icon

Chýba mi ex

12. okt 2025

Chyba mi ex, mám síce nový vzťah ale často sa prichytím pri myšlienke na ex. Môj partner je sebavedomý, ambiciózny. Všetko má usporiadane, vie čo chce, ma svoje názory a hodnoty. Ale chyba mi pri ňom cit. Ľúbim ho, ale nevie byť oporou, často povie necitlivé veci, cítim že sa oňho nemôžem oprieť keď mi je ťažko. Ex nebol usporiadaný, bol emocionálny, občas tupelo ktoré so sebou nechalo mávať každému. Ale bol taký láskavý a milý človek. Neviem čo mám robiť. Páči sa mi že terajší si ide za cieľmi ale chyba mi ten cit, taká neha a starostlivosť voči ľuďom. Cítim z neho strašný chlad. Ku mne vie byť milý, no často ma raní ako sa vie správať necitlivo k problémom môjho okolia, k priateľom a rodine.

barka1
12. okt 2025

A prečo nie si s ex?
Ak ti sucasny nevyhovuje, rozid sa s nim. A hladaj dalej niekoho, kto ti vyhovuje viac.

ukgirls
12. okt 2025

nechyba ti ex..chyba ti cast jeho povahy v cloveku kt nemilujes..rozid sa a daj sa dokopy... najdes takeho-kt ti bude vyhovovat v kazdom smere

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
miadi
12. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka vyhovovat a dokonalost su diametralne odlisne pojmy . O dokonalosti nebola reč.

autor
12. okt 2025

Tak to je, ten cit mi chýba a nie ex. To bude pravda. Skúšala som to povedať. Ale neviem, on sa snaží ale nevie byť taký. Neviem prečo to tak je. Je citovo rezervovaný. Ľúbim ho ale je to ťažké pre mňa.

deti95060810
12. okt 2025

s týmto si prečo? alebo má to zmysel? ako dlho už s ex netvoríš pár? niekto sa po rozchode oklepe pomerne rýchlo, niekomu to trvá aj roky.

autor
12. okt 2025
@deti95060810

s týmto si prečo? alebo má to zmysel? ako dlho už s ex netvoríš pár? niekto sa po rozchode oklepe pomerne rýchlo, niekomu to trvá aj roky.

@deti95060810 len niečo vyše roka a s terajším rok

deti95060810
12. okt 2025
@anonym_autor

@deti95060810 len niečo vyše roka a s terajším rok

@anonym_autor tak to je krátko...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
ukgirls
12. okt 2025
@anonym_autor

Tak to je, ten cit mi chýba a nie ex. To bude pravda. Skúšala som to povedať. Ale neviem, on sa snaží ale nevie byť taký. Neviem prečo to tak je. Je citovo rezervovaný. Ľúbim ho ale je to ťažké pre mňa.

@anonym_autor nevie byt taky lebo on proste taky nieje a nebude ... a tebe to bude chybat stale - proste k sebe nepatrite ... neprerobis niekoho na obraz svoj -tak to nefunguje-by sme boli vsetky stastne a spokojne .. bude milujes cloveka takeho aky je..alebo ti v dacom nevyhovuje a ty to neprekonas- a hladas dalej

anonym_fa7b76
12. okt 2025

Pre ženu je opora základ. Nie každý muž vie prejaviť emócie, ale mal by poznať jej jazyk lásky a dať jej tak pocítiť, že mu na nej záleží. Inak to pôjde dole vodou. Zabije v tebe lásku.

anonym_d27777
13. okt 2025

A preco si ma teda opustila. Denne som ti daval pocitit ako ta nilujem a tebe to nestacilo. Mala si lasky, nehy a sexu tolko ze kazda ti to zavidela. A i tak si ma opustila. Aky ma zmysel teraz tu na koniku vylakavat. Pozri kam si to az dohala. Ja som ti verny nadalej a ty si od neho lapila co si lapila. Povedz mi kto ta teraz bude chciet ak sa s nim rozides. Mas moje srdc nadalej, mas moje auto, aj kopu majetku. Toto si chcela?

katkazuz
13. okt 2025
@anonym_d27777

A preco si ma teda opustila. Denne som ti daval pocitit ako ta nilujem a tebe to nestacilo. Mala si lasky, nehy a sexu tolko ze kazda ti to zavidela. A i tak si ma opustila. Aky ma zmysel teraz tu na koniku vylakavat. Pozri kam si to az dohala. Ja som ti verny nadalej a ty si od neho lapila co si lapila. Povedz mi kto ta teraz bude chciet ak sa s nim rozides. Mas moje srdc nadalej, mas moje auto, aj kopu majetku. Toto si chcela?

@anonym_d27777
😳😳😳

orisker
13. okt 2025

🍷🍿

autor
13. okt 2025
@anonym_d27777

@anonym_d27777 no tak zas ten sex taka slava nebol ze by mi každa zavidela… no ale vidíš obcas sa stane aj take niečo

samo789
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
13. okt 2025

@anonym_autor preco ste sa rozisli, uz sa to tu niekto pytal, uz na to odpises?

autor
13. okt 2025

Lebo so sebou nechal mávať rodine a priateľom

anonym_a0e477
14. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d27777 no tak zas ten sex taka slava nebol ze by mi každa zavidela… no ale vidíš obcas sa stane aj take niečo

@anonym_autor to akože sex je niečo co Ti kamošky q okolie majú závidieť? Máš to trochu pomýlené. V prvom rade musíš byť spokojná Ty. Ambiciozni karieristi sú väčšinou tvrdí k sebe aj ostatným, moc emócií tam nehľadaj. Pre nich sú emócie slabosť. Každý z partnerov bol pre Teba v niečom extrém. Potrebuješ rovnováhu, taky ten zdravý stred. To nie je o dokonalosti ani náhodou.