icon

Chýbajúci prejavy lásky v dlhodobom manželstve

11. sep 2025

Zeny, ktore ste v manzelstve 10+ rokov.. stale sa k vam tak ma manzel? Moj mi neda pusu, ked mu ju chcem dat, natrci mi prinajlepsom lice. Ked ho chcem objat, raz mu je teplo,raz je spoteny,raz nema naladu..stale nieco. Som z toho smutna.
Ked som mu povedala,ze mi to velmi chyba a chcela by som to, tak mi odpoveda protiotazkou - vies co by som chcel vsetko ja? Hlavne mat pokoj a klud...
Mame dieta 3.5r, ktoremu sa venujrm predovsetkym ja. Mam 30r, neviem si predstaviť takto zit zvydok zivota.

Strana
z2
anonym_50499c
11. sep 2025

@anonym_autor tak to sim neviem predstaviť, ani nechcem a sme spolu oveľa dlhšie. To prestalo zo dňa na deň? Alebo nejako postupne? Ja by som mu asi povedala, že ma mrzí, že mi sám od seba neprejavuje lásku takýmto spôsobom a dokonca ma bolí, že to odmieta, keď mu ju chcem prejaviť ja. Asi to časom dospeje k tomu, že budem hľadať niekoho, komu moje bozky a objatia nebudú nepríjemné

domkakvet
11. sep 2025

@anonym_autor stratil zaujem.

katica06
11. sep 2025

@anonym_autor nemu sme to tak 10+ a nemáme ani v 20+

anonym_d4b163
11. sep 2025

Je odpojeny a dava city inde.

anonym_78fcbe
11. sep 2025

Nema o teba zaujem.Nema milenku?

anonym_8af50d
11. sep 2025

Kopla by som ho do riti a odomna by uz pusu a objatie nedostal.

autor
11. sep 2025
@anonym_8af50d

Kopla by som ho do riti a odomna by uz pusu a objatie nedostal.

@anonym_8af50d tak, ja tiez nemam chut sa vnucovat. len co s tym?

autor
11. sep 2025
@anonym_78fcbe

Nema o teba zaujem.Nema milenku?

@anonym_78fcbe myslik si ,ze nie. Ale viem ja? Mobil ma odkedy sme spolu, zaheslovany. Ja heslo neviem. Nemam to ako zistit.

autor
11. sep 2025
@anonym_d4b163

Je odpojeny a dava city inde.

@anonym_d4b163 myslis? Ja by som aj povedala,ze nema priestor. Je v praci a po praci domov ide a pracuje z domu. Kedy by to stiholm

autor
11. sep 2025
@katica06

@anonym_autor nemu sme to tak 10+ a nemáme ani v 20+

@katica06 tak to som tada aj za teba, je to velmi neprijemne a smutné

autor
11. sep 2025
@domkakvet

@anonym_autor stratil zaujem.

@domkakvet ano, ale co s tym? Ja som raz v bervoch povedala,ze sa pokojne rozvedne, načo sme vlastne spolu. A on nato,ze som sebec,ze dietatu znicim rodinu , pretoze pozeram len na seba, ze ja nieco chcem, nemam to, taj dietatu znicim detstvo.

autor
11. sep 2025
@anonym_50499c

@anonym_autor tak to sim neviem predstaviť, ani nechcem a sme spolu oveľa dlhšie. To prestalo zo dňa na deň? Alebo nejako postupne? Ja by som mu asi povedala, že ma mrzí, že mi sám od seba neprejavuje lásku takýmto spôsobom a dokonca ma bolí, že to odmieta, keď mu ju chcem prejaviť ja. Asi to časom dospeje k tomu, že budem hľadať niekoho, komu moje bozky a objatia nebudú nepríjemné

@anonym_50499c povedala by som,ze pomaly a postupne, posledne dva roky, ale akoby to tak vygradovalo za posledne mesiace. No, leb ked sa tak sprava ku mne, tak uz di sama sebe pripadam nechutna a vravim si,ze kto by ma chcel? A s takymto mojim nastavenim ma nikto chciet ani nebude

anonym_c579b5
11. sep 2025

@anonym_autor tak ja mám pekne po 50 ale manželove ruky sú všade a furt. Je mi podozrivý tvoj manžel, toto nie je štandardne chlapské správanie.

anonym_0c285b
Autor odpoveď zmazal
anonym_0c285b
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_78fcbe myslik si ,ze nie. Ale viem ja? Mobil ma odkedy sme spolu, zaheslovany. Ja heslo neviem. Nemam to ako zistit.

@anonym_autor mala som to podobne, dlhsi cas, tiez som si povedala kedy by stihol milenku... A veru stihol...

autor
11. sep 2025
@anonym_0c285b

@anonym_autor mala som to podobne, dlhsi cas, tiez som si povedala kedy by stihol milenku... A veru stihol...

@anonym_0c285b a ako si na to prisla? Po akom case?

autor
11. sep 2025
@anonym_0c285b

@anonym_0c285b ja si tiez vravim,ze velmi zvlastne...

anonym_0c285b
11. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0c285b a ako si na to prisla? Po akom case?

@anonym_autor vztah bol dlhsie zvlastny, bol neprijemny, stale na mobile a mobil vsade so sebou, hlavou inde, presne ked som isla dat pusu nastavil len lice, ked som chcela objat tak len vyhovorky stale... Nakoniec som sa dostala k nejakym spravam a uz som si to cele dopatrala sama... Trvalo to niekolko rokov...

autor
11. sep 2025
@anonym_0c285b

@anonym_autor vztah bol dlhsie zvlastny, bol neprijemny, stale na mobile a mobil vsade so sebou, hlavou inde, presne ked som isla dat pusu nastavil len lice, ked som chcela objat tak len vyhovorky stale... Nakoniec som sa dostala k nejakym spravam a uz som si to cele dopatrala sama... Trvalo to niekolko rokov...

@anonym_0c285b no to ai ma nepotešila, pripada mi to ako u mna, ale nevien ako sa dopátrať k nejakym spravam

luci88nka
Autor odpoveď zmazal
anonym_9f9b74
11. sep 2025
@anonym_0c285b

@anonym_0c285b po akom case si to prosim zistila? Nieco podobne som zazila, ale vsetko este nevyplavalo ani po roku...😔

modratrixie
11. sep 2025

@anonym_autor presne ako ja 😔žiaľ ja som to nevydržala … našla som si iného … bez toho dá jednoducho neda žiť a mám rovnaký vek

autor
12. sep 2025
@anonym_9f9b74

@anonym_0c285b po akom case si to prosim zistila? Nieco podobne som zazila, ale vsetko este nevyplavalo ani po roku...😔

@anonym_9f9b74 a ty mas ake problémy?

autor
12. sep 2025
@modratrixie

@anonym_autor presne ako ja 😔žiaľ ja som to nevydržala … našla som si iného … bez toho dá jednoducho neda žiť a mám rovnaký vek

@modratrixie ja sa ti vlastne ani necudujem. A s manzelom si sa rozviedla?

cdt
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_9f9b74 a ty mas ake problémy?

@anonym_autor prezila som to pred rokom. Tiez zrazu nervozita voci mne, aku som nepoznala, klamanie o sluzobkach, az zo dna na den odisiel.

cdt
12. sep 2025
@anonym_9f9b74

@anonym_9f9b74 na mna cas nemal, ale denne 2h telefonaty s kolegynkou, vypisovanie... az mi je zle. Mna to stalo manzelstvo

pohodacka03
Autor odpoveď zmazal
autor
12. sep 2025
@pohodacka03
Odpoveď bola zmazaná

@pohodacka03 to je mi luto,voem ako sa citis. A ako to planujes riesit?

danica2711
12. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0c285b no to ai ma nepotešila, pripada mi to ako u mna, ale nevien ako sa dopátrať k nejakym spravam

@anonym_autor a nechceš sa radšej dozvedieť, ako to v skutočnosti je na rovinu a otvorene, priamym rozhovorom s ním? Nie je ti pod úroveň radšej pátrať za chrbtom, hrabať sa mu v telefóne a pod. Za mňa je vždy lepšia rovná cesta než krivá. Veď sa mu nemusíš hneď vyhrážať rozvodom, len mu kľudne, jasne vysvetliť, že takto si spoločný život nepredstavuješ, spýtať sa ho, čo je za tým a ako si to predstavuje do budúcnosti

anonym_852204
12. sep 2025
@anonym_autor

@pohodacka03 to je mi luto,voem ako sa citis. A ako to planujes riesit?

@anonym_autor to mi je luto. My sme spolu dve dekady a objatie ,pusa ,celková blizkost sa nam žiada aj ked sme unavení, spotení, kadejakí. Milenku kľudne moze mat aj nemať, to , ze je len v praci a po praci domov nic nevylučuje, mam kamoša ( v dlhorocnom nefunkcnom manzelstve) ,ktory si v praci vezme dovolenku a ide za nejakou čajou. Domov pride v čase, v akom chodi z prace . Porozpravajte sa v kľude, vidíš, cítiš, ze sa nieco deje tak nech je chlap a dá prednosť úprimnosti.

Strana
z2