Chcel by byť viac než len kamarát?
Ahojte, pred rokom a pol som zacala chodit s kamoskou na tabatu. Trening bol raz tyzdenne, vsimla som si tam jedneho muža, ktory vzdy drzal ocny kontakt a usmieval sa na mna. Nikdy sa nepozdravil ani neprihovoril. Pred pol rokom kamoska prestala chodit. Druhykrat ako som tam bola sama sa mi tento muz pozdravil a prihovoril. Velmi mily, slusny. Ma rodinu, deti uz na VS, ma manzelku.
Ked sa vidime na treningu, ak ho nevynechame, vzdy pokecame. Povedal mi,ze som sympaticka, nadherna, vzdy utrusi nejaky komplimemt a pri rozlucke pobozka na lica.
Je starsi o 15r. Takto to vyzera nejake 3mesiace cize cca 12 treningov. Co si o tom mysliet? Keby ma chcel za milenku, asi by sa o nieco pokusil, nemame na seba ani cislo. Ale na co by sa chcel so mnou len kamosit? Vase nazory?
@doriiis nepredbiehaj a nedramatizuj. Ja si so zenacmi nezacinam ad1, ad2, som vydata. To,ze sa mi niekto zapacil neznamena, ze sa nanho vrhnem a hodim vsetko za hlavu.
@anonym_autor ouuuu, teraz čítam, že si vydatá a tvoje priznanie, že sa ti zapáčil 😲😲😲. To je na 🙃. Mňa veru len tak nikto nepusinkuje, vlastne áno, ak mi gratuluje či vinsuje na Silvestra, inak nie. V práci má občas niekto objíme, že sme sa dlho nevideli, ale manželovi podá ruku, keďže sme tam obaja súčasne, manžel všetko vidí, nič sa nedeje za jeho chrbtom.
@anonym_autor tu je len otázka času kedy mu dáš co chce
A aj ty chceš len sa zatiaľ tvaris ze nie
Chudák tvoj introvertny muz
@anonym_autor ak môžem, kedy to preskočilo do roviny pusinka na líce? To aj niekde v reštike kam chodis z práce na obed, ak tam chodí nejaký starší pán a prehodí reč, že dobrú chuť k obedu, tak sa hneď pusinkujete na líce? Mám pocit, že ti to imponuje také správanie uja k tebe. Nechcela by som byť jeho manželkou. Určite by ťa ani nepozdravil, ak by chodila s ním cvičiť aj jeho manželka.
@anonym_7b3bb1
@petrao2
@anonym_7b3bb1 to prišlo nejak automaticky pri rozlucke. Boze, baby. Vam sa nikdy nikto nezapacil? To znamená,ze mu idem do postele skakat?
@anonym_autor ak môžem, kedy to preskočilo do roviny pusinka na líce? To aj niekde v reštike kam chodis z práce na obed, ak tam chodí nejaký starší pán a prehodí reč, že dobrú chuť k obedu, tak sa hneď pusinkujete na líce? Mám pocit, že ti to imponuje také správanie uja k tebe. Nechcela by som byť jeho manželkou. Určite by ťa ani nepozdravil, ak by chodila s ním cvičiť aj jeho manželka.
@anonym_7b3bb1 je mi jasne, ze by ma asi nepozdravil, keby tam chodi so ženou
@anonym_autor otoč si to dievča zlaté, ak by tvoj manžel na tréningu dával pusu na líce o 15 rokov mladšej zabke, ktorá tam podskakuje, tiež by to to nevadilo a bolo to ok? Ženy, slečny, už konečne prestante rozbíjať vzťahy. Všetko sa začína len kamaratstvom.
@anonym_7b3bb1 a preco hovoris,Ze ženy nerozbijajte vztahy? Ved ja som s tymto prva nezacala. Ani s tymi pusinkami
@anonym_7b3bb1 a preco hovoris,Ze ženy nerozbijajte vztahy? Ved ja som s tymto prva nezacala. Ani s tymi pusinkami
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣, nezačala, ale držíš líce a čakáš. Zober raz so sebou manžela, nech to vidí 🫣🫣🫣🤣🤣🤣
Ženatý? V tej sekunde končím akúkoľvek debatu a už s ním nekomunikujem. Ak by sa ešte pokusil rázne mu poviem aby mi dal pokoj a viac so mnou nehovoril. Nemáš hrdost? Úctu k inej žene? Keď on si nevazi manželku ty si vaz samu seba a daj tomu pokoj takýto mizerný charakter si len dvíha sebavedomie a zabava sa.
@anonym_autor tak s tým aj rovno skonči keď je on debil nemusíš to celé živit ešte ty tym že ho nepošleš do prdele.
Ženatý? V tej sekunde končím akúkoľvek debatu a už s ním nekomunikujem. Ak by sa ešte pokusil rázne mu poviem aby mi dal pokoj a viac so mnou nehovoril. Nemáš hrdost? Úctu k inej žene? Keď on si nevazi manželku ty si vaz samu seba a daj tomu pokoj takýto mizerný charakter si len dvíha sebavedomie a zabava sa.
@anonym_b43119 veď ona má manzela, zrejme si ho neváži tak ako seba. Ak niečo rozbije, tak rozbije aj aj 🙃.
Pozri, ja mam vela kamaratov a aj sa s nii pusinkujem, aj som vydata. Ale, nikdy som nas nimi nerozmyslala, preco sa "pusinkujeme". To znamena, ze Ti to lichoti a mozno by si sa aj podvolila
a on?, bud to lichoti aj jemu a zdviha si ego, alebo ma zaujem aj o ssx a caka, ci sa chytis. Nakolko ho nepozname, darmo tu budeme meditovat, co mu ide hlavou, to ani srnka netusi
@anonym_b43119 veď ona má manzela, zrejme si ho neváži tak ako seba. Ak niečo rozbije, tak rozbije aj aj 🙃.
@anonym_7b3bb1 tak to uz fakt nechápem
Si naivná a hlúpa. Muž v tomto veku s dospelými deťmi na VŠ potrebuje pevné domáce zázemie a rodinu neopustí. Veď by sa nedoplatil výživného, po rozdelení majetku by zostal bez potrieb, na ktoré bol zvyknutý a so záväzkami, čo ho finančne bude ruinovať. Potrebuje ťa iba na pobavenie. Prečo tak dlho otáľa? Možno sa nevie rozhodnúť, či podviesť manželku a ohroziť rodinu a tak mu to dlho trvá. O 15 rokov starší, vôbec nie je žiadna výhra. Čoskoro zostarne, bude dedkom a mladé ženy ťažko znášajú v najlepších rokoch, ak sa majú starať o starčeka s podlomeným zdravým. Ak bude mať 60 rokov, ty iba 45.
Si naivná a hlúpa. Muž v tomto veku s dospelými deťmi na VŠ potrebuje pevné domáce zázemie a rodinu neopustí. Veď by sa nedoplatil výživného, po rozdelení majetku by zostal bez potrieb, na ktoré bol zvyknutý a so záväzkami, čo ho finančne bude ruinovať. Potrebuje ťa iba na pobavenie. Prečo tak dlho otáľa? Možno sa nevie rozhodnúť, či podviesť manželku a ohroziť rodinu a tak mu to dlho trvá. O 15 rokov starší, vôbec nie je žiadna výhra. Čoskoro zostarne, bude dedkom a mladé ženy ťažko znášajú v najlepších rokoch, ak sa majú starať o starčeka s podlomeným zdravým. Ak bude mať 60 rokov, ty iba 45.
@evkatk este raz, ja nechcem, aby sa rozvadzal, nechcem byt jeho milenka. To sa fakt nemozwm bavit s niekym, lebo sa pri nom citim dobre?
@anonym_autor nuž, dedo sa ti dostal pekne do hlavy.
@aurora33 dostal,ale nie je to dedo.
Pozri, ja mam vela kamaratov a aj sa s nii pusinkujem, aj som vydata. Ale, nikdy som nas nimi nerozmyslala, preco sa "pusinkujeme". To znamena, ze Ti to lichoti a mozno by si sa aj podvolila
a on?, bud to lichoti aj jemu a zdviha si ego, alebo ma zaujem aj o ssx a caka, ci sa chytis. Nakolko ho nepozname, darmo tu budeme meditovat, co mu ide hlavou, to ani srnka netusi
@anonym_de535f lichoti ano, ale nepodvolim sa, no, skusim zistit ,co za tym je, prabdu mas, ze to vie len on sam
@anonym_7b3bb1 preco zas zacinas 🙂
@anonym_b43119 ale co sa stane, al sa budes bavit so zenatym o zalubach? No nic.
@anonym_autor 🤣🤣🤣🤣, nezačala, ale držíš líce a čakáš. Zober raz so sebou manžela, nech to vidí 🫣🫣🫣🤣🤣🤣
@anonym_7b3bb1 a co mam odvratit hlavu alebo mu jednu vycapit :D
@anonym_8d1ba3 asi nespravaju..nemoze byt len extrovertny a prilis kamaratsky?
@anonym_autor to si fakt taka naivna??? Strasne. Jasne ze slinta po tebe a caka na suhlas
@anonym_autor to si fakt taka naivna??? Strasne. Jasne ze slinta po tebe a caka na suhlas
@anonym_2c448d ja si nemyslím ze ide kazdemu hned o sex
@anonym_2c448d ja si nemyslím ze ide kazdemu hned o sex
@anonym_autor Iste, ale sama nie si si istá sebou ani ním, inak by si neotvárala tému.
@anonym_b43119 ale co sa stane, al sa budes bavit so zenatym o zalubach? No nic.
@anonym_autor so ženatým sa nemám o čom baviť. Ak píšeš že si vydatá tak takéto debaty sú pre mňa úplne neprijateľné. Nemáš kamošky? Ak nie si vo vzťahu spokojná ries to tam kde problém vznikol nie s cudzím a ešte aj ženatým chlapom.
@anonym_autor vsak sám tvoj manžel povedal že je to dedko, nie? Na prvej strane si to písala.
@aurora33 pisala ano, ale to neznamená,ze ked je v jeho ociach dedko, je aj naozaj. Ma 53
@anonym_autor so ženatým sa nemám o čom baviť. Ak píšeš že si vydatá tak takéto debaty sú pre mňa úplne neprijateľné. Nemáš kamošky? Ak nie si vo vzťahu spokojná ries to tam kde problém vznikol nie s cudzím a ešte aj ženatým chlapom.
@anonym_b43119 kamosky mam, ano, ale žiadna nema.tuto spolocnu zalubu so mnou,tak s nimi to nerozoberam.
@anonym_autor Iste, ale sama nie si si istá sebou ani ním, inak by si neotvárala tému.
@hefo sebou ano, nim nie.
@hefo sebou ano, nim nie.
@anonym_autor načo riešiš jeho, ak si si istá sebou?

@anonym_6ffd57 ale nemam ist ako inokedy cvicit, to by som musela vymenit tabatu za niečo iné. A ved ja nic zle nerobím,.len sa rozpravam.