Chlap mi napísal, že o mne vie „príliš veľa“ – ostala som zaskočená
Pisala som si s muzom z mojho rodneho mesta ktoreho osobne nepoznam ani on mna. Pisali sme si asi 5 mesiacov nepravidelne. Ja sa ho pytam ze preco ma este nezavolal nikdy von..a on ze achhh vedel som ze to pride. A ja ze co ? A on ze : viem o tebe az prilis vela.. a ja ze aha okey a to je co ? A on ze nepovie ze nechce zradit znamych. A ja ze sak nemusis mena. A on ze aj tak nie lebo ze si to mozem snimi spojit. A ze je velmi sklamany z toho co o mne vie. Nepovedal ze co. Zablokovala som ho.
Dobre si spravila,ako keby mal 15nast.Takze nemas co banovat.
@anonym_autor a teda čo znamená to veľa? Minulosť? Mal byť z čoho sklamaný? Len ma zaujíma
Ale prosím ťa, nevie o tebe nič, len ti nechcel priamo napísať že sa nikdy neplánoval stretnúť. Takéto blbosti sa písali už na pokeci pred 20 rokmi, keď sme mali 16. Tam chlapec mentálne aj zostal.
@anonym_autor a teda čo znamená to veľa? Minulosť? Mal byť z čoho sklamaný? Len ma zaujíma
@anonym_073946 no ja v rodnom meste nebyvam uz 9 rokov od svojej 20tky. Ani s tymi ludmi niesom v kontakte.
Daky trapko co peakol na strednej a odvtedy velmi nedospel. Ak by o tebe niekto nieco hrozne komunikoval, na co si s tebou pisal? Chcel byt strasne zaujimavy a tajomny.
@anonym_073946 a vobec neviem co mal na mysli. Normalne som vystudovala soš a odisla.
@anonym_073946 no ja v rodnom meste nebyvam uz 9 rokov od svojej 20tky. Ani s tymi ludmi niesom v kontakte.
@anonym_autor No úplná kravina to môže byť.Možno máte spoločného známeho, ktorému sa niečo na tebe nepáčilo ,alebo nejaký vzťah z obdobia Neolitu, bývalá spolužiačka, ktorá ťa nemusela.Proste minulosť.Tak si ho blokla, urobila si dobre a zbytočne by som to nepitvala.Zbytočné.
@anonym_autor dobre si urobila s tým blokom 🙏 riadny blbeček, akoby mal 14 rokov
skor mam pocit že to hral že ,,niečo ,, o tebe vie zleho
je to bezná praktika určitych ludi
ak ste z rovnakeho mesta
profil ktovie či nebol falošný
natahuje baby a ptm si z nich robi srandu
nikdy sa nestretáva len sa takto bavi
tebe bude vrtat v hlave čo o tebe vie - poviem ti že NiČ
hod to za hlavu
@anonym_autor No úplná kravina to môže byť.Možno máte spoločného známeho, ktorému sa niečo na tebe nepáčilo ,alebo nejaký vzťah z obdobia Neolitu, bývalá spolužiačka, ktorá ťa nemusela.Proste minulosť.Tak si ho blokla, urobila si dobre a zbytočne by som to nepitvala.Zbytočné.
@anonym_0e9487 presne
skor mam pocit že to hral že ,,niečo ,, o tebe vie zleho
je to bezná praktika určitych ludi
ak ste z rovnakeho mesta
profil ktovie či nebol falošný
natahuje baby a ptm si z nich robi srandu
nikdy sa nestretáva len sa takto bavi
tebe bude vrtat v hlave čo o tebe vie - poviem ti že NiČ
hod to za hlavu
@anonym_c06d62 a dobre urobila,ze ho blokla
🤣👌Tebe nepríde divné, že Ti napíše toto teľa a zároveň ti hneď nakladá vinu? Takého fakt chceš?Veď to je neskutočne nepoužiteľný kus do života.
Možno si myslel že si obyčajná baba a dozvedel sa o tebe že si rozlietana po ''celom svete'' a že ho ďaleko prevyšuješ,alebo príliš veľa partnerov...tipujem.
Vieš čo moja? Nerieš. Ja som odišla do zahraničia (najskôr roznášala letáky, neskôr už pracovala len vo svojom obore-zdravotná sestra) a aj tak som podľa niekoho šlapala. Ľudia sú a budú zavistlivé hovadá.

🤷♀️