Cítim sa zradená priateľovou neverou s jeho ex
Ahojte.. cítim sa strašne.. Zistila som, že ma priateľ podvádza s ex, s ktorou má dieťa ale dospelé a podľa všetkého ťahal 2 vzťahy naraz.. Zistila som, že včera s ňou odletel na dovolenku bez dieťaťa, čiže o žiadnu rodinnú dovolenku nejde a je mi z toho zle. Cítim sa ponížená, zneužitá, oklamaná ako taká hlupaňa, pritom si myslím, že rozumu mám dosť a nie som žiadna naivka.. Ale keď si dávam súvislosti dokopy, je mi zle z toho aký je vychcaný a ako ma klamal a čo všetko robil.. Neviem ako dlho to trvalo ale asi ani nechcem vedieť. Valentín trávil so mnou celý víkend, narodeniny tiež, leto tiež.. Tak neviem.. Hanbím sa to povedať komukolvek.. Cítim sa ponížená..
@anonym_autor ak nemáte spolu hypotéku a spoločné dieťa, tak si otvor šampanské a pogratuluj si k tomu, že sa smeti vyniesli samé.
Chápem, že si smutná a ublížená, ale rozhodne nie si ponížená. A nemusíš to nikomu hovoriť ani oznamovať, nie je to tvoja povinnosť.
Ak náhodou hypo, dieťa alebo iné záväzky spolu máte, tak kým sa vráti z dovolenky, tak si premysli ako to chceš riešiť a postav ho pred hotovú vec, neustupuj zo svojich nárokov.
@anonym_autor ahoj a ty si ta, pre ktoru vztah s ex ukoncil alebo ste sa stretli az po jeho rozchode?
stretli sme sa až po rozchode, on mi tvrdil že je slobodný a prvého pólroka to tak aj vyzeralo a bolo a potom sa do toho začala viac ex angažovať keď zistila, že má partnerku a mladšiu partnerku ako ona ale on voči nej neukazoval emocie ani som to necitila iba viem že viac volala ale ohladne rodinnych veci čo sa týkali hlavne syna. Ale toto ma dostalo. Ja som posledné 2 týždne niečo tušila..Bol divný.
@anonym_autor Keď sa vráti z dovolenky napľuj mu do ksichtu kopni ho medzi nohy a Pošli do _iče 🫡 Nájdi si iného aj užívaj si život. A uvidíš keď jeho ex zistí že si ho odkopla už pre ňu nebude tak zaujímavý a po nejakom čase aj ona ho nebude chcieť
priatelovou? snad ex. po navrate z dovolenky by som sa neobtazovaa ani telefon zdvihnut. kludne by som ho blokla a dovi dopo. vybavene. on to uz vyriesil. si na rade. posun sa.
odstrihnut ho raz a navzdy, toto v zivote nepotrebujes
Je na dovolenke?Skvele!Mas par dni na to aby si si premyslela co tu najde ked sa vrati.
Prečo ho nazývaš priateľom?
vela chlapov je doslova netvorov, tak si to zial zistila a prajem ti vela sil tuto situaciu spracovat, ako si to zistila? Rovno teraz mu napis sms, ze adios
Nemáš sa za čo hanbiť. To že ťa klamal a podvádzal je len a len jeho vina, nie tvoja.
Drž sa, zrada veľmi bolí ale časom to proste prejde ♥️
ak medzi nimi zase preskočila iskra, tak by som trúbila na odchod. Je to chuj a zbabelec, ale je dosť pravdepodobné, že to budú spolu ťahať trvalo... Návraty sú zriedkavé, ale (aspoň čo ja poznám) sú pevné a vydržia. Je mi to ľúto. Ale hlavu hore! Zase bude dobre🌷
Bud rada, že si to zistila, mohol ta podvadzat roky, a nemusela si o tom tušiť.Je dosť takych prípadov.
@anonym_autor už by to priateľ nebol a mal by jeden vzťah. O tebe to nevypovedá nič, iba on sa ukázal ako chudák. Nedaj si ním zraziť sebavedomie ani úctu k sebe. Nech sa pakuje, ty si zariaď život bez neho nech vidí že ho absolútne nepotrebuješ a ak ho potom ešte stretneš nezabudni sa naširoko usmievať. Nech ho roztrhne.
Bývaš ty u neho alebo on u teba alebo v spoločnom?
nuuz, vies ako sa hovori, stara laska nehrdzavie,, kvoli niecomu , co sa mu na nej pacilo,, zacal s nou chodit...ale jasne,, je to neseriozne od neho....
Ste priatelia a on len tak sám chodí na dovolenky? Trochu čudné.
@anonym_autor
A čo vlastne hovoril, že s kým ide?
A ako si to zistila?
@anonym_autor tvoj priatel ma dospele dieta, ty si mlada pipka a za takymto ides plakat? On ta financoval ci preco si sa na takehoto zavesila???
Komedia
@anonym_autor tvoj priatel ma dospele dieta, ty si mlada pipka a za takymto ides plakat? On ta financoval ci preco si sa na takehoto zavesila???
Komedia
@kitycat nefinancoval draha 🙂 som od neho mladsia o 12 rokov čo nie je nič tragicke. Neuveris ale ucty si platim sama a nemam s tym najmenši problem ;) To sú otázky prečo som sa naňho zavesila, tak asi mal niečo čo sa mi páčilo či? 🙂
Ste priatelia a on len tak sám chodí na dovolenky? Trochu čudné.
@anonym_autor
A čo vlastne hovoril, že s kým ide?
A ako si to zistila?
@bielasovicka mne bolo povedané, že ide pracovne preč. To ako som sa to dozvedela si nechám pre seba.
@anonym_autor clovek ktory miluje nie je hlupy. Zivot je niekedy nefer ale je dlhy. Su zle obdobia ktore vystriedaju tie dobre
@bielasovicka mne bolo povedané, že ide pracovne preč. To ako som sa to dozvedela si nechám pre seba.
@anonym_autor no nic, odporucam navstevu gynekológa, daj si testy, ci ti niečo neposunul od ex, nejakú smakocinku, keďže vas súloží obe
Za co sa chces hanbit? Ze ta podvadzal? To je jeho chyba. Jeho povaha. Nie tvoja.
Za co sa citis hlupa? Ze si ho mala uprimne rada a normalne mu doverovala? Ved je to normalne, ze ked niekoho lubis, tak mu doverujes.
Nemozeme predsa kazdy vztah zacat nedoverou, neustale byt v rezime “Doveruj, ale preveruj”, v kuse podozrievavo vsetko vyhodnocovat, co povie, urobi,… to co by bol za vztah? Ved sa v nom nemozes ani uvolnit, ani si oddychnut v spolocnosti toho druheho, ani si nic vychutnat. Clivek by bol neustale v krci.
Takze jasne, ze si doverovala.
A je to jeho chyba a svinstvo, ze to zneuzil a zradil. Nie tvoja.
Ty sa za nic nehanbi. Nie si hlupa. Ani naivka, ani doverciva trubka.
Si normalna zena a clovek.
Navyse si si vsimla, ze sa meni. Nie si teda slepa, ani hlupa. Ked pridu naznaky, vsimnes si ich. Ale stihol sa vyfarbit este skor.
Byt tebou zablokujem ho vsade, on velmi rychlo pochopi, ze hral a dohral.
Vyzeras naopak velmi rozumne. Suhlasim s @moonlight1210
Za co sa chces hanbit? Ze ta podvadzal? To je jeho chyba. Jeho povaha. Nie tvoja.
Za co sa citis hlupa? Ze si ho mala uprimne rada a normalne mu doverovala? Ved je to normalne, ze ked niekoho lubis, tak mu doverujes.
Nemozeme predsa kazdy vztah zacat nedoverou, neustale byt v rezime “Doveruj, ale preveruj”, v kuse podozrievavo vsetko vyhodnocovat, co povie, urobi,… to co by bol za vztah? Ved sa v nom nemozes ani uvolnit, ani si oddychnut v spolocnosti toho druheho, ani si nic vychutnat. Clivek by bol neustale v krci.
Takze jasne, ze si doverovala.
A je to jeho chyba a svinstvo, ze to zneuzil a zradil. Nie tvoja.
Ty sa za nic nehanbi. Nie si hlupa. Ani naivka, ani doverciva trubka.
Si normalna zena a clovek.
Navyse si si vsimla, ze sa meni. Nie si teda slepa, ani hlupa. Ked pridu naznaky, vsimnes si ich. Ale stihol sa vyfarbit este skor.
Byt tebou zablokujem ho vsade, on velmi rychlo pochopi, ze hral a dohral.
@moonlight1210 ďakujem moc, dobre mi to padlo 🙂

@anonym_autor ukonci to, poplac si a hlavu hore. Takú ch.j nestoji za to aby si sa trápila. Niektorí muži su totalni hajzli a tento je očividne jeden z nich. Mrzí ma to, bude to chvíľu bolieť ale potom ti bude 100x lepšie