Cez deň si píše s ex a večer je so mnou
Cez deň si píše s ex a večer je somnou,verím mu ale hejze by to nemal robiť muz ktorý ľúbi
@martinkatinka akurat som to chcela napisat .. predbehla si ma 😅
Že mám priateľa á on si vypisuje s ex a večer sme spolu skoro stále aj keď spolu ešte nebývame .Tak si myslím ,že prečo s ňou píše aj 2 krát do týždňa
A prečo sa ho neopýtaš , prečo si s ňou píše ? Ale ja by som nebola s takým čo je cez deň s ex že sis ňou píše a večer s tebou 🤦🏻♀️ choré
@viestta tak tvrdí mi to aj to cítim ,ale prečo potom má potrebu písať exke
@kjll on s ňou nie je iba píše ale nie vkuse a stale
Ja si tiez pisem s ex a mam priatela a moj ex ma priatelku ... ak sa rozisli v dobrom nevidim v tom problem..
@kjll pár správ Max 4 denne ale nie každý den
@ladycat2021 kedy ste sa rozišli už dávno? Tak asi to je normálne aj on to tvrdi
@ladycat2021 a tiež často aj každý týždeň? Alebo druhý?
@viestta ako len tak?
My sme sa rozisli pred takmer 5 rokmi .. my si casto piseme, ale na druhej strane sa pozname velmi dlho .. viac ako 20 rokov .. ked je s priatelkou, tak mu nepisem. Respektujem jeho sukromie. Cakam az mi napise on.
@viestta sex? Tak ale on by sa len mohla a objímal tak žeby to tak dobre hral
@ladycat2021 ahned od začiatku ste si tak písali?
ano .. my sme sa v dobrom rozisli .. priznali sme si chybu obaja a ostali sme dobrymi kamaratmi, tak ako aj pred nasim vztahom
@ladycat2021 veď aj oni vraj v dobrom aj keď ho podviedla
No tak riesis somariny.
Aj moj si píše s ex, tak raz za mesiac keď potrebuje piesok alebo niečo pre mačku, nejaký špeciálny plus teda za podstatne nižšiu cenu ako v obchode. Inak poznám ju aj ja osobne.
A ja si píšem tiež s ex manželom ale teda my máme spolu dieťa, takže komunikovať musíme
tak ja som sice svojho ex nepodviedla, ale medzi nami to uz dlhsie nefungovalo
Táto diskusia je taká smiešna 😂🤦🏻♀️
@kjll pre mňa nie! Tebe by to nevadilo
Neries ... pokial jej nepise spravy sexualneho typu, tak ti nema na tom co vadit
S jednym ex si obcas napiseme. Napriek rozchodu si jeden druheho vazime,sme kamarati,budeme sa mat navzdy radi,ale nie ako milenci,ale ako surodenci. Nikdy sme sa nebavili o nas,o laske,ale napiseme si take bezne veci a nie je to ani casto. Nie vzdy to pisanie musi znamenat hned,ze toho druheho chces naspat. A nie s kazdym ex sa da ostat v kontakte. Neziarli,uzivaj si vztah a nerob zo seba stihacku. Ako to naozaj je,vedia len oni dvaja a tym,ze mu zakazes alebo ho budes podozrievat,nic nevyriesis. len ho od seba odplasis
Sama si si nato odpovedala. Chceš byť nahradnicka v niečom?
@ladycat2021 to nepise
@mimi2018 prečo si myslíš? Veď neflirtuju ani nič intimne

Este raz prosim. A celou vetou. Nerozumiem kto s kym a kto koho lubi.