Cez deň si píše s ex a večer je so mnou
Cez deň si píše s ex a večer je somnou,verím mu ale hejze by to nemal robiť muz ktorý ľúbi
@hulica môj si vypisuje len s ex
No ktorej by to v hlave nevŕtalo
nemôžeš ovplyvniť to čo robí tvoj priateľ, ani ho meniť, je to zbytočné. Ale analyzovanie jeho písania s bývalou, to ako sa ho na to pýtaš a tak - to ukazuje tvoju neistotu a nedostatok sebavedomia. ste zrejme v začiatkoch vzťahu, ver si a ver aj jemu - dôvera je ešte dôležitejšia než láska. ak sa budeš obávať, že ho stratíš či že myslí na inú (ex), tak sa ti to stane, ale hlavne kvôli tvojmu správaniu. Nesleduj s kým si píše, nelustruj, nepýtaj sa, buď nad vecou. Muž si len veľmi ťažko bude vážiť ženu, ktorá sa neho upína a je si sama sebou neistá. Maj aj ty svoj život, píš si a rozprávaj sa aj ty so svojimi kamarátkami, kamarátmi... buď sebavedomá a samostatná - tak budeš pre neho stále príťažlivá a bude mať o čo stáť a bojovať.
@bodka70 asi na Tom niečo bude na sebavedomi😢ale nikomu by to nebolo príjemné
Ja som hned na zaciatku vztahu vysvetlila priatelovi, ze s prvym byvalym som stale v kontakte a nemienim to menit, pretoze my sa pozname velmi dlho. Akceptuje a rozumie mi. On je tiez v kontakte s byvalou, ale u nich je to trosku ine. Maju spolu deti. Jeho byvala byva o 2 ulice od nas. 😀 A neziarlime jeden na druheho. Nemame dovod.
Včera jej zase poslal správu ...vtip a zase som nastáva
znovu si mu kontrolovala telefon ci PC ? aky to ma zmysel byt stihacka ? nechaj to tak, lebo ta este necha a potom budes plakat, ze ta opustil .. precitaj si co napisala
@bodka70 a skus sa riadit podla toho ..
@retatka prilis to riesi podla mna .. totalne prkotiny si myslim, ze to su a nie realne problemy vo vztahu .. asi je to jej prvy vztah.. ale to ju neospravedlnuje, ze robi taku stihacku ... len aby potom tu nevyplakala, ze ju kopol do zadku kvoli tomu ..
@ladycat2021 ako naschvál mu.odpovefala keď sme boli spolu v posteli
@retatka tak dlho sa take nieco vydrzat neda .. zachvilu mu zakaze aj dychat 🙄 ako moze byt vztah bez dovery ? vsak to je nemozne .. potom to nema perspektivu
@ladycat2021 možno bya to nestalo ale bolo to po polnoci
ale prosim ta ..neries prkotiny.. ked budes mas realne problemy vo vztahu, tak ako to potom budes riesit ? noa ? ja som si dnes s byvalym tiez pisala .. a pisala som si s nim neraz aj v noci .. priatel spal a aj som si v noci pisala s byvalym, pretoze bol v praci a mal cas, tak sme si troska popisali .. nic sa nestalo pretoze vie, ze som s nim v kontakte .. keby si to mala napriklad tak ako ja, ze priatelova byvala manzelka byva o 2 ulice dalej od nas, tak ako by si to riesila ?? zakazala by si mu chodit vonku ?
@ladycat2021 asi to veľmi riešim ale keď ja si nepíšem a i on by nemusel,vie že mi to vadí a aj tak pise
nechaj ho volne dychat .. ano velmi to riesis .. nechaj to tak a nebud stihacka, lebo este sa stane, ze ta necha a potom budes sama a plakat preco si robila to co si robila .. ale vtedy uz bude neskoro plakat nad rozliatym mliekom
@retatka chcela som sa jej spytat ci si pise s kamaratmi, ale nakoniec som to nechala tak .. myslim, ze tu nema zmysel cokolvek pisat 🙄 sama priznala, ze to velmi riesi, ale nic s tym nerobi .. len pokracuje v tom co robi
Lebo možno "dá"
@forewergirl čo?
to myslíš vážne?, čiže priateľ môže robiť len to vo vzťahu, čo robíš ty? a keď to tebe ubližuje (jeho písanie) tak ON je na vine a ON by s tým mal niečo robiť - resp. nerobiť to. Nezaváňa ti to trošku citovým vydieraním? Čo tak pozrieť sa na to z opačnej strany. To ako sa cítime je vždy len a len náš problém a vec a žiaden človek, ani tvoj najbližší priateľ nezodpovedá za tvoje pocity a šťastie. Ak sa s niekým necítim dobre, resp. mi kontakt s ním ubližuje, sú len 2 možnosti - 1. popracujem na svojom chybnom nastavení a vnímaní reality, 2. rozídem sa s človekom, ktorý mi ubližuje, resp. s ním obmedzím kontakt, ak ide napr. o rodinu. možnosť číslo 3 - pokúsiť sa "prinútiť" iného človeka, aby robil, to čo ja chcem... je z dlhodobého hľadiska odsúdená na neúspech, je to zbytočné proste. A keby sa ti aj podarilo, chcela by si žiť s "onucou"?
Neviem, ci by som mu verila, ze ma lubi. Proste taketo spravanie len poukazuje na to, ze proste s ex a tym ich rozchodom proste nie je este dostatocne vyrovnany, ked sa s nou potrebuje neustale kontaktovat
@elistek13 to isté si myslím aj ja a ešte keď povedal že ju chce mať v živote
tak keď mu neveríš, tak sa s ním rozíď a vybavené, načo je dobré byť s niekým, komu neveríš?
tak sa s nim rozid ked mu nedoverujes .. naco si potom s nim ?

je to zvláštne, môj bývalý si takto vypisoval s kadejakými babami a sme sa rozišli lebo ako, to sa už nedalo. ťažko povedať, prečo to robia niektorí, či si chcú dokázať že majú šancu aj u niekoho iného alebo čo.