Čím si vás partner získal?
Len pre zaujímavosť, či to má každý inak, alebo všetci podobne....
@anonym_autor získal si ma tým, že si ho obľúbila moja dcéra a on ju. A potom také, že keď sa ma dotkol tak som taký pocit necítila nikdy predtým. Nejak vnútorný pocit, že s ním budem šťastná.
svojím záujmom o mňa a o moje deti.
Možno prvoplanove ale humorom a intelektom.
@lucia13022023 tiež humorom a intelektom a trvá to 21 rokov
Starostlivostou, bez problemov vsetko vybavil, co bolo treba. A humorom
@anonym_autor Veľkým penisom
Humorom a pozornosťou.
A tiež mal neskutočne pekný zadok..
bol neodbytný, toľko za mnou chodil (ešte na VŠ) a stále mi bol po boku, že v podstate odradil všetkých ostatných a nakoniec som s ním ostala - už 30 rokov sme manželia a predtým sme spolu chodili na VŠ
Bol a je pekný,vysoký s modrými očami.Dalej humorom,je iniciatívny,kľudný,pracovitý,zručný.Vzdy chcel deti a rodinu.Pre našu rodinu by aj zomrel.Vyborne sa bozkáva a je skvelý milenec
Klišé, ale srdcom. Nestretla som ešte človeka s tak dobrým srdcom a cítim to aj na sebe, ako sa ku mne správa.
@anonym_autor že je kľudný
Krásne modré oči a úsmev.
Zodpovedný, samostatný, dochvíľny, spoľahlivý, vtipný, inteligentný...
@anonym_autor spoznali sme sa v praci,cize velmi ma ohuril vedomostami,schopnostou riesit problemy s chladnou hlavou,napriek tomu s humorom a lahkostou.dalej usmevom,zmyslanim a ten jeho kukuč spoza stola si pamatam dodnes 😉
Ja neviem :D
Uhanal ma 3r, raz som sa nudila tak som suhlasila s rande a prislo to ani neviem ako 🤷♀️😅
ako prve inteligenciou. a potom som zistila ze je starostlivy, spolahlivy, zodpovedny, zrucny, ze som mu rovnocenny partner, nesmierne dobracisko, vie si uznat svoju chybu, je to clovek o ktoreho sa da opriet
Pises clanok do stredoskolskeho casopisu?
@anonym_autor Pripadal mi velmi blizky. Predtym pri inych chlapoch som mala pocit, ze nemozem vybalit uplne kazdu myslienku, aby to nevyzeralo divne. Tak nejako som sa na nich naladila a seba do istej miery cenzurovala. Pri muzovi som mala pocit, ze toto vobec nemusim riesit, ze si proste od prirody rozumieme.
@anonym_autor co ja viem 🤷🏼♀️
Vierou a snahou žiť dobre hodnoty. Naďalej sa snaží. ;)
@anonym_autor intelektom, humorom a vnutornym pocitom, ze je to dobry clovek. ibaze... az casom sa ukazalo, ze chybajucu chemiu neobares ☹
ako prve inteligenciou. a potom som zistila ze je starostlivy, spolahlivy, zodpovedny, zrucny, ze som mu rovnocenny partner, nesmierne dobracisko, vie si uznat svoju chybu, je to clovek o ktoreho sa da opriet
@lauruska_sumienka a staci toto? ja som si myslela, ze ano, ale ta fyzicka pritazlivost, ak je az na x-tom mieste, vypomstilo sa mi to
@anonym_3417d3 ako samozrejme tam sú sympatie a je tam aj chémia, co nas k sebe stále pritahuje. Ale nebolo to to podstatne chceli sme viac. My sme si podobní, tak ani ja ani on sme nechceli byt s niekým kto inteligentný nie je, ci boli s niekym kto sa nam nepaci, ci dalsie veci
Pises clanok do stredoskolskeho casopisu?
@anonym_fbdcdb nie, nepíšem článok do stredoškolského časopisu. Len ešte je leto a prišiel na mňa sentiment za rokmi minulými, úspešným aj neúspešným nadväzovaním kontaktov, niečo v zmysle príspevku od @galganka 🙂

Možno prvoplanove ale humorom a intelektom.