icon

Chlapi, ktorí po sexe tratia záujem a neozývajú sa

sunnyday1111
9. aug 2020

Ženy vždy som vedela že sú chlapi, ktorí po sexe so ženou už stratia záujem o neozývajú sa. Ale myslela som si,že narastajúcim vekom sa toto “riziko” minimalizuje.
Máte s tým skúsenosti?

Strana
z2
petulda333
30. aug 2020

@okost 👍👍
Ja musim napisat, ze v mojom okoli skor vidim to, ze chlap aj povie o co ide a zena s tym suhlasi, no po prvej noci sa zalaskuje. No a ked chlap nechce nic viac (na com sa dohodli) tak zena sa hraje na chudinku a z chlapa urobi svinu. A vidim to aj u starsich zien. Lebo aj my zeny vieme byt potvory a riadne.

okost
31. aug 2020

@anos18 neviem, ako sa to da. Asi neda. Proste len metoda pokus omyl.

anos18
31. aug 2020

@okost no jedine tak. Lebo ak chlap alebo aj žena povie na rovinu,že hľadá iba sexualny vztah,to je fér a druhá strana sa môže rozhodnut, či to bude akceptovať alebo nie. Ale tváriť sa,ze hľadám vážny vzťah a hľadám niečo iné, je lož. Lenže dnes žiaľ klamstvo vládne svetom ☹️

misa11111
1. sep 2020

No aj mne sa stalo, že som sa zalaskovala a jemu šlo len o sex veľa sexu nie len jeden 😀
Ale ja sa chcela niečo viac, sama som to ukončila neozvala sa našla som si priateľa, a jeho šlo poraziť že som si našla priateľa. 👍🤭

okost
1. sep 2020

@misa11111 tak... To su take pubescentne reakcie... Ale skusenostou clovek speje... 👍

okost
1. sep 2020

@petulda333 Niekedy treba odmysliet to, ze je to muz, alebo zena... Proste je to clovek. A kazdy clovek ma iste potreby a zaroven kazdy sa inak sprava. Casto vieme prekvapit sami seba :_) Takze neferovost v tomto ohlade by som nepripisoval len muzom... Sme v tom spolocne, zda sa... Co myslis slovom #starsie zeny?
Starsia zena neznamena skusenejsia zena. Aj preto jednaju niektore podla vzorca z 18tich rokov. Aj chlapi, samozrejme.
A aka je tvoja osobna skusenost?

lauriema
1. sep 2020

@sunnyday1111 Podľa mňa z chlapa je cítiť co chce, vivztaj alebo sex. A za ďalšie veľa spravia maličkosti, napr. Ako ideš oblečená na prvé rande, keď ideš sexi to je od veci chlap si hneď premietne v hlave že si ľahká... A aj to ako komunikuješ zváži

sasa1983
1. sep 2020

No a čo? Veď ak to bol dobrý sex, ľutovať nemusíš, tiež si si ho užila a choď ďalej. Netreba robiť príliš veľkú vedu zo všetkého.

petulda333
2. sep 2020

@okost no ved preto pisem, ze aj zeny vedia byt potvory. Lebo tu na mk co citam, tak len muzi su ti zli. A pritom je to jedno, blbci sa najdu v oboch pohlaviach. A skusenost? No ta ako som pisala. Mala som kolegynu aj jednu znamu (cca 45-50r) zoznamili sa s muzom a malo ist o nezavazny vztah, lenze sa zalubili a ked ti chlapi vazny vztah nechceli, tak z nich zeny urobili hajzlov. Pritom ti chlapi k nim uorimni boli, ze co chcu, len do toho hupli tie zeny

anos18
2. sep 2020

@lauriema ver tomu, že nie vždy to rozpoznas, o čo chlapovi skutočne ide. Mám z nedávnej doby takú skúsenosť,že muž povedal,že hľadá vážny vzťah a ak sa tak choval, povedal rodine o mne a nakoniec to,čo chcel,bol iba sex. Bol to profesionálny klamár a balič žien. Vedel,ako na ženu. Čo už. Mám dalsiu skúsenosť 😁

leuchtturm
2. sep 2020

myslim, ze s narastajucim vekom stupa percento muzov, ktori si chcu len vykonat svoju potrebu a po predchadzajucich skusenostiach sa uz nehrnu do vaznych vztahov.

anos18
2. sep 2020

@leuchtturm ja to chápem,mám viac kamarátov,ktorí po svojich manželstvách povedali,že nikdy viac už vážny vzťah,ale samozrejme,nejaké potreby majú. A pokiaľ to takto prezentujú,je to v poriadku, lebo nič netaja a povedia na rovinu,o čo im ide. Ale ak chlap povie,že hľadá vážny vzťah a aj sa tak chova,že ide o vážny vzťah a nemyslí to tak, to je nefér voči tej žene

Strana
z2