icon

Chcem získať naspäť priateľku

jozephe
25. aug 2020

Ahojte viem že sú tu prevažne ženy ale chcem počuť vás názor ... priateľka sa somnou rozišla dôvod že vraj moje správanie no ona mi ublížila viac nechcem sa porovnávať ale trápili sme sa obaja .... chcem ju získať spät chcem tomu dať druhu šancu chyby som si uvedomil veľmi a chcem s ňou začal ako nový človek... problém je taký že po rozchode sa do dvoch týždňoch zaľúbila do druhého teraz sa stretávajú a ja meviem čo mám robiť nechávam ti zatiaľ tak lebo viem aká je a verím tomu že to nevydrží dlho rozišla sa somnou cz fb keby som ja neprišiel za ňou tak mi to do oci nepovie boli sle spolu 3,5 roka a rozprávala o svadbe vkuse a teraz toto je tvrdohlavá dosť žiarlivá podozrievala ona mna z toho a urobila to sama že odišla za druhým za takú krátku dobu aký máte na ti názor myslite že ti bude trvať dlho diki 🙂 v našom vzťahu zlihsla komunikácia hlavne

Strana
z2
acrobaleno
25. aug 2020

Dali ti sem odpovede prečo nie a ty si stále melieš svoje. Chceš odobrenie? Na..*odobrenie*

jozephe
autor
25. aug 2020

@anita6666 jasne že robím to že ju nekontaktujem nepotrebujem sa jej zhnusit a byt úbožiak ja ju chcem spät milujem ju ale dávam jej priestor keď to tak má byt nech je ja dufam že bude mat ponaučenie a že si uvedomí aj ona ona ako keby za udoa čo som ja pre ňu robil skutkami ale ona rieisi to čom som povedal

anita6666
25. aug 2020

@jozephe už vyššie som ti napísala aký efekt to malo na mňa....vieš,baba ma čo mať? Vestecku guľu alebo si po večeroch vykladať tarot či sa chces alebo nechceš ozvať? Nenapadlo ťa,že rozmýšľa úplne inak? Že ju máš totálne v p..i keď si ticho? Že je to znakom nezáujmu? Mňa by zranilo viac to,než celý rozchod...že sa tváris,že zmizla.zo zemského povrchu....to je teda srabske...mňa by teda zaujímalo,ako ju chces získať naspäť,keď nič preto nerobíš? Či čakáš,že docupitat ona??? Nie,ona to neurobi,máš smolu.

jozephe
autor
25. aug 2020

@anita6666 ale ja som sa dobijal po rozchode a povedala že sa už nikdy nevráti ku mne že je definitívny koniec vypisoval som jej povedal že jej mám dať pokoj atd. Tak že nechávam ju aby sa ponaucila robí strašne všetko naraz a rýchlo je uponáhľaná tak mi ti príde všetko rýchli rozchod hneď sa zaľúbi hneď fotky pridal s ním všetko a na to doplatí preto ju nechávam aby si uvedomila niečo ja som nie ani tak z toho že sme sa rozišli to je v poriadku lebo som si myslel že nám to pomôže dospieť a teraz tam je tretí človek a to už je horšie ja som z toho najhoršieho von som v poriadku len myslím na ňu a na nás a milujem ju

anita6666
25. aug 2020

@jozephe tak to potom mení situáciu predsa...v tom prípade už neurobíš nič

jozephe
autor
25. aug 2020

@anita6666 zatiaľ nič ale to čo robí väčšinou nevydrží dlho keď je tak zbláznenia čas všetko ukáže

anita6666
25. aug 2020

@jozephe ako môžeš milovať človeka keď mu ubližujes? Keď sa nevieš k žene správať? (Súdiac podľa toho,čo si tu popísal o vašom vzťahu). Nejako tomu nerozumiem....

jozephe
autor
25. aug 2020

@anita6666 a ako jej ubližujem čím toto čo robí ona čakala že budem robiť ja a domýšľavosť strašná a urobila to ona

jozephe
autor
25. aug 2020

@anita6666 ona prišla z dovolenky s cucflekom a mala odpustené

anita6666
25. aug 2020

@jozephe koľko ste od seba? Chybu si asi urobil na začiatku, nemal si po rozchode hneď vypisovať,mal si si nechať čas zo 2 mesiace a az potom sa nenápadne prihovoriť, možno ak by mala.nejaky sviatok zapriat jej a nič viac...podľa reakcie by si vedel na čom si....

jozephe
autor
25. aug 2020

@anita6666 pozri už ju nekontsktujem 2 týždne nejak tak od seba sme asi mesiac a pol možno ja ju nechcem kontaktovať ona musí sa prísť na to keď si to vezmeš mala chyby dosť a išla s nimi za ďalším tak že on to časom zisti a ona tiež čas ukáže

pravdivy_chlap
25. aug 2020

dopraj a bude ti dopriate...alebo aj nie 🙂

jozephe
autor
25. aug 2020

@pravdivy_chlap ja viem ale ja na ňu v zlom nehovorím nenadávam na ňu chcem aby bola šťastná a mohli sme byt spolu len sme zlihali obaja len ona si to neuvedomuje asi ja môžem tiež utekať za inou aj ja sa stretávam s babou ale nepôjdem do vzťahu hneď po rozchode nebudem ubližovať babe s tým že budem s ňou aby som zabudol bezhlavo a budem myslieť na bývalú keď ju milujem

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@jozephe Jožko treba omočiť hríbik do inej a hneď ta prejdu tieto sračkoidne vymýšlačky 🙂 ver mi to ti pomôže hned 🙂

karpina
25. aug 2020

@pravdivy_chlap Tebe tiež asi ešte nikdy nikto nepovedal, že s tým tvojim omielaným omočeným hríbikom, si aleže velice nechutný.... A vôbec chlapi, ktorí sa vtierajú na ženské stránky, sú velmi, divní.

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@karpina to uz musis prehodnoptit s adminom stranky preco dovli registrovat sa aj muzom, to uz nie je nasa vec 🙂 a co sa tyka omoceneho hribika tak pisem slusne 🙂 mozem napisat aj "vjebať kokota do piči" ale to dostanem ban a zmazu to ako aj teraz uvidis 🙂

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@karpina ako vravim zmazali, tak ked tak napis SS 🙂 a vysvetlim :ň

acrobaleno
25. aug 2020

Toto je strašný simp 🙄 tak doma má k*rvu a ešte by ju prijal späť.

acrobaleno
25. aug 2020

Vysvetlí mi toto niekto, lebo som sa stratila. Ona ho opustila a on teraz čaká, kým si baba uvedomí chybu a bude sa chcieť k nemu vrátiť?

pravdivy_chlap
25. aug 2020

@acrobaleno pointa je v tom ze on bol j**o robil jej zle ona ho nechala a za dva tyzdne pucovala s inym uz, on ju lubi furt a ziarli 🙂 v skratke mu tu radime ale on mele svoje furt 🙂

acrobaleno
25. aug 2020

@pravdivy_chlap ah tak, no toto je ešte horšie 😂

xima
25. aug 2020

@acrobaleno to je v pohode, take pripady existuju☺️ mala som kamosa, mal vzťah kde sa hadali teda dost casto, bola chyba komunikacie, ona sa s nim potom rozisla, do mesiaca mala nového, stastna, vysmiata, kaslala nanho ze on sa trapi.. vyslovene urobila z neho debila.. long story short, po asi troch mesiacoch sa vratila blahosklonne k nemu (ked zistila ze ten novy jej vo vela veciach nevyhovoval), a on ju ako lasku svojho zivota prijal spat.. no snad su stastni doteraz, to uz neviem. Inak, @jozephe,vo vela veciach si mi teraz toho kamosa pripomenul. Tu je uplne zbytocne davat rady, ty si urobis tak ci tak po svojom, ona uz ked ma druheho, tak asi velka laska z jej strany k tebe nebola, to je moj nazor. .. ale pockaj chvilu, mozno ju osial prejde a zase bude milovat teba👌👌

comika
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
25. aug 2020

Nechápem, prečo vlastne ju chceš späť. Ozaj si myslíš, že celá zúfalá príde za tebou, hodí sa ti okolo krku a bude plakať, aký si skvelý? Aj keby to tak bolo, ja by som takého človeka nechcela. Jednoducho keď raz je rozchod, je koniec, nijaké návraty, nijaké druhé a desiate šance, o čom to je? Nehovorím, keď skúsia to znovu bývali manželia, že kvôli deťom a neboli tam nejaké extra hrozne problémy.. Ale takto? Nemali ste nijaké záväzky, nič, ona si proste nasla iný vzťah, a ty zúfalo čakáš, že sa ti vráti? Nestrapnuj sa, to ženu len odradí, mne hrozne liezol ex na nervy, keď skúšal otravovať mesiac po rozchode, blokla som ho, lebo mi prišiel už ani nie otravný, ale až blbý, keď nechápal, že ja už ho mám na háku,ze nemám si ani s nim co povedať. Ani mi na um nešlo, vrátiť sa, aj keby som nemala nový vzťah, ani keby bol jediný na svete. A to sme tiež sa predtým aj rozišli, aj sa vrátili, a potom mi došlo, že toto priate nechcem. Nechaj ju, bud single, či postupne opäť nájdi novú priateľku.... Načo vlastne chceš čakať?

vilma7
25. aug 2020

@jozephe niečo podobné zažil kolega z práce pred pár mesiacmi, mal krásny , bezproblémový 7r.vztah, plánovali spolu bývanie, hladali podnájom, keď ona odrazu rozchod cez messenger. Po 2t.vyklopila, že sa zaľúbila do iného. On to veľmi zle znášal, dúfal že sa vráti atď, ale teraz si užíva opäť voľnosť. A asi by ju nazad už po tom nevzal.
Neviem na čo to chceš lepiť ty, keď tam toho zlyhalo viac, iným človekom odrazu nebudeš atď.
Vezmi si z toho ponaučenie do budúcna.

muz123456
25. aug 2020

Pozvi ich oboch (ju aj noveho priatela) na kavu v trojci a tam jej vysveti, ze ti ublizila viac ako ty jej a nech sa k tebe vrati. Uvidis, ze sa to cele obratom vyriesi (aspon na jedno oko by si to mal uvidiet, prvu ranu ti da zrejme ona).

misa11111
27. aug 2020

😊 Nechce byť s tebou, keby chcela nešla by s iným... Je to tak.
Mne bývalý ublížoval až sa mi zhnusil mali sme pauzu dva týždne, dala som tomu ešte šancu som si povedala. On bol šťastný že sme znova spolu ale ja nie uvedomila som si že s mojej strany nieje žiadna láska.(bol žiarlivý, vymýšľal si)
Tiež som mu musela napísať cez fb koniec inak to nešlo sním.Pol roka mi vypisovali jeho kamoši kamošky, že ma ma rad, že on si niečo spravy. Všetko som ignorovala. Aj ma videl s iným aj tak ma chcel.
Nechaj ju ísť nájdi si pravú lásku,pouč sa zo svojich chýb.

ruzasipova
30. aug 2020

Ty si len myslis, ze si sa zmenil. Akonahle pride vypatejsie obdobie, sklznes do starych kolaji. A moja skusenost? Po piatich rokoch vztahu s byvalim som si do dvoch mesiacov nasla sucasneho. Som s nim 11 rokov + 2 deti. Takze tak. On ju vobec poznat nemusi, staci, ze si rozumeju viac ako si rozumela s tebou.

miki_646
14. sep 2021

Ahojte poradíte mi prosím 🥺🥺🙏🏼🙏🏼 Už som moc zúfalí

cynthia19
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2