Chceli by ste partnera s malým dieťaťom?
Ahojte,chceli by ste 39 ročného muža vzhladovo priemer,ktorý má 20 mesačné dieťa,tvrdí že s matkou jeho dietata nikdy nežil,že jej preskakuje,pritom dieta má ona zverene.Otec za malou chodí 3x týždenne..ona mu ho vždy donesie pred vchod a tak iato maleho aj čaka.Pracuje za 1500eur v čistom.Má garzonku.Mama mu perie,vari cize zrejme domacnost mu nic nehovoeí,ale chodí na chatu kde porobi vonku hodne..teda čo otec nakáze...Dnes sa ma toto opýtala kamoska pri káve a mne skoro zabehlo...tak by slm rada vedela či a co by Vas na chlapovi v tomto prípade zaujalo....este tusim nepije a nefajci
@anonym_autor Na svete sú rôzne chudery, čo zoberú kadejakého chlapa, aj hlupáka, lenivca, ožrana, násilníka, gamblera, s viacerými deťmi...Verím, že aj na toto sa nejaká ulakomi.
čo jej ho závidíš?
@anonym_autor absolutne nie. Dieta by bol problem ale este vacsi problem je nesamostatnost co sa tyka zakladneho starania sa o seba a domacnost kedze mu mama, este aj 39rocnemu vari a perie
A prečo ti vlastne skoro zabehlo? 🤔
@earlgrey na chlapa co opustil zenu s tak malym dietatom nevjem vysvetlenie ze tej zene prepina..takto sa nehovori o zene ktora mu dala dieta ...uz toto by mi vadilo ....a mama vari perie to v jeho veku hlada koho matku ci pattnerku...
@anonym_autor absolutne nie. Dieta by bol problem ale este vacsi problem je nesamostatnost co sa tyka zakladneho starania sa o seba a domacnost kedze mu mama, este aj 39rocnemu vari a perie
@anonym_5a0f2b no lenze vek okolo 40 uz je aj zien menej co napriklad nema deti
čo jej ho závidíš?
@anonym_1b7422 a povies mi co? Ved s nim mala zatial len rande...ja mam muza 🙂 a samozrejme nie je ideal tiez mi vadi par veci ale nemenilo by som a to aom bola vdova a mala dve deti
@earlgrey na chlapa co opustil zenu s tak malym dietatom nevjem vysvetlenie ze tej zene prepina..takto sa nehovori o zene ktora mu dala dieta ...uz toto by mi vadilo ....a mama vari perie to v jeho veku hlada koho matku ci pattnerku...
@anonym_autor No tak ja ľudí nesúdim a ani si nič o nich nemyslím, ak kamarátke niečo na tom chlapovi vadí - nech sa s ním už nestretáva. Načo niekoho ohovárať na soc.sieti?
Čo nás do toho, ako žijú iní ľudia? Nič.
@anonym_autor No tak ja ľudí nesúdim a ani si nič o nich nemyslím, ak kamarátke niečo na tom chlapovi vadí - nech sa s ním už nestretáva. Načo niekoho ohovárať na soc.sieti?
Čo nás do toho, ako žijú iní ľudia? Nič.
@earlgrey jasne ani nemam v umysle ohovarat..ale ja ti neviem oaobne by som chlapa s tak malym dietatom nechcela...proste ja nemam nato zaludok nie ze by som sa nechcela starat ale akosi by som bola rada keby ked uz ma dieta snazil sa s partnerkou s ktorou to dieta ma aj ostat..hej viem nie vzdy je to mozne ale ja som nikdy na ex nenadavala ked to nevyslo porozpravali sme sa ako cestní a dospelí ludia a to uz mam 47
nie
@earlgrey jasne ani nemam v umysle ohovarat..ale ja ti neviem oaobne by som chlapa s tak malym dietatom nechcela...proste ja nemam nato zaludok nie ze by som sa nechcela starat ale akosi by som bola rada keby ked uz ma dieta snazil sa s partnerkou s ktorou to dieta ma aj ostat..hej viem nie vzdy je to mozne ale ja som nikdy na ex nenadavala ked to nevyslo porozpravali sme sa ako cestní a dospelí ludia a to uz mam 47
@anonym_autor Veď ani ja nadávky nie, ale ja som napr. odišla od bývalého, keď dieťa malo rok 🤷♀️ ale to neznamená, že som vadná. Prečo by mal byť chlap vadný, že opustil ženu, keď sa tam možno niečo odohralo alebo je vážne tá žena prepnutá? Veď len čítaj tu na MK aké prepnuté ženy existujú. A aj nová partnerka toho muža nemá povinnosť sa o dieťa starať, veď otec má dieťa čo? celý deň alebo len pár hodín? tak nech si užije, ak by bol nejaký debil alebo neviem čo, nechodil by za dieťaťom 3x do týždňa 🤷♀️
- 40 ročný chlap, ktorý nemá svoje vlastné zázemie, nič svoje si za tie roky nevybudoval
- na matku svojho dieťaťa kydá a neprechováva k nej úctu
- využíva servis matky, 40 ročnému chlapovi musí mama variť a prať trenky
Za mňa neperspektívny chlap, ktorý ti to života absolútne nič neprinesie. Budeš počúvať ponosy na bývalú, budeš sa o jeho dieťa starať, keď bude u neho a budeš sa starať aj o neho. A on ti dá čo?
@anonym_autor Ak to nefunguje,je lepsie sa rozist co najskor a aj pre dieta je asi lepsie v tomto veku ako neskor,ked to uz viacej vnima. Ako chlap nemusi byt zly. Mne by dieta nevadilo. Vadilo by mi,ze mu mama perie,vari. To uz kde sme,aby dospelemu chlapovi mama prala spodne pradlo. On si nevie nalozit pracku? Tazko sudit. Napr.aj ta garzonka,neviem na tom nic zle. Ved jednemu to staci a ked si najde vaznu znamost,mozu ist spolocne do vacsieho. Aj to,ze pomaha ocovi na chate. No tak je sam,ma cas,preco by ho nevyuzil zmysluplne? Otazne je ako sa bude spravat vo vztahu,ci sa vie prisposobit vztahu alebo bude dalej zit ako dieta svojich rodicov.
záleží koľko má budúca nevesta rokov.
ak má do 30 r - tak asi pán nepochodí, ak má dáma 40 + tak jasné že lepšie ako žiadny.
za mňa nie.
Môjho priateľa som spoznala stým že mal vtedy 4 ročnú dcéru,tiež vraj spolu nikdy nežili, vraj jej v tehotenstve preplo a nechala ho .Po rokoch vidím prečo asi .Jedna verzia bola že spolu žili ale o nič sa doma nestarala,druhá že spolu nežili ....doteraz neviem kde je pravda možno by som sa ju skôr dozvedela od jeho ex.Plus keby sa mám znova rozhodnúť utekala by som od neho čo najďalej lebo sme mali veľmi veľa nezhôd kvôli jeho dieťaťu nakoľko jej matka očividne nevie ani čo je základná hygiena.Moja rada....nájdi si niekoho bez záväzkov a samostatného
@anonym_autor ved kazda ex je predsa posahana, sprosta, hlupa, nezodpovedna... nie?
Môjho priateľa som spoznala stým že mal vtedy 4 ročnú dcéru,tiež vraj spolu nikdy nežili, vraj jej v tehotenstve preplo a nechala ho .Po rokoch vidím prečo asi .Jedna verzia bola že spolu žili ale o nič sa doma nestarala,druhá že spolu nežili ....doteraz neviem kde je pravda možno by som sa ju skôr dozvedela od jeho ex.Plus keby sa mám znova rozhodnúť utekala by som od neho čo najďalej lebo sme mali veľmi veľa nezhôd kvôli jeho dieťaťu nakoľko jej matka očividne nevie ani čo je základná hygiena.Moja rada....nájdi si niekoho bez záväzkov a samostatného
@anonym_1219bc píšeš v min čase. Takže už je ex.?
@anonym_autor v prvom rade by som nechcela chlapa,ktoremu taha na 40 a perie mu mama a este aj vari.Co je sopliak?chlap,ktory sa nevie o seba postarat a to tymi najzakladnejsimi vecami ako je-oprat si,uvarit si,popratat si po sebe a este v takomto veku,je pre mna len tarcha.Nevysiel mu vztah so zenou (kde ona predpokladam robila tieto denne rutiny,uvarit,dat mu papat,spratat po nom,oprat mu)zena uz nieto,tak mama supluje.Jeden kolobeh trulka.Mam mamu,stara sa,pride zena,stara sa ona,odide zena,nastupuje opat mama,pride dalsia zena,zastupi mamu a dokola.Akoze fakt aby sa jeden clovek nevedel zakladne o seba postarat,spravit si jedlo,umyt sa,spratat si,oprat si a to bezohladom na pohlavie.Toto su tie odrody,som chlap,starajte sa,neni zeny,mamko pomoz,je zena,mamko dakujem pre tento krat.Co bude robit,ked nebude ani mamky ani zeny?🤷♀️dieta nastupi?.....to,ze ma dieta v takom veku,by ma najmenej mrzelo,je to vek,kedy zvacsa uz ty ludia (zena,ci muz)su zvacsa ak su slobodni/rozvedeni,su so zavazkami-cize dietatom.Plat by ma tiez az tak nebolel,zijeme v krajine,kde zial,su taketo platy bezne,nie kazdy ma cez 2 litre a viac,cize urcite nebudem potencionalneho priatela sudit podla platu a nikdy ma ani nenapadlo,sa zameriavat na nejakych,co dobre zarobia,to bolo len k dobru,ak to tak bolo.Ved aj ona hadam co to zarobi a bolo by jej prijemne,keby si ju niekto vyberal podla platu?ale v konecnom dosledku,preco to riesis ty?za kamaratku?a este na fore?si neviem predstavit,ze sa kamoske s niecim zdvoverim,vytaram a ona vecer pride domov a sup na kona sa pytat,ake maju cudzie anonymne osoby z toho pocit?!ja byt tou kamoskou,ta kopnem do sraka
@anonym_autor ja by som chlapa so záväzkami nechcela nikdy. Toto je pre mňa roky nemenné. Či s malým dieťaťom, veľkým, garzónkou alebo vilou, nikdy. Všetko okolo čo poznám, či už žena s dieťaťom, muž s dieťaťom, moje deti, tvoje deti, naše deti, striedavka, peniaze, čas, obmedzovanie, dovolenky, toxické vydieranie od ex, terajšej, zo strany detí, neskôr boj o majetok, NIKDY.Samozrejme, že tie deti za to nemôžu, ale nič pre mňa. Mňa by to obťažovalo vo vzťahu.

A prečo ti vlastne skoro zabehlo? 🤔