icon

Chcem mať len pekné kamarátky

18. jún 2025

Je to choré, ak chcem mať len pekne kamarátky? 🤣🤣🤣 podotýkam, že na ženy nie som. 🤣🤣🤣🤣

Strana
z2
a_alexandra_a
18. jún 2025

Je to povrchné, vyberať si kamarátky podľa vzhľadu

guudy
18. jún 2025

Ano, ako si napisala, je to chore. Presnejsie, si povrchny clovek. Gratulujem.

nikoletta1712
18. jún 2025

Len či aj ony chcú mať škaredú kamarátku….

suge
18. jún 2025

Mne sa zdá byť každá moja kamarátka pekná. Krása je v oku pozorovateľa.😍

nyusika
18. jún 2025

v pohode, sak kto uz by sa chcel kamaratit s niekym skaredym 😀 😀 😀

bystrozraky
18. jún 2025

Zaujmave, raz som poznal jednu, co zasa chcela mat len skaredsie kamaratky. Tiez sa mi to zdalo trocha divne 🙂

viestta
18. jún 2025

Si ty krajsia od nich? Ak ano, je to v poriadku. Musis vynikat nech by bolo co by bolo. Aspon v tej krase, ked uz nicim inym to nejde.

ha_ha
18. jún 2025

Čo blázniš? Škaredé sú 100x lepšie, pri nich budeš hviezda. 😂

balerina2025
18. jún 2025

kazdy den, trollia tema.
MK musi neskutocne zarabat

nyusika
18. jún 2025
@ha_ha

Čo blázniš? Škaredé sú 100x lepšie, pri nich budeš hviezda. 😂

@ha_ha ale skaredsie maju vraj viac sexu 😀

tetapetra
18. jún 2025

Musíš byť teda veľmi škaredá

dananov
18. jún 2025
@bystrozraky

Zaujmave, raz som poznal jednu, co zasa chcela mat len skaredsie kamaratky. Tiez sa mi to zdalo trocha divne 🙂

@bystrozraky chcela byť oproti nim krajšia haha poznala som tiež takú

ivik4
18. jún 2025

Hej

ha_ha
18. jún 2025
@nyusika

@nyusika To neviem, ale možno je to tým, že sa chopia každej šance. 😂😀

ktobytobolpovedal
18. jún 2025

Tak za mna je to povrchne… ale krasa, je velmi velmi subjektivna vec ✌🏻

biba_18
18. jún 2025

choré to nie je, prečo by malo?

autor
18. jún 2025

Myslím, že ak by som bola škaredá, tak by som nechcela len pekne kamošky, či ? 🤣🤣🤣🤣

panonia
18. jún 2025

Ja si vyberam len škaredé aby som bola ja ta najkrajšia😀😀😀....robím si srandu....

tulipanik12
18. jún 2025

Krása je subjektívny pocit

lucia13022023
18. jún 2025

Je to choré.

januska12323
18. jún 2025

Čo s nimi chceš chodiť na miss?

macatt
18. jún 2025

Aj ja mám len pekné kamarátky, škaredé sa nechcú so mnou kamarátiť 😆

petronelag
18. jún 2025

To či sú pekné alebo škaredé nie je tak dôležité, ako to či sa viete dopĺňať, pomáhať si a mať podobné záujmy.

blancheporte
18. jún 2025

Moja babka hovorila,že čo z toho,keď je hrniec pekný,ale prázdny....takže asi tak....

zelenina1
18. jún 2025

Mozte sa jej kludne vysmievat, mozte si o sebe mysliet ze ste nepovrchni nadludia- ale podobni ludia maju k sebe afinitu. Staci si vsimat zeny co kocikuju - pekne zenske spolu, tlstosky spolu. Jasne, su anomalie, ale obecne to tak proste je. Pekni ludia sa obklopuju peknymi ludmi a robia to podvedome. Nie je na tom nic povrchne. Ked je clovek vizualne podobny - je vacsia sanca ze budete mat viac spolocnych tem a problemov.

zelenina1
18. jún 2025
@nyusika

@nyusika hej, pretoze pri tych atraktivnych si chlap povie, ze je to nanho privysoka liga 🙂 takto vznika u priemernych zien iluzia, ze to prave oni su tych top 5% a o to su priebercivejsie :P

macatt
18. jún 2025
@zelenina1

@nyusika hej, pretoze pri tych atraktivnych si chlap povie, ze je to nanho privysoka liga 🙂 takto vznika u priemernych zien iluzia, ze to prave oni su tych top 5% a o to su priebercivejsie :P

@zelenina1 ja som bola na vinobraní a vedľa nás tam popíjali dvaja fešáci..
Kecalo sa pri jednom stolíku na stojáka a ten jeden už 10 min hustil do toho druhého, aby išli za tlstými..
Stále ho prehováral, hovorím jejda, veď ho nenúť isť za tlstými, veď choďte za peknými!
A obidvaja na mňa, že no ale tlsté dajú a pekné nie😀✌🏼

autor
18. jún 2025
@zelenina1

Mozte sa jej kludne vysmievat, mozte si o sebe mysliet ze ste nepovrchni nadludia- ale podobni ludia maju k sebe afinitu. Staci si vsimat zeny co kocikuju - pekne zenske spolu, tlstosky spolu. Jasne, su anomalie, ale obecne to tak proste je. Pekni ludia sa obklopuju peknymi ludmi a robia to podvedome. Nie je na tom nic povrchne. Ked je clovek vizualne podobny - je vacsia sanca ze budete mat viac spolocnych tem a problemov.

@zelenina1 no ďakujem ! 🤣😊 je to tak, čo už.

heni79
18. jún 2025
@zelenina1

@zelenina1 Tak ty si inú kravinu zabila. „Ked je clovek vizualne podobny - je vacsia sanca ze budete mat viac spolocnych tem a problemov." To je čisto teória. Prax je iná.

pralinka25
18. jún 2025
@zelenina1

@zelenina1 no ale v podstate top su lebo si uziju viac ako tie super sexi pekne ktorych sa chlapi boja.

Strana
z2