Facebook a môj muž

28. feb 2023

Zdravím, nahliadla som drahému do jeho Facebooku (viem, nemá sa to). Dokopy som na messengeri nič nenašla, okrem chatov s desiatkami dievčat, ktoré pochádzali z čias, keď sme sa ešte nepoznali (cca 2 roky dozadu). No v časti nastavenia-blokované osoby, som našla asi 10-15 báb, ktoré zablokoval počas nášho vzťahu. Rozklikla som s nimi konverzáciu, no nebolo tam nič. Otázka je, že prečo to robí? Myslíte, že je to kvôli mojej žiarlivosti (aby som náhodou nenašla inkriminujúce chaty)? Alebo prečo? Jednej z nich som napísala a môjho drahého nepozná😃. Tak prečo si niekto blokuje niekoho, koho nepozná?

nique
28. feb 2023

Bud rada, ze blokuje. Keby neblokoval, bolo by horsie.

autor
28. feb 2023

@nique 😃😃Asi áno

hviera81
28. feb 2023

no ak si ziarliva a robila si sceny, tak ano, kvoli tomu to robil

sense
28. feb 2023

Asi preto ze si žiarlivá dosť aj bez toho a o tie ženy nemá záujem. A keby neblokoval tak mu zrejme robíš scény. Takze po pracuj na svojej žiarlivosti a dôvere k nemu. Ak by mne robil chlap žiarlivosť e scény tak ho pošlem do teplých krajin
A keby zistím ze mi kutre v telefóne tak si tam dám heslo, nie preto ze ma niečo skrývať ale z principu

solange7
28. feb 2023

Podla mna je chore ze si jednej z tych blokovanych napisala. Asi vie preco to radsej blokol.
Zrejme mu nelasujes mobil prvy krat.

autor
28. feb 2023

@sense no ja som ich tiež nerobila 🤷‍♀️ale stalo sa niečo, čo mi trošku nalomilo dôveru voči nemu

maribell
28. feb 2023

No napríklad tu sa baby často pýtali, ako sa dajú odstrániť hlavičky s messengeru, ktoré ukazujú kto je online. A niekedy tam boli naozaj ľudia s ktorými bola komunikácia ohľadom bazara alebo podobné prkotiny. Niektoré písali, že stačí zablokovať. Tak aj to je možné vysvetlenie. 🤷

autor
28. feb 2023

@solange7 ale no, netvárme sa tu, že tu nikdy nikto nikomu nikdy nepozrel do mobilu

viestta
28. feb 2023

Mudro spravil, bol by cirkus ak by nezablokoval. (a cirkus je aj ked zablokoval, takze neviem ci mu to pomohlo)
Podla toho co citam obcas na MK by sa muzi mali po vstupe do noveho vztahu ritualne zbavit vsetkej minulosti, uplne najlepsie podstupit lobotomiu

mira0611
28. feb 2023

Ahoj, v dnesnej dobe je vela nepravych profilov. Aj mojich kolegovia sa casto stazuju, ze ich nezname baby oznacia na fb. Vacsinou su to take silikonove krasky. Hladaju si ubohych muzov s ktorym si zacnu pisat, kto im posle foto prirodzenia, aby potom sa vyhrazali, ze fotky poslu rodine a znamym, ak im dotycny neposle peniaze.
To, ze tvoj manzel hned vedel, ze je to fake znaci, ze je rozumny a neskoci kazdej kraske na lep.

marseillefan
28. feb 2023

Nezablokuje - problém
Zablokuje - problém
ženy, s vami je ťažko 🙂

dianka555
28. feb 2023

A čo sa stalo u vás keď si mala dôvod na preverenie? Niečo tvoju dôveru muselo narušiť. Či máš konkrétne pochybnosti alebo si len vytvaras zbytočne problémy?

autor
28. feb 2023

@dianka555 tak rok a pol dozadu, keď som bola tehotná, si vypisoval s neznámou slečnou a dohadoval stretko (za účelom jednorazovky). Potom ho slečna nečakane zrušila a on sa akože urazil a blokol ju.

alica_matejka
28. feb 2023

no, podla mna to, co si spravila, uplne spravne nebolo, nemas mu tam co lozit 😀 ale nieco mi nasepkava, ze vies, preco to spravil. nebyvas sem-tam ziarlivejsia, nez by sa patrilo? :D

fatima99
28. feb 2023

mozes podla mna byt rada, ze ich zablokoval a proste vybavena vec, neviem toto su veci, ktore nerobim, lebo mam rada svoje sukromie a myslim si, ze kazdy potrebujeme mat nejaky ten kusok niecoho svojho.

banderaska29
28. feb 2023

blokuje ich, lebo možno nechce, aby mu písali, možno mali flirt, zašlo to z ich strany dalej a aby ho neotravovali, tak ich blokol. možno s nimi mal sex a možno nemal. čo ty vieš.
keď že mu ale neveríš, tak aj tuším k čomu sa prikloníš 🙂

zuzuliennka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
28. feb 2023

Nikdy som nikomu nepozrela do mobilu. Netvarim sa je to fakt . To vies odkial ze si dohadoval stretko na sex ked si bola teho? Aj vtedy si mu pozerala do mobilu ci Sam sa priznal. Tak Podla tej minulosti ak je to pravda tak zablokoval tie co mu zrusili stretko,

autor
28. feb 2023

@miadi nepozrela som sa cielene. Na lište jeho mobilu sa zjavila správa od nej (ani to nejak nekamufloval). Odvtedy vo mne hlodá červík pochybností.

kristinapetronela
28. feb 2023

Presne pre toto ,lebo vedel ,že raz mu tam pôjdeš 🤦

amiaja
28. feb 2023

Fuha prelustrovat cely fb a este aj blokovane kontakty a napisat nejakej babe 😳
To mate ozaj uzasny vztah

zuzuliennka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. feb 2023

@zuzuliennka1 samozrejme, ale väčšinou ide o zmes mužov a žien rôzneho veku a konverzácie sú aj naďalej dostupné, napriek blokovaniu. Tu išlo o mladé baby a konverzácie vymazal. 🙂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
h2
28. feb 2023

Ani ja som nikdy nikomu nešla do mobilu. To, čo robíš, je choré.
Mimochodom, zaujalo ma, že pred 2 rokmi ste sa ešte nepoznali a pred rokom a pol si bola tehotná.

autor
28. feb 2023

@h2 no vzťah trvá 2 roky, ale poznali sme sa nejaký ten čas už pred tým (asi som sa zle vyjadrila). Otehotnela som pol roka po začiatku vzťahu. Viem, mala som počkať, ale neľutujem to 🙂mám úžasné dieťa a myslím, že aj on je výborný otec. Len bohužiaľ tu je tá nedôvera od toho incidentu, ktorý som opísala vyššie.

vilma7
28. feb 2023

Tak ja neviem, ale prečo má tvoj potrebu si písať s toľkými ženami? Prečo sa radšej nevenuje tebe a rodine?

doriiis
28. feb 2023

Prečo to robí? Lebo ta podvádza a robí,čo môže,aby to utajil.

14janula14
28. feb 2023

No tak to by mňa fakt nenapadlo ešte pozerať mužovi ze koho má zablokovaného.

viestta
28. feb 2023

Miesto toho aby si bola rada, ze je uzasny otec, mozno aj vyborny partner sa zozieras pochybnostami. Myslis si, ze tym prehladavanim mobilu si nieco vyriesila? Myslis, ze po tomto zisteni ta nebude este viac zozierat ta nedovera? Zozierat natolko, ze pokazis cely vztah. Mala si munulost nechat minulostou. Otvorila si Pandorinu skrinku a dosledky ponesiete vsetci traja. Niekedy je lepsie prisadnut si paprce.