icon

Chlap si písal s inou o intímnych témach. Čo teraz?

19. júl 2026

Ahoj. Zistila som ze moj priatel si pisal s druhou o sexe. Ze ako to ma rad rozne polohy ze ako jej ho tam vsunie ze ju napusti a pod. Tvrdil mi ze si len domyslam ze oni len srandovali ze to bolo mierene na nieco ine. Akoze co mam robit ?

Strana
z2
minenkaa
19. júl 2026

@anonym_autor chod na turistiku alebo chod na nákup

maca1984
19. júl 2026

Buď to budeš tolerovať a tváriť sa, že sa to nestalo. Alebo ho pošli do prdele, nech teda skúša tie polohy, a to " napustenie" s tou, ktorej to písal

anonym_a3cf00
19. júl 2026
@minenkaa

@anonym_autor chod na turistiku alebo chod na nákup

@minenkaa nákup za mňa lepší. Rovno oplieskaj jeho peniaze , kúp si niečo sexi a drahé, šperky , zlato. Alebo si ich odlož.
A teraz vážne autorka , nikto ani ty neveris dúfam že to bolo myslené nejak inak ako tak , že ťa podvádza. Nevera má rôzne podoby a toto je jedna z nich. Objasni nám - je to priateľ nie manžel áno ? Deti ? Dom ? Dom koho ? Koľko máš financií sama pre seba ušetrených.

autor
19. júl 2026
@maca1984

Buď to budeš tolerovať a tváriť sa, že sa to nestalo. Alebo ho pošli do prdele, nech teda skúša tie polohy, a to " napustenie" s tou, ktorej to písal

@maca1984 a co by si mu povedala na to ze to bola len sranda ? Podotykam bola to cudzia zena zo zoznamky.

autor
19. júl 2026
@anonym_a3cf00

@minenkaa nákup za mňa lepší. Rovno oplieskaj jeho peniaze , kúp si niečo sexi a drahé, šperky , zlato. Alebo si ich odlož.
A teraz vážne autorka , nikto ani ty neveris dúfam že to bolo myslené nejak inak ako tak , že ťa podvádza. Nevera má rôzne podoby a toto je jedna z nich. Objasni nám - je to priateľ nie manžel áno ? Deti ? Dom ? Dom koho ? Koľko máš financií sama pre seba ušetrených.

@anonym_a3cf00 je len priatel a nezijeme spolu.

anonym_6e5b46
19. júl 2026
@anonym_autor

@maca1984 a co by si mu povedala na to ze to bola len sranda ? Podotykam bola to cudzia zena zo zoznamky.

@anonym_autor ja by som mu jednu uvalila…veď sranda

ivicatolic
19. júl 2026

@anonym_autor adios mučačos, ukončiť

maca1984
19. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nech ide do prdele.

maca1984
19. júl 2026

Inak... Napúšťa sa bazén, vírivka. Toto označenie " napustím ťa " používajú pre mňa puberťáci alebo primitívci.

blondiee83
19. júl 2026

A preco je na zoznamke, ak ma vztah?
Asi by som sa vratila z kratsej cesty, aby si sa tu o par mesiacov nepytala, ci odpustit neveru...

crazy_cat_lady
19. júl 2026

Preco je na zoznamke vobec? Fakt sa musis pytat, co mas robit?

autor
19. júl 2026
@maca1984

Inak... Napúšťa sa bazén, vírivka. Toto označenie " napustím ťa " používajú pre mňa puberťáci alebo primitívci.

@maca1984 tiez som bola zhrozena z tycy vyrazov a z toho co jej tam vsetko pisal lebo mne take nikdy nehovoril.

autor
19. júl 2026
@crazy_cat_lady

Preco je na zoznamke vobec? Fakt sa musis pytat, co mas robit?

@crazy_cat_lady na zoznamku vraj isiel z trucu lebo mal na mna nervy. Lebo sme sa asi tyzden hadali.

maca1984
19. júl 2026
@anonym_autor

@maca1984 tiez som bola zhrozena z tycy vyrazov a z toho co jej tam vsetko pisal lebo mne take nikdy nehovoril.

@anonym_autor a zostávaš len zhrozená, alebo už aj to ťa prešlo a mieniš ďalej niečo robiť, alebo sa budeš tváriť, že sa to nestalo ?

crazy_cat_lady
19. júl 2026
@anonym_autor

@crazy_cat_lady na zoznamku vraj isiel z trucu lebo mal na mna nervy. Lebo sme sa asi tyzden hadali.

@anonym_autor uz si mala byt daaaavno single..

anonym_5a13bf
19. júl 2026

@anonym_autor Rýchlo sa poobzeraj po izbe, či niekde nie je schovaná skrytá kamera, lebo toto nemôže tvoj priateľ myslieť vážne. Ak sú debaty o polohách a napúšťaní podľa neho nevinný kamarátsky humor, tak má zmysel pre vtip na úrovni pokazeného splachovača. Predstav si, že by si si tohto recyklovaného komika vzala za muža a o desať rokov by ti tvrdil, že to dieťa s tou druhou splodili tiež len zo srandy...
Zbaľ si hrdosť, daj si život do poriadku, kým nemáte spoločné hypotéky, a buď rada, že sa tento biologický odpad vytriedil sám skôr, než bolo neskoro. Ty máš na viac ako na chlapa, ktorý robí z vlastnej frajerky slepú chuderu.

anonym_303fc8
19. júl 2026

@anonym_autor prosim ta, to su obycajne dristy. Vyhovara sa a este to cele zhadzuje na teba, ake typicke. Ver mi, urobi to znova. Aj ked sa ti zaprisaha,ze nie.

minenkaa
19. júl 2026

@anonym_autor mňa tak zaujima,prečo sa pýtaš čo mas robiť
Veď ak ti to vadí ,kašli na neho a ak nie ,tak sa k ním pridaj a nech vás napustí obe

anonym_040fb2
19. júl 2026

@anonym_autor Stvrta tema o tom istom od vcera. 😂😂😂😂 nejak sa roztrhlo vrece s muzmi pisajucimi inym zenam alebo na zoznamke

anonym_24ca4f
19. júl 2026

Nielen, že by ma hnevalo, že píše druhej, mňa by od hnusu roztrhalo ako to píše. Fuj, takto sa vyjadruje len primitívna spodina. Už by som sa na neho nevedela pozerať rovnako a bez odporu. Je to len priateľ, odchod je jednoduchší. Nech si napúšťa čo chce ale bez teba.

anonym_b9bbae
19. júl 2026

To je ten istý čo si cez správy u sestričky vybavuje vyšetrenie na očnom a vypisuje si s kolegyňou, ktorú nemá rád?

anonym_2bd87c
19. júl 2026

asi tí muži čo majú čas vypisovať nemajú inú zmysluplnú činnosť, treba ich zamestnať alebo od nich odísť

anonym_ea3089
19. júl 2026

@anonym_autor tváriť sa ze nič a nechať si
sr💩ať na hlavu alebo sa zobudit a vykašľať sa na neho. Lebo je úplne jasné, že len tak si hentake veci s nikým nepíšeš.

anonym_5d04fa
19. júl 2026
@anonym_040fb2

@anonym_autor Stvrta tema o tom istom od vcera. 😂😂😂😂 nejak sa roztrhlo vrece s muzmi pisajucimi inym zenam alebo na zoznamke

@anonym_040fb2 To je ta ista...psychicky narusena, vypisuje to tu kazdy den.

anonym_8c05c8
19. júl 2026
@anonym_040fb2

@anonym_040fb2 lebo to robi vela chlapov, zial

anonym_1cd8b9
19. júl 2026

Povedz mu že sranda je že sa s ním rozchádzaš

anonym_040fb2
19. júl 2026
@anonym_8c05c8

@anonym_040fb2 lebo to robi vela chlapov, zial

@anonym_8c05c8 a kazda jedna nevie, co ma robit v tej situacii? 😂 to potom sebahodnota zien za posledne dva dni sa ukazuje na dost velkej mizine.

domkakvet
19. júl 2026

@anonym_autor este kolko tem zalozis kym pochopis, ze sa s nim mas rozist, ci to ani vobec nepochopis?

anonym_a3cf00
19. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_a3cf00 je len priatel a nezijeme spolu.

@anonym_autor tak buď rada že nemáš s ním záväzok. Dovidenia mu povedz hneď nemáš nad čím ani dumat

marca12
19. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ja by som mu nehovorila nic,ale rovno sa s nim rozisla. Toto netolerujem. A pokial to zeny budu tolerovat,tak to chlapi budu robit.

Strana
z2