Cítim sa zdpetaná
Ako začať. Som na rodičovskom už a ešte pár mesiacov a malý bude mať 3roky.
Keď som otehotnela kúpili sme byt a moji rodičia mysleli že by sme išli s nimi bývať niekam do domu . Žeby sme kúpili na polovicu. Lenže ja tie peniaze som nezarabala môj muž tak nechcel ísť s nimi tak som to netlačila na silu. O čo ide teraz.
Mama mi keď sa stretneme stále vraví ako by bolo dobré na dvore že čo v činzaku..a stále to isté a aj čo bolo kedysi a ako bolo dobre. Áno , kedysi som bývala v dome bolo fajn.
Normálne som začala mať pocity že ozaj v dome by bolo lepšie a teraz sa neviem ani tešiť že máme byt , nejak si to neviem užívať
Myslíte ozaj že dvor je to čo by ma robilo šťastnou 🙈
Nechapem tvoju mamu, mala si zivot zariadit tak, aby mohla mat dom, nespravila tak, nema pravo teba manipulovat .... aby dcera jej sen o byvani dofinancovavala, to co uz je???
Tes sa, že máte vlastné bývanie, v činžiaku zle nie je, na ihrisku sa spoznáte s inými mamkami, detmi, na dvore budete šťastný na návšteve u mamky
@mandzula @katkami123 a presne tak to je. Rodičia stále majú pocit, že potomok je dieťa a tak sa aj k nemu správajú. Dirigovanie, neustále dobre mienené rady alá vidlami pod rebro, žiadna akceptácia súkromia, potreba riadiť tvoj život podľa ICH predstáv. A je úplne jedno, že má potomok 50 rokov a rodič 75. Ak sa však potomok(dieťa) v dynamike vzťahov postaví do pozície dospelý vs. doospelý a určí si hranice, už je triedny nepriateľ, nasledujú výčitky, manipulácia, citové vydieranie zo strany rodičov.... a to je toxický vzťah. Ďakujem neprosím. Nie každý rodič akceptuje, že jeho potomok dospel a tak aj s ním komunikuje, koná. Na veľkú škodu, vzťahy sa vždy pokazia.
Nie,najskôr musíš byť šťastná,ak ťa má šťastnou urobiť dvor,keď ho budeš mať,budeš si myslieť,že šťastná budeš až keď na dvore bude bazén,keď bude aj ten,budeš si myslieť,že potrebuješ lan obilia ,lebo až vtedy budeš šťastná,a.t.d,šťastie nosia v sebe,nie v materiálnom svete

@elizabet173
A to keď mi občas ešte spomenie veci zo súkromia… nech spraví čokoľvek, večne pre svokru je to zle. Len chlapovi, je žiaľ, pri rodičoch dobre.