Cítite sa neisto s chudým partnerom?
Možno to bude usmevna diskusia, ale, mate niektora chlapa vo svojom živote vo veľkosti S, zatial čo vy sama ste take L? Ako sa z toho citite? Beriete to tak, že on je ten moc chudy ,a vy by ste pri inom vyzerala ok, alebo sa cítite aj zahanbene ( pri intímnych chvíľach najmä) že ste o dosť väčšia ako on? Podotýkam, môj typ nie sú drobní chudí muži .ale akosi mi do života prišli práve takí .a ti konkrétni sa mi veľmi páčili. Vnímala som, že je chuducky, útly ale páčil sa mi taký, ako bol a skôr som sa ja cítila zle pri ňom.keď som videla že mám 2-3x taku nohu ako on, ruky, brusko. Zatiaľ čo on sama šľacha, napnuta koza. Mala som problém najmä v intímnych chvíľkach v niektorých polohách.hanbila som sa. Vedela som, že pri väčšom chlapovi by som toto vôbec neriešila a bolo by všetko ok. Tiež som si povedala aj to, že keby sa mu ja nepacim, tak asi so mnou nie je. No cítila som veľký tlak so sebou niečo prehnane robiť., pritom aj keby sa extrémne snazim, nikdy by som zrejme nebola taká útla a veľmi stihla.
Tak ma zaujíma, či ste toto niektorá riešili a ako ste sa cítili, teraz nehovorme o tom, keď ma nejaký muž preferencie vo väčších ženách pretože toto nebol ten prípad, tak ako ja nemám preferencie v chudých mužoch.
Mne sa vzdy pacili mensi a utlejsi muzi v zmysle "menej masa, menej potu a smradu" , aj ked teda ani ja nie som ziadna hrombaba, taka normalna zena, co ma rici aj cici, a frajerov aj manzela som mala a mam zhruba rovnakej vysky ako ja a stihlych. Komplexy som nikdy nemala ziadne, ja sa pacim sama sebe, mam vysoke ego.
Vysoki, statni chlapi ma vyslovene odpudzuju
@anonym_autor ako co je problem? Ja mam velkost L, moj muz je uplne standard S (176cm/70kg). Vsetky moje deti su S...takze asi tak...sme manzelia vyse 20r (ako v urcitych rokoch som bola M, no mam postavu taku ze nikdy v zivote S asi nebudem 🙂)...inac vzdy som mala priatelov stihlych a nikdy som sa nad tym nepozastavovala...apropo, moj manzel je aj atlet a trener 🙂...inac ved si pozri Marosa Molnara. Ta jeho Zuzka moze cvicit aj do aleluja a bude stale Mko. Proste je tak stavana. Nelubi ju o nic menej kvoli tomu 🙂
Protiklady sa priťahujú ako sa hovorí. Ja som zasa celý život bola xs-s, teraz s-m, a vždy sa mi páčili veľkí, statní xxl muži. Dokonca radšej by som bola prijala pupkáča ako chudého. Môj muž vekom schudol, ja som trocha pribrala, sme sa vyrovnali.
@anonym_autor myslím, že problém nie je v tvojej veľkosti. Ale v intimite s niekým, s kým ešte nie si vzťahov, psychicky dostatočne hlboko. Prajem takú slobodu, akú som zažila ja, každej. Aj S žena sa môže trápiť výzorom pri sexe.
My sme mali sex až po svadbe (ja som mala 28, on 30). Pred svadbou sme neboli ani plávať spolu, lebo sme vedeli, že by to bolo pre nás príliš silné a mali by sme potom problém vydržať - a mali sme silnú motiváciu, lebo nám to obom dáva veľký zmysel, telo ako vzájomný jedinečný dar, ktorý nemal nikto iný.
A teda - manžel S celý život, mohol zjesť čokoľvek. Je odo mňa o cca centimeter nižší. Ja som celý život riešila váhu. So 178cm som mala 80 kíl, keď sme sa zoznámili. Vplyvom antidepresív som na svadbe mala 103, rok po svadbe 114. Následne mi doktor konecney zmenil lieky, prestala som priberať, začala som spontánne chudnúť. Tak som začala viac makať, a po roku 84. Cca v tej váhe som sa hýbala najbližšie roky, aj po 3 tehotenstvach, po každom som do pár mesiacov mala tak. Teraz mám 74 a ďalej chudnem.
A k pointe. Miloval ma a páčila som sa mu v každej veľkosti.
Áno, ja som so sebou nebola spokojná, a nepáčil sa mi rozdiel medzi nami na verejnosti, prišla som si obrovská (a aj som bola). ALE - nikdy, opakujem nikdy som sa necítila posudzovaná ním, iba sebou. A nikdy som necítila najmenšiu neistotu pokiaľ ide o moje telo v intímnych chvíľach. Lebo viem, že ma skutočne miluje. A viem, že moje telo sa mu páči, lebo je moje, patrí ku mne. Pri svadobnej noci mi držal misu na grcanie, lebo som dostala silnú migrénu. To bola naše prvé spoločné doslova spanie. A následne, pri sexe, keď ma prvýkrát videl vyzlecenejsiu než krátky rukáv a sukňa po kolená, mi ani len nenapadlo trápiť sa ako vyzerám. Proste som cítila a žila prijatie a bezpečie. Až neskôr som si spomenula na kopu "tenkrát poprvé", ktoré som ako puberťáčka čítala. Spomenula som si, ako tam dievčatá riešili, či sú dosť dobré v sexe, dosť pekné, dosť.... - a uvedomila som si, že nič z tohto v našom vzťahu, v našej intimite, nebolo a nie je. Hľadáme sa a učíme sa na sebe navzájom. Zlaďovali sme sa my dvaja a nikto iný v tom nemal miesto. Fakt prajem každému takú slobodu. Dá sa ju budovať a žiť, aj ak už má niekto kopu partnerov za sebou. Vždy je možné, hoci náročnejšie, rozhodnúť sa pre takúto cestu.
@anonym_autor myslím, že problém nie je v tvojej veľkosti. Ale v intimite s niekým, s kým ešte nie si vzťahov, psychicky dostatočne hlboko. Prajem takú slobodu, akú som zažila ja, každej. Aj S žena sa môže trápiť výzorom pri sexe.
My sme mali sex až po svadbe (ja som mala 28, on 30). Pred svadbou sme neboli ani plávať spolu, lebo sme vedeli, že by to bolo pre nás príliš silné a mali by sme potom problém vydržať - a mali sme silnú motiváciu, lebo nám to obom dáva veľký zmysel, telo ako vzájomný jedinečný dar, ktorý nemal nikto iný.
A teda - manžel S celý život, mohol zjesť čokoľvek. Je odo mňa o cca centimeter nižší. Ja som celý život riešila váhu. So 178cm som mala 80 kíl, keď sme sa zoznámili. Vplyvom antidepresív som na svadbe mala 103, rok po svadbe 114. Následne mi doktor konecney zmenil lieky, prestala som priberať, začala som spontánne chudnúť. Tak som začala viac makať, a po roku 84. Cca v tej váhe som sa hýbala najbližšie roky, aj po 3 tehotenstvach, po každom som do pár mesiacov mala tak. Teraz mám 74 a ďalej chudnem.
Áno, ja som so sebou nebola spokojná, a nepáčil sa mi rozdiel medzi nami na verejnosti, prišla som si obrovská (a aj som bola). ALE - nikdy, opakujem nikdy som sa necítila posudzovaná ním, iba sebou. A nikdy som necítila najmenšiu neistotu pokiaľ ide o moje telo v intímnych chvíľach. Lebo viem, že ma skutočne miluje. A viem, že moje telo sa mu páči, lebo je moje, patrí ku mne. Pri svadobnej noci mi držal misu na grcanie, lebo som dostala silnú migrénu. To bola naše prvé spoločné doslova spanie. A následne, pri sexe, keď ma prvýkrát videl vyzlecenejsiu než krátky rukáv a sukňa po kolená, mi ani len nenapadlo trápiť sa ako vyzerám. Proste som cítila a žila prijatie a bezpečie. Až neskôr som si spomenula na kopu "tenkrát poprvé", ktoré som ako puberťáčka čítala. Spomenula som si, ako tam dievčatá riešili, či sú dosť dobré v sexe, dosť pekné, dosť.... - a uvedomila som si, že nič z tohto v našom vzťahu, v našej intimite, nebolo a nie je. Hľadáme sa a učíme sa na sebe navzájom. Zlaďovali sme sa my dvaja a nikto iný v tom nemal miesto. Fakt prajem každému takú slobodu. Dá sa ju budovať a žiť, aj ak už má niekto kopu partnerov za sebou. Vždy je možné, hoci náročnejšie, rozhodnúť sa pre takúto cestu.
@any_soj pekne napísané, vďaka. Musím podotknúť dôležitú info-ktorú som neuviedla a to to, že som nedostala jedinú výčitku, komentár ani nič negatívne ani od jedného z týchto mužov. Oni športujú, ale aj prirodzene majú taku postavu, že sú proste utli, ja naopak mám zadok, prsia, boky a to aj keď som bola kedysi uplne stihla. Teraz mám tiež 80kg a už nemám taký chudý pas ako kedysi, mám aj brusko, stehna som mala vždy široké. Sexuálny život mame super, viem že sa mu pacim, ale priamy kompliment na postavu som nedostala. Ale ani žiadny negativny. Možno sa len veľmi strachujem, že nebudem dosť dobrá. Ešte dodam, že muži sa za mnou bežne otáčajú, pozornosť mám, sebavedomie tiež, len keď mi už na niekom záleží, vtedy sa začnem zrejme porovnávať s niekym chudsim.
Pre mňa chudý chlap neni chlap 💪
@anonym_autor kecy o tom, ako milovať krásne telo krpateho chlapa a tiež o " krásach " obéznych žien. Fakt je taký, že proste fyzická atraktivita veľmi závaží a záleží na nej. Keď ti vadí malý chlap teraz, bude ti vadiť aj potom. Multi miliónový biznis s plastickými operáciami, liekmi na chudnutie a kozmetickými prípravkami hovorí jasnou rečou.
Pre mňa chudý chlap neni chlap 💪
@anonym_d91abb keby si mam vyskladat chlapa tak by mal postavu celkom inu, už len preto aby pasoval ku mne. Pritom sa mi daný muž páči aj s postavou akú ma a dokonca ma uplne priťahuje ( aj postava). Takze je to take zvláštne 😊 rovnako on by určite túžil po nejakej vymakanej babe z fitka a nakoniec ma mna😃 a neviem či to videnie ako mám ja ma rovnake aj on. Je mi jasne, že by mi nič negatívne na postavu nepovedal. Nikdy som nemala tu cest s muzmi, ktorí by mi povedali na výzor niečo, čo by sa ma dotklo
@anonym_d91abb keby si mam vyskladat chlapa tak by mal postavu celkom inu, už len preto aby pasoval ku mne. Pritom sa mi daný muž páči aj s postavou akú ma a dokonca ma uplne priťahuje ( aj postava). Takze je to take zvláštne 😊 rovnako on by určite túžil po nejakej vymakanej babe z fitka a nakoniec ma mna😃 a neviem či to videnie ako mám ja ma rovnake aj on. Je mi jasne, že by mi nič negatívne na postavu nepovedal. Nikdy som nemala tu cest s muzmi, ktorí by mi povedali na výzor niečo, čo by sa ma dotklo
@anonym_autor tak na sebe zamakaj, schudni a vyberaj z poriadnych kúskov, čo vyzerajú ako poriadny chlapy. 👍
Úprimne, mne sa chudí muži nepáčia , raz som bola s jedným na rande a nemohla som odtrhnúť zrak od jeho pásu, mal ho ako cisárovná Sissi, nikdy viac. Radšej nech má muž 5 kilo nadváhu ako 10 podváhu. Ani nižší muži mi nevadia, keď majú napr. široké ramená atď.
Úprimne, mne sa chudí muži nepáčia , raz som bola s jedným na rande a nemohla som odtrhnúť zrak od jeho pásu, mal ho ako cisárovná Sissi, nikdy viac. Radšej nech má muž 5 kilo nadváhu ako 10 podváhu. Ani nižší muži mi nevadia, keď majú napr. široké ramená atď.
@kristina2412 @anonym_d91abb koľko by mal teda vážiť taký priemerne vysoký (180 cm) chlap aby nebol považovaný za vychudnutého "nechlapa"?
@kristina2412 @anonym_d91abb koľko by mal teda vážiť taký priemerne vysoký (180 cm) chlap aby nebol považovaný za vychudnutého "nechlapa"?
@anonym_81881e minimálne 80 kg podľa mňa, ak cvičí a má svaly, tak 90 kg.
50kil aj s topankami mal,sposobilo mi to take komplexy,ze zo 65kil som sla na 48kil,aby som sa citila dobre.Ze zena ma byt chudsia ako chlap.Odvtedy sa mi otocil vkus a teda muz ma 90kil a je pevny chlap a ja sa pri nom s mojimi 58kilami citim super.Aj ked bolo super byt taka stihla,vymakana.
@anonym_81881e 85 kg
@anonym_81881e každý rieši chlapa, ktorý vyzerá dobre a cvičí, ale nikto sa nepozastavi nad ňou, že je tlsta a mala by robiť niečo so sebou? Ako ozaj?
@any_soj A takýto kresťanský fanatici ako Ty nám tu podsuvaju svoje názory ... To, že si mala sex až po svadbe je tvoja vec ale nikoho ineho to nezaujíma. Normálny človek si mačku vo vreci nekúpi. A tie ďalšie veci čo si popísala no tiež hrôza.
@anonym_81881e ja neviem, ale moj ma 185 cm a ked mal tych 85 kg, tak bol tak akurat podla mna a to on ma siroke, mohutne stehna, celkovo nohy, to mal vzdy a utlejsi je hore. Keby cvicil, hlavne tie ramena, tak by bol totalne super. Inak je to taka kancelarska krysa so slabou svalovou hmotou. Teraz ma cez 100 kg.
No a ja som krpec 152 cm, istu dobu som mavala aj 45-49 kg, pacila som sa mu aj vtedy, aj ked som mala 65. Aktualne mam 72, som tehotna, do konca sa dostanem asi na 80, dufam, ze viac nie 🫣. No a planujem potom so sebou daco robit. Snazim sa neprejedat a cvicit s vlastnou vahou aj teraz. Len tom este chcela povedat k tomu, ze my k sebe uz len vyskou nesedime, kedysi sme ani vahou k sebe nesedeli 🫣. To ale vobec nie je podstatne v tom, ci citis pritazlivost. Chemia je o niecom inom.
@anonym_f49124 prosim Ta o toleranciu,
@any_soj na nikoho neutoci, ale Ty ano, tak sa prosim Ta ukludni. Nic zle nenapisala, len svoju skusenost a jej to dava zmysel. Neviem preco sem musis pisat svoje hodnotenie, kto je aky fanatik. Toto nikoho nezaujima.
Autorku zaujimalo, ako to maju ini, dost veci pisala o vahe a proporciach aj @aby_soj a da sa z toho zobrat, co autorke bude davat zmysel.
@anonym_81881e každý rieši chlapa, ktorý vyzerá dobre a cvičí, ale nikto sa nepozastavi nad ňou, že je tlsta a mala by robiť niečo so sebou? Ako ozaj?
@anonym_06646f vies co, sama slacha, to nie je podla mna dobre vyzerajuci chlap, ale kazdemu sa paci nieco ine. A pri normalnej vyske zeny, co ma okolo 170 cm, velkost L teda nie je ani nahodou tlsta, to su uz dnes ludia uplne zmagoreni, ze by kazdla mala mat 50 kil aj s topankami...🫣
muži tejto veľkosti ma nikdy nepriťahovali 😒 ja mám rada vyšportovaných mužov, ale nie takých tých šľachovitých ... ale ak by ma niečím očaril - potom by som svoju veľkosť pri ňom neriešila. tak ako som ju neriešila pri iných mužoch ...
50kil aj s topankami mal,sposobilo mi to take komplexy,ze zo 65kil som sla na 48kil,aby som sa citila dobre.Ze zena ma byt chudsia ako chlap.Odvtedy sa mi otocil vkus a teda muz ma 90kil a je pevny chlap a ja sa pri nom s mojimi 58kilami citim super.Aj ked bolo super byt taka stihla,vymakana.
@anonym_f2b7c0 trafila si asi to čo myslím. Mala som aj takeho čo mal okolo 100kg ale super postava, nie tučný. Pri ňom som sa cítila dobre čo sa tohto týka ale napriek tomu, že jeho postava bola pre mna ideálna a pekná, tak ma az tak nepriťahoval čiže je to veľmi o chémii. Tento ma ešte aj dlaň menšiu ako ja, pristihla som sa pritom, že sa hanbím aby uvidel moju veľkosť oblečenia, tak radšej veci vždy ako strhnem zo seba hodím preč pritom vidí ako vyzerám. Pri prechádzke mi neponúkol ani jeho vŕšok a mne hneď napadlo, že asi preto lebo vyhodnotil, že by mi možno nesedel.
muži tejto veľkosti ma nikdy nepriťahovali 😒 ja mám rada vyšportovaných mužov, ale nie takých tých šľachovitých ... ale ak by ma niečím očaril - potom by som svoju veľkosť pri ňom neriešila. tak ako som ju neriešila pri iných mužoch ...
@biba_18 ani mna všeobecne, nevyhladavala som takých ani nič. Prišiel on a páči sa mi cely ako je, rovnako v minulosti tiež jeden a sex aj všetko super, priťahovali ma. Ini cudzí takýto nie. Bojim sa ale nadhadzovat tuto tému, nechcem aby si myslel, že som so sebou nespokojná. Lebo to tak mam len pri ňom, nie všeobecne
@anonym_81881e to sa ťažko hodnotí každý ma iny typ postavy, taktiež môže byt 90 kg super postava a 90 kg samy tuk obézny … ja sama sa nepovažujem za vyslovene tučnú ale určite ani vyšportovanú s kg navyše. Som tak medzi a pozornosť dostávam aj vonku často. Som asi celkovo výraznejší typ. Tento môj nie je ani vysoký a váhu neviem akú ma, radšej sa týmto veciam vyhýbam kvôli sebe
@anonym_autor tak na sebe zamakaj, schudni a vyberaj z poriadnych kúskov, čo vyzerajú ako poriadny chlapy. 👍
@anonym_720331 paradoxne som si vždy vyberať mohla, to nie je o tom. Takých aj takých a ako naschval mi učarovali práve takito 😃 skôr som si dávala otázku, prečo ja im
@anonym_autor kamoška má syna, aj keď možno nie veľkosť s, ale oproti frajerke bol taký chudučký - a nechala ona jeho - pritom on ju zbožňoval ... keď ti neprekáža fyzicky - tak to nerieš ...
Keď ono sa to ťažko pálí takto od boku 🙂 Ja myslím, že strašne moc robí vzájomná chémia a to ako si "sadnete". Mňa napríklad primárne chudí muži nepriťahujú, proste ich prehliadam. Ale raz som sa na jedne akcii zoznámila s takýmto "tintítkom", navyše aj výškovo bol skôr "S", ale zakecali sme sa spolu a ja som bola z neho tak milo prekvapená, že som si potom musela priznať, že ma zaujal. Proste charizma a sexi mozog😎 Ale nič sme spolu nemali. A síce som bola štíhla, ale on bol tak chudý, že by som si pripadala "oplácaná"😂
@anonym_f2b7c0 trafila si asi to čo myslím. Mala som aj takeho čo mal okolo 100kg ale super postava, nie tučný. Pri ňom som sa cítila dobre čo sa tohto týka ale napriek tomu, že jeho postava bola pre mna ideálna a pekná, tak ma az tak nepriťahoval čiže je to veľmi o chémii. Tento ma ešte aj dlaň menšiu ako ja, pristihla som sa pritom, že sa hanbím aby uvidel moju veľkosť oblečenia, tak radšej veci vždy ako strhnem zo seba hodím preč pritom vidí ako vyzerám. Pri prechádzke mi neponúkol ani jeho vŕšok a mne hneď napadlo, že asi preto lebo vyhodnotil, že by mi možno nesedel.
@anonym_autor pri muzovi sa mas citit dobre,sebaisto a hlavne ti ma dat pocit bezpecia,co take male ucho ti asi neda,teda ja to mam tak.Ja by som sa aj bala ci ho neodfukne,ked zacne fukat.Aj preto sa mi otocil vkus.Ale to som mala 18.
@anonym_autor vidim, ze si dalsia, co si mysli, ze 100kilovy chlap ma normalnu postavu. Ak ma 2 metre, tak ma. Priemerny chlap 180 cm ma mat 80-85 kil. To je kus chlapa, všetko ostatné navyše je tučné. Ak je ten človek ešte nízky, tak naozaj je tam už začiatok nadváhy až obezity. Skús napísať nejakú hmotnosť a výšku aku ma tvoj partner. Možno zistíme, že je to úplne normálny človek. Teraz sú ľudia takí poblázneni, ze nevedia aka je normalna hmotnost. Toľko obezných ľudí behá po vonku, ze ľudia už majú problém rozlíšiť co je normálne a čo nie.
@anonym_autor kecy o tom, ako milovať krásne telo krpateho chlapa a tiež o " krásach " obéznych žien. Fakt je taký, že proste fyzická atraktivita veľmi závaží a záleží na nej. Keď ti vadí malý chlap teraz, bude ti vadiť aj potom. Multi miliónový biznis s plastickými operáciami, liekmi na chudnutie a kozmetickými prípravkami hovorí jasnou rečou.
@anonym_720331 ja neriešim či je dobrý on pre mna, ale či som skutočne príťažlivá ja pre neho
Ja som mala muža ktorý bol trosku vyšší odomna a chuducky. Fakt veľkosť S a možno 60-65kg. Ja som take malé pivo. Stehná som mala stále široké, veľké prsia aj zadok 😀. Teraz mám priateľa ktorý má takmer 2m a 100kg. On nieje vôbec tučný. Žiadny pupek. Ale je proste veľký chlap, svalnaté ruky, široké ramena, veľké dlane … ja si nedokážem už predstaviť mať pri sebe chudeho “maleho” muža. Cítim sa veľmi sebavedomo a bezpecne keď idem niekam s priateľom, aj preto že je veľký muž.

Asi intímne chvíle boli az moc skoro, keď toto riešiš , podľa mňa