icon

Chcela by som byť niečo "viac"

7. okt 2023

Myslim ako dosiahnut nejaku poziciu ale o byt ziadana na pracu. Mam vselijake sny. Velmi by som chcela vediet jazyky, vdaka tomu ze ich neovladam nemozem sa dat na cestu IT sfery. Potom mi napadne pravnicka. Skola je velmi tazka a ja si pripadam "hlupa". Vystudovanu mam vs ale smiesnu to ani nejdem pisat. Po eram polovicny ID mam osychicke problemy. No za takychto okolnosti po mne nestekne ani pes. Jedna osoba mi nedavno v ramci reci povedala ze zije tak aby jed sa obzrie spat nemusela nic lutovat. A mne sa zda ze som premarnila roky kedy som mala zabrat. Teraz som chora, mam uz skoro 30 rokov, deti. To uz proste nie je mozne. A tak mam ten pocit ze som na nic a nepotrebna

Strana
z2
negymama
12. okt 2023

da sa najst aj praca bez praxe, mna tak cez urad prace zamestnala uctovna firma, kde hlavne potrebovali natukat vela jednoduchych dokladov, pokladnu, faktury a podobne.
Za to, ze som bola "znevyhodnena" dostal zamestnavatel na nejaku dobu za mna prispevok, ktorym si hradil vacsinu mzdovych nakladov na mna.
Potom sice so mnou zmluvu ukoncil, ked uz neboli na mna prispevky...ale nevadi, za ten cas som si obcerstvila uctovnu prax po 10 rokoch na materskej s 4 detmi. A otvorila som si vlastnu prax, uctujem ako szco uz treti rok, dokonca mi dal UP aj dotaciu na rozbeh podnikania, a kazdy rok mam vacsie prijmy a viac klientov.

kvetinka75
12. okt 2023

autorka -tak pokračuj v administratíve,

sickynickyobsadene
12. okt 2023

Koňa vypni a už tu nikdy nechoď, lebo z týchto tu žien skončíš na psychiatrii zas.

guiseppinka
12. okt 2023

Mam o nieco malo viac rokov ako ty, o jedno dieta viac ako ty. Vystudovala som odbor, ktory je velmi vsestranny, kopec ludi nema sajnu, co to vlastne je. Od vysky som v nom nerobila. Preco? Lebo ma vzal jednen korporat na poziciu, ktora ma nebavila a v skusobnej som odisla. Odisla som za muzom do at, musela som riesit nemcinu, aj ked som ju neznasala. Robila som chvilu v produkcii za pasom, potom materska a este jedna, potom administrativa a dalsia materska. Po nej som zacala praxovat konecne vo svojom odbore a rada by som pokracovala v nom. Ale, konci mi zmluva a uvidim, co bude... viem si povedat vela dovodov preco ma potrebuju, ale preco nie... pravo ma zaujimalo, velmi, ale studovala som ine... it? Co by som tam robila? Nikdy ma to nelakalo...

vyber si jednu vec, ktoru chces zlepsit a vypracuj si plan. Na zaciatok si spisuj kazdy den za co si vdacna. Potrebujes sa dat psychicky dokopy a zivot ti prinesie situacie. K tejto praxi som sa dostala uplne "nahodou". Nic sa nedeje nahodne a vsetko, cim si prechadzas, ta formuje a ovplyvnuje dalej. Najdi si dobreho terapeuta. Deti a muz ta potrebuju😉 zivot je krasny, s dobrymi ludmi po tvojom boku je uzasny. A ze vidis okolo seba dokonale rodiny? Dokonale kariery? Na vonok ano, ale za dverami bytu je realita uplne inde... drzim palce😘

Strana
z2