Čím som staršia, tým viac si želám mať pokoj
Ahojte žienky, mám 40+ a v poslednom čase si všímam že čím som staršia tým viacej si želám mať svoj pokoj. Príklad dôjdem domov z práce a na chvíľu si ľahnem a čítam si správy, chcem mať čas pre seba a hlavnev kľude čítať. Hneď ako ma vidia online na WhatsApp mi píše jedna aj druhá. Ako nemám s tým problém som rada že sa ozvú ale že mi napíšu každý deň je už trochu moc pre mňa. Máte to aj vy tak alebo naozaj to preháňam ja? Ďakujem za vaše názory
@janka2000 tak nie som sama 🤣 aj keď sme vekovo rozdielne 😅🙈
A kto ti pise? Ja mam len messenger a tam mam vypnuty aktivny stav, to pipanie sprav ma velmi vyrusovalo
@ninka297 ako nemám s tým problém keď mi napíšu, veď v dnešnej dobe nájsť si úprimných je rarita. Ale z 9ich kamošiek mám 3 ktoré by si každý deň písali a to je pre mňa každý deň trochu moc 🙈 áno ako mne ide hlava prasknúť od práce potom ešte doma pošta a domácnosť a do toho telefón brnká. Mam ešte jednu kamošku ona je o 5 r staršia odo mňa vie že pracujem ale aj tak mi píše sms ze mi písala správu na WhatsApp 🤦♀️ ako ja by nedala toto že by som kamarátke písala do práce že prečítaj si teraz moje spravy na WhatsApp 🙈
@trema len kamarátky na WhatsApp preto mobilné dáta ani nemam zapnuté iba doma wlan a fb messenger nemám
Mam 33 a totálne ,,vypnutie sa" dodržiavam už niekoľko rokov.Vo voľné dni nezapinam pracovný chat,na správy odpisujem ako sa mi chce ( niekedy vôbec).Milujem svoj klud
tak si skus dat pokoj aj od citania sprav a radsej sa pozeraj len tak do blba, to este len zazijes ten pravy klud 🙂
a ako 40 plus by si uz nemusela mat problem oboznamit svoje kamaratky s tym, co ti vadi a co nechces.. a nekamaratit sa s tymi, co to neakceptuju
@reanda dobrý napad 😅 ďakujem. Asi si znova nákupim knihy na čítanie 😁 nie tak zla zas nie som aby som im povedala aby ma nechali na pokoji 🤣🤣
Ja mam dnes už tiež 40,ale aj predtým som už mala rada svoj pokoj. Prísť z práce, rýchlo poskladať nákup a sup na gauč...žiadne návštevy,telefonáty, len klud
Ludia sa nekontaktuju, je zle, kontaktuju, tiez je zle.
Milujem klud, ticho, citat si, ale ked mi niekto pise, nepovazujem to za rusive, ale patri to k oddychu, odpisat ludom, ktori este maju zaujem o priatelstva.
Je ich coraz menej a ja si ich vazim.
A to robim s ludmi a rozpravam cely den...
@doriiis keď mám viac dni voľna tak tiež venujem sa rodine a pokúsim sa nereagovať na správy aj keď niekedy ma srdce zabolí, ja som taký dobrý človek 🤷♀️😁
to nie je o tom byt zla, ale byt autenticka.. ak je clovek autenticky, ma moznost mat najhodnotnejsie vztahy.. ja by som napr. nestala o take 'dobro', aby sa niekto so mnou bavil, aj ked ho to otravuje, len aby nebol na mna 'zly' .. ved je to v podstate falosnost.. a nie dobro 😉
@reanda clovek aby sa uz bal aj o niekoho sa nezistne zaujimat, ako sa ma, ked to takto niekto berie...potom sa ludia stazuju ze sa im niekto ozve len ked nieco potrebuje. Ani sa necudujem, ked uz pisanie kamosiek niekomu prekaza 🤨
Ja mám to isté a to nemám žiadne sociálne siete (okrem MK 😁)ale chcem mať len ticho kľud pokoj deku čaj..... Rozmýšľam či si nejdem požiadať o predčasný dôchodok keď to tak po sebe čítam 😂😂😂
@babulkomale mne neprekáža že píšu ale každý deň vypisovať je uz trochu. Ja by nevedela kamoške sa ozývať každý deň jedo aké dobre naj bff by sme boli
@zanka777 no o tom predčasnom dôchodku som rozmýšľala aj ja 🤣🤣🤣 ale koľko toho ešte máme? 🤔🤣🤣
Mám 48 a s kamoškami si na WhatsAppe píšem denne, aj práve teraz. Je nás v skupine 6, píšeme si aktuálne 2. Nesliedim, kto je online, nevadí mi, keď neodpíšu hneď. Jedna nepíše takmer vôbec. No a? Nemáš chuť písať, tak nepíš, to nie je povinné.
Ja mam 37 a tiez takto. Ja mam rada svoj klidek😅
Zmen si nastavenia, aby nebolo vidno, ci si online.
Treba si vypnut upozornenia na spravy a hotovo.
Mam 44 a presne tak to mam aj ja tesim sa ked pridem z prace a mam hodinku klud ...a potom oddychnuta varim upratujem čo je treba ...s tym rozdielom že nemam žiadne socialne siete len tento konik ...a keď chcem pokecať s naj kamoškou radsej sa stretneme raz sa dva týždne a prekecame aj tri hodiny mne to tak vyhovuje🙂
@taminka1986 👍😁
@h2 ja im resp tej jednej čo skoro denne píše tiež neodpíšem hneď niekedy aj zabudnem 😬
@k47 to sa dá 🤣😬 idem kuk
@ajajka s jednou sa stretávam ca raz max 2x do mesiaca ako kedy záleží od nášho voľna. Mam jednu ktorá je momentálne bez práce tej by nevadilo keby sme sa videli každý deň 😬
ci na whats app alebo fb mam vypnuty online status a mam klud ... ked niekto napise odpisem az ked sa mi chce .. a nedavno tu bol post o neznesitelnych zenskych po 40 ako kricia na hulakajuce deti etc- njn kazdu to caka .. papucove dni .. a vnucata len obcas co vsak nepochopia deti,kedze mama musi mat energiu ako oni ..
Mam 52 a zatial nepotrebujem ziaden takyto klud. Takze toto s vekom asi vela nema. Ale teda ja na soc. sietach nie som, takze ma nema co otravovat, cas vyuzivam rozumnejsie a aktivne.
Ale veď ty nemusíš odpisovať hneď ako pípne správa, ale kedy sa tebe chce...keďže píše denne tak to asi nie je až tak dôležité, odpis keď budeš chcieť...a keby mi napísala sms, že písala som ti správu na WhatsApp tak by som ju aj 24 hodín ignorovala, aby pochopila, že tadiaľto cesta nevedie...ona pochopí, a prestane ale najprv ti bude možno aj volať či sa ti niečo nestalo že neodpisujes, títo ľudia ti cicaju energiu, oni z toho žijú ale tebe energia klesá ....prečítaj niečo o energetický upír...sama to musíš utat
@marcellka32 veď to a ona dobre vie že ja pracujem ale chvála bohu ešte nevolala.