Cíti sa partner inak na firemných akciách?
Som čerstvo zasnúbená s dlhoročným partnerom. Čo ma veľmi hnevá.. neviem či hnevá.. som skôr možno smutná? Že ako je dlhý rok tak sa kvôli mne nedá do pucu. Neskráti si bradu.. neostrihá sa.. ale ak má ísť na firemnú akciu tak zo seba robí hotového casanovu. Upraví sa, dlho vyberá oblečenie.. Čo si mám o tom myslieť? Čo od toho očakáva on? Že šak čo je tam pipiek dosť možno mi na to niektorá skočí? Spoločnú fotku spolu máme ani nepamätám z akého roku. Ale s kolegynkou sa rád vyfotí. Prihlúply úsmev celkom happy pripité oči.. Som po dvoch deťoch.. nespokojná sama so sebou.. veď načo by sa kvôli mne vôbec upravoval. Možno som len hlúpa a domýšľavá, ale na dobrom pocite mi to teda nepridá. Fotku mi poslal ale ako keby som videla úplne cudzieho človeka.. nechcem nič poradiť, len som to potrebovala zo seba takto anonymne dostať von.
Ešte aby som odpovedala na otázku, že či si hlúpa alebo domýšľavá. Určite nie si hlúpa, domýšľavá možno. Ale základ je ten, že tvoj muž sa zrejme nezmenil, ale ty áno - pretože sa staráš o deti a domácnosť. Tak sa zmeň znovu. Jeho zapriahni viac do starostlivosti a ty sa začni venovať sebe. A urobila si za mňa jednu chybu - že si sa zasnúbila. Tým si mu dala najavo, že veď je všetko v poriadku. Tak hlavne sa nevydávaj, kým sa situácia nezmení. Ak sa začneš venovať sebe a bude mať doma ženu, ktorá sa o seba stará, je usmievavá, spokojná so sebou, buď nájdete to čo sa asi stratilo, alebo zistíš, že je to naozaj preč.
@melanta komplet som odmenila šatník, schudla som takmer všetko čo sa pri deťoch nazbieralo. O pleť sa starám každý deň. Áno rada by som chodila aj na kozmetiku, aj každý mesiac ku kaderníčke. Žiaľ na toto peniaze nevystávajú. Snažím sa aby prišiel do uprataného domu, sex mávame častejšie ako kedysi.. neviem čo mám viac robiť
A on robí doma čo?
A čo povedal na to, keď si mu toto všetko povedala, to čo si tu napísala? Aká bola jeho reakcia?
Mne to pride že vie ze pred tebou sa nemusí pretvarovať a je proste sám sebou. Ste spolu nejaký ten rok a vie ze ho ľúbiš takého aký je a taky sa ti páči....
takže hlavná otazka: povedala si mu ze by sa mohol o seba viac starať aby sa ti znova páčil?
@melanta správe v obývačke, uprace umývačku, umyje riad a postará sa o deti keď treba ísť spať. Myslím že viac po ňom žiadať ani nemôžem keď je každý deň do večera v práci.
Konkrétne na toto nebola žiadna reakcia. Ani sa mi nechce baviť sa s ním o tom lebo to zvyčajne končí hádkou a tichou domácnosťou.
@gejb on sa mi páči, len ma mrzí že kvôli iným zo seba ide robiť pomaly iného človeka
Prečo to končí hádkou? Nehádaj sa. Povedz mu o svojich pocitoch a trvaj na tom, že chceš vedieť, čo si myslí o tvojich pocitoch. Že chceš vedieť, prečo sa kvôli tebe neupravuje, ale kvôli akcii s kolegyňami áno. Prečo sa s tebou neusmieva, s kolegyňami áno. Že ťa to trápi. Tak chceš vedieť prečo. Bez kriku, bez hádok, v kľude. Ak na tom budeš trvať a on bude odmietať odpovedať, nehádala by som sa. Povedala by som, že pre mňa to je znakom toho, že je mu jedno, čo cítim a že tým pádom budem uvažovať, čo s tým spravím. Možno to zachrániš, ale pozor, buď pripravená na to, že on to inak nechce, že jemu je naozaj jedno, čo ty. Más doma servis, dokonca sex, dokonca si sa zasnúbila, hoci je k tebe aký je.
A možno je len trulo, mačo, ktorý potrebuje pozornosť, tak preto sa do práce tak chystá. Ale to už ty musíš poznať svojho partnera natoľko, aby si vedela, že to je úplne nevinné, také detinské, ale je možné za tým hľadať niečo viac.
A keď je nejaká príležitosť, idete spolu tam sa nechystá? Skús ho nakopnúť, daj si toto, úprav sa....toto sa mi páči na tebe.
Všeobecné ako reaguje na teba? Si mu ukradnutá?
Môže byť, že pociťuje známky starnutia a podvedome si takto dvíha ego.
Ja len aby si si "nevycitala", ze si nemôžeš dovoliť chodiť na kozmetiku.. Ak sa o seba starás aj bez platených procedúr, to úplne stačí.. Láska nie je o tom, koľko minies u kozmetičky..
Chlap nepotrebuje vyglancovany byt aby bol vo vzťahu spokojný. Chodíte niekam aj sami dvaja? Pozvi ho na večeru a porozprávajte sa.
ja sa tiež vyfintím keď idem niekam von. Doma klasika 🙈 nič moc.
môjmu mužovi to nejak nevadí. miluje má aj v teplákoch a nežiarli keď som vonku za peknú.
Tak ja neviem, ja tiež keď som doma alebo s mužom len tak vybehneme extra hviezdu so seba nerobím. Ani sa nenamaľujem. Nie som ten typ, ale môj muž vie aká som a necíti sa zle, že kvôli nemu nie som ochotná upraviť si obočie, ale na oslavu som už letela ku kozmetičke. Ale keď je nejaká akcia, tak sa teda vyparádim. Ale hlavne kvôli sebe, aby som sa tam medzi ostatnými pekne cítila. Keď vy idete niekde na ples alebo oslavu, tak on sa neprichystá? To by mi možno vadilo. Inak ani veľmi nie. A nie uprataný dom a sex 5x do dňa robia vzťah úžasným. Ale spoločne zážitky a komunikácia😀
No možno si nájde inú, sebavedomú, ktorá je so sebou spokojná a nefňuká 😉
Pri tebe sa cíti komfortne a je si istý tvojou láskou. Nepotrebuje oslňovať. Ja tiež vyzerám inak doma a inak, keď idem na akciu. Doma sa nelíčim.
Tebou si je isty a potrebuje hladkat svoje ego. Uvedomuje si, kto mu tie kosele, aj trenky, ponozky... perie a zehli?
No tak na toto si daj pozor. To robil aj môj, nakoniec som zistila ze jeho kolegynka je jeho milenka. Krízu sme nejak ustáli kvôli deťom. Vsetko bolo ok, až doteraz kým som mu nepozrela do telefónu a zistila ze je to prasa. Nepodavdza ma, ale to co si vypisuje so svojimi kamošmi je na zvracanie a bráni sa tým ze všetci chlapi sú takí. Takze sa mi riadne zhnusil. Ja som sa po nástupe do prace začala o seba starať keďže deti už mám väčšie a teraz sa boji ze si niekoho hľadám.
A povedala si mu to? inak je to podla mna normlane... mne sa chlap po rokoch stajluje uz len ked sa ide na nejaku spolocensku akciu. Proste je v pohode hocijak kym as niekam nejde, zarasteny, strapaty, jeho cela hygiena spociva v tom ze sa osprchuje :D
Vsak mu povedz, nech sa ide dat do poriadku, a ked nie si spokojna so sebou a ziarlis na kolegyne s ktorymi sa vyfoti na akcii, tak zacni so sebou nieco robit, vystajluj sa ty, nech on sa preberie.

Porodila si 2 deti frajerovi, nie si spokojná sama so sebou - akože úprimne mi je ľúto, čo cítiš, ale toto sú veci, ktoré si ženy často robia samé. Že majú deti s frajermi, s mužmi ktorý veci nerobia pre ne alebo pre iných áno, že sa o seba nestarajú a potom sú so sebou nespokojné. Čo robíš ty pre neho? Nemyslím upratovanie, varenie, staranie sa o deti - to máte robiť obaja. Ak to robíš len ty, si dobrovoľná slúžka. Ale čo robíš ty pre neho? Píšeš, že kvôli tebe sa neupravuje. Ty kvôli nemu áno? Píšeš, že nemáte spoločné foto a neusmieva sa, s kolegyňami áno. Ty si veselá, usmievaš sa? Často je to totiž zrkadlo, on ti dáva/nedáva to, čo ty jemu.
Čo by som urobila na tvojom mieste, začala by som sa venovať sebe, telo, vlasy, pleť, nové oblečenie. Dá sa to aj za málo peňazí. A raz za mesiac by som išla večer von s kamoškami, pár krát do mesiaca s kamoškami na kávu či tú kozmetiku, nech má vtedy deti on. Začni sa venovať sebe a maj svoje aktivity. Nie kvôli nemu, kvôli sebe. A možno to pomôže potom nielen tebe, ale vám.