Cítim sa nedostatočne atraktívna
Ahojte, píšem anonymne lebo sa celkom hanbím za túto tému. Ale chcem počuť vaše rady.
Mám 27r, bezdetná, bývam s partnerom v podnájme . Pracujem 40-45 hod / týždeň. Mám extrémne psychicky náročnú prácu, no na druhej strane celkom dobre platenú.
Môj problém je, že sa cítim nedostatočne atraktívna. Nemám pekné vlasy, ani tvár, telo... Nič na mne nie je extra pekné. Obliekam sa úplne jednoducho, väčšinou len legíny a dlhý sveter. Nemám sebavedomie na obtiahnuté veci, výstrihy, šaty atď (postavu mám priemernú, možno by mi trebalo zhodiť 5kg ale ani sa dobre v takom oblečení necítim, preto to nenosím).
Mám aj nejaké "hedikepy", napr. síce zdravé, ale krivé zuby.
Rozmýšľala som nad neviditeľným strojčekom, ale stojí cca 3-4 tisíc a toľko ja nemám (šetríme na vlastné bývanie a dovolenku, 4000 eur si nemôžem dovoliť vyhodiť len tak).
Prosím poraďte, čo mám robiť? Na prvý pohľad som šedá myška a na druhý pohľad som menej pekná, šedá myška... Nechcem podstupovať zákroky.
.
@anonym_autor Autorka aj ja sa cítim častokrát neatraktívna a ako sivá myška. Postavu mám štíhlu vysoká dlhé vlasy skoro pod zadok, no mám škaredú tvár. A s tým nič nenarobím, jedine sa s tým zmierniť že nie každá môže byť pekná.

@anonym_autor práveže, ak máš peniaze, alebo vieš takú sumu ušetriť, tak zaplatiť si strojček nie je "vyhodiť len tak" a uprednostniť drahú dovolenku. Ten strojček mimochodom inak funguje neskutočne!