Chlap bez záľub
Ahojte,
mali ste alebo máte chlapa, ktorý nemal žiadnu záľubu ? Mám novú známosť, a ide o to, že ja mám zaľuby a venujem tomu svoj voľný čas. Dotyčný nemá žiadne, som aj ochotná nejaké spoločné skúsiť, ale on akokeby nemal záujem. Viem, že druhé ženy , sú nešťastné, že veľa chlapov, je presný opak. Ale on nič.
Neviem či má zmysel ho nejako motivovať alebo to nechať tak. Pekný víkend a on ma v pláne ísť ku starým rodičom na kávu.
@zuzana76 čítala som, čo si napísala vyššie a v prípade tvojho chlapa mi aj to kosenie príde v pohode. Tento mnou spomenutý bol dvadsaťročný chalan, bývajúci u rodičov, vysedávajúci doma, znudený životom.... a teda aj maximálne nudný. Na to, že sa chcel zoznamovať, neponúkol nič čím by dievča dokázal zaujať. Tie jeho hobby v kontexte jeho prezentácie vyznievali naozaj skôr smiešne.
@anonym_c35bb9 chapem, moj chlap to ma ako relax a vyslovene si uziva cerstvo pokoseny travnik, ba akukolvek pracu v zahrade a rozne technologie, momentalne nam namontoval zamok na dvere, co nam ich otvori nasnimanim otlacku prsta. Uz len cakam kedy pride na rad nasnimanir zrenic 🫣
Ja to chapem, tiez nemam mozno podla niekoho nijake zaluby. Proste praca, hocikedy este doma robim, clovek trosku navari, uprace a je rad, ze je rad. Aj do mobilu pokukam. A co? Vypnem mozog tak ako to vyhovuje mne a hlavne doma. A co ma vyslovene otravuje je chodit niekam neustale, lebo niekto iny to povzauje za spravne. Nie je kazdy rovnaky 🙂
Moja známa ma syna 4r a jej jediná zaluba je isť k mame a tam sedieť a chodiť fajčiť. Bez práce už skoro 2roky. A teda uprace a občas navarí no...
Ja ked toto vidím ja si to neviem predstaviť. Mám dni kedy sa mi nechce nič, ale ona mi len od pohľadu berie energiu. Za mna toto do buducna určite nie...
Moja známa ma syna 4r a jej jediná zaluba je isť k mame a tam sedieť a chodiť fajčiť. Bez práce už skoro 2roky. A teda uprace a občas navarí no...
Ja ked toto vidím ja si to neviem predstaviť. Mám dni kedy sa mi nechce nič, ale ona mi len od pohľadu berie energiu. Za mna toto do buducna určite nie...
@anonym_f7a376 uz ma to prestalo bavit, vzdala som to . Vecer mi pisal, co sa nove udialo v panelaku. Tak asi jeho zaluba po praci bude sledovanie susedov, namiesto casu straveneho so zenou. Male dieta ma teda "dobru" mamu.
Ale u neho nie je problém v zalubach, ale v tom, že nechce tráviť čas s tebou alebo všeobecne so ženami? Už to, že je 36 r single není úplne ok
@anonym_f7a376 uz ma to prestalo bavit, vzdala som to . Vecer mi pisal, co sa nove udialo v panelaku. Tak asi jeho zaluba po praci bude sledovanie susedov, namiesto casu straveneho so zenou. Male dieta ma teda "dobru" mamu.
@anonym_autor po tomto prispevku je to naozaj cudny chlap, aby mi frajer vypisoval, ze co susedia🙈 je nemastny - neslany, urcite mas na viac ako sa s nim unudit k smrti
@anonym_autor keď je takýto na začiatku vzťahu tak nechcem vedieť čo by bolo po pár rokoch.Ale sú takí ľudia práca, domov, jesť, poupratovať a gauč.Chyta má z toho uzkost deň za dňom taký istý.Moj muž tiež nemá svoje hobby žiadny futbal, ryby ani nič zmajstrovat a vadí mi to z pohľadu otca čo naučí deti?Už by som si dávala väčší pozor či je aktívny, pasívny.

@anonym_c35bb9 aj moj miluje kosit travnik, travnik a starostlivost o bazen, to je jeho
@zuzana76 čítala som, čo si napísala vyššie a v prípade tvojho chlapa mi aj to kosenie príde v pohode. Tento mnou spomenutý bol dvadsaťročný chalan, bývajúci u rodičov, vysedávajúci doma, znudený životom.... a teda aj maximálne nudný. Na to, že sa chcel zoznamovať, neponúkol nič čím by dievča dokázal zaujať. Tie jeho hobby v kontexte jeho prezentácie vyznievali naozaj skôr smiešne.