icon

Cíti sa partner inak na firemných akciách?

14. jan 2025

Som čerstvo zasnúbená s dlhoročným partnerom. Čo ma veľmi hnevá.. neviem či hnevá.. som skôr možno smutná? Že ako je dlhý rok tak sa kvôli mne nedá do pucu. Neskráti si bradu.. neostrihá sa.. ale ak má ísť na firemnú akciu tak zo seba robí hotového casanovu. Upraví sa, dlho vyberá oblečenie.. Čo si mám o tom myslieť? Čo od toho očakáva on? Že šak čo je tam pipiek dosť možno mi na to niektorá skočí? Spoločnú fotku spolu máme ani nepamätám z akého roku. Ale s kolegynkou sa rád vyfotí. Prihlúply úsmev celkom happy pripité oči.. Som po dvoch deťoch.. nespokojná sama so sebou.. veď načo by sa kvôli mne vôbec upravoval. Možno som len hlúpa a domýšľavá, ale na dobrom pocite mi to teda nepridá. Fotku mi poslal ale ako keby som videla úplne cudzieho človeka.. nechcem nič poradiť, len som to potrebovala zo seba takto anonymne dostať von.

Strana
z2
ysseba
22. jan 2025

Nechapem, ved s tymi istymi kolegynami je aj v praci, ci? Takze do prace chodi s bradou a neostrihanymi vlasmi (su tam aj kolegyne) a potom ked ide na firemnu akciu a upravi sa (su tam stale tie iste kolegyne), to ti vadi? Ved keby to robil kvoli kolegyniam, tak to robi kazdy den do prace, ci? 🤔
Mimochodom teraz tak rozmyslam, ze co si musi moj manzel mysliet ked doma cez vikend sa nenalicim, obleciem si teplaky a vlasy vypnem do drdolu. A do roboty sa pekne oblecem, nalicim, vlasy upravim…. 🙈

Strana
z2