icon

Cítim sa vo vzťahu na druhom mieste

4. jan 2026

Zdravim. Asi pol roka žijem s priatelom, ale odkedy s nim bývam, mam pocit, ze nas vztah sa rapídne zhoršil. Ma deti v striedavej starostlivosti, ja mam tiez jedno dieta. Vzdy ked ma deti, vsetko podriaduje iba im. Vari sa to, co chcu ony, robi sa to, co chcu ony. Vacsinu vikendov spia do 12 a ja som so synom zavreta v izbe alebo ideme do mesta, aby sme ich nezobudili. Niekedy spia este poobede, opat musime byt ticho. Potom su minimalne do polnoci hore a dlhsie... Vianočná vecera prebiehala tak, ze sa najskor otvorili darceky, lebo jeho deti boli nedockave... Ja viem, ze v mnohom sa clovek prisposobuje detom, ale nepripadam si ako plnohodnotny partner. Ked som mu to povedala, ze sa vsetko podriaduje im, dorazne mi povedal, ze na deti mu nemam sahat. Ale pritom som na ne nikdy jedno zle slovo nepovedala. 🤷‍♀️ Mate skusenosti s takymto muzom a jeho rodinou? Neviem, ci je za co bojovat, alebo radsej ist svojou cestou a mat pokoj...

Strana
z6
lucylaw
8. jan 2026

Ukonči to,nemá to zmysel,to ti v dobrom radím ako osoba,ktorá má za sebou rozchod s chlapom,ktorý mal dve deti a rozišli sme sa presne kvôli nim,tiež sa to začalo sypať keď sme spolu začali bývať,rozišli sme sa po 4 mesiacoch spoločného bývania..

anonym_ab7547
8. jan 2026

Utekaj preč, lepšie ti bude bez nich.

majlo1234
8. jan 2026

U nas to tak bolo zo zaciatku vztahu, to som este ani deri nemala svoje😂 hrozne, ja som bola premotivovana a ochotna, aby ma to dieta malo rado. A tak som skakala, a to dieta ma aj tak rado nemalo, nezralo nic, co som navarila, nerpzpravalo so mnou.
Nuz, po rokoch sa to utriaslo tak, ze o svoje dieta sa stara ocinko. My ho mame ale len na prazdniny, a my z toho benefitujeme, lebo vtedy je otecko roka-robi detom vkuse program a zaujimavy, jedla ake si zelaju..a ja lezim hore ritou a uz sa nerozculujem.

Ak by som ale mala vratit vswtky tie roky, chlapa s dietatom by som uz asi nechcela🫣 ja na to nemam

evkatk
9. jan 2026

Bude to len horšie. Jeho deti cítiac nadvládu nad tebou za výdatnej pomoci a opory otca si budú stále viac voči tebe dovoľovať a hlavne dajú to vyžrať aj tvojmu synovi. A pravdy sa nedovoláš. Urobia z teba žiarlivú klamárku, ktorá si vymýšľa a dostaneš sa do pekelnej situácie a tvoje dieťa tiež. Už teraz chúďa musí trpieť. Aj malé deti cítia to, že ich niekto nechce, že sú na príťaž. Ak ti záleží na zdravom vývoji svojho dieťaťa, tak ten toxický vzťah urýchlene ukonč. Ich agresivita bude vekom stúpať, pretože aj ich požiadavky na otca budú rásť, čo možno bude na úkor vašej rodiny. No vinníkom spravia za všetko len teba.

autor
Včera o 19:18

Dakujem, baby, za postrehy a skusenosti 🙏

Strana
z6