Chcem odísť od muža
HOJTE. JE TU NIEKTO KTO ODOSIEL OD MUŽA? MYSLIM TAK ZE SA ODSŤAHOVAL, Ž DÔVODU ZE ŽIVOT S NIM UŽ NIE JE MOŽNÝ.. AKO STE TO MALI PRED ROZVODOM.. DETI VECI CO MAM U NEHO DOMA.. ATĎ AKO STE TO SPRAVILI.. SOM V MOMENTÁLNEJ SITUÁCII KEDY SOM SI UŽ POVEDALA DOSŤ VZALA SOM SI DETI ZOPÁR OBLEČENIA A ODIŠLA SOM ALE NEVIEM CO ĎALEJ OKREM TOHO ZE URČITE POŽIADAM O ROZVOD .. ALE BOJÍM SA CO BUDE AKO SA BUDE CHOVAŤ POPRAVDE JE TO VEĽMI ZLÝ CHORÝ ČLOVEK TOXICKÝ MUŽ PRI KTOROM SOM UŽ 1000X PADLA NADNO ALE UŽ SOM SI POVEDALA DOSŤ. ĎAKUJEM ZA RADY
Vzala si deti, ok. On ako zareagoval? Požiadala si o zverenie do tvojej starostlivosti? Výživné? Styk? Aké staré sú tie deti?
BSM mam už dávno zrušené, deti su malé poberám ešte RD, úverov je už dosť preto som si to dala rozdeliť... Bývam momentálne u matky. Zatiaľ reagoval neutrálne, ale ako ho poznám bude peklo, je arogantný egoista, takže on sa bude o deti biť, už po pár vyhrážok, viem čo má čaká ale musím to nejak prehltnúť
Pred odchodom od muža si si mala najprv vybaviť papier na deti - výhradnú starostlivosť o ne. Toto by som urobila hneď teraz ako prvé.
@janiela6 ten papier si prosím kde vybavím
Na súde alebo cez právnika.
Len ho dopredu neinformuj o žiadnych svojich krokoch, aby ťa nepredbehol.
Presne tak nič mu nehovor, aby to nepoužil ešte prosti tebe. Vybav si všetky papiere a ak si budešniečo chcieť ísť domov vziať, tak prosím ťa len nechoď sama. Niekoho si zo sebou vezmi
@slapina ďakujem všetkým za rady idem dnes volať právnikovi

Hlavne si ako prvé ries BSM. Aby si nezobral úver a splácat budeš aj ty. Kde teraz bývaš?