icon

Cítite sa neisto s chudým partnerom?

9. mar 2026

Možno to bude usmevna diskusia, ale, mate niektora chlapa vo svojom živote vo veľkosti S, zatial čo vy sama ste take L? Ako sa z toho citite? Beriete to tak, že on je ten moc chudy ,a vy by ste pri inom vyzerala ok, alebo sa cítite aj zahanbene ( pri intímnych chvíľach najmä) že ste o dosť väčšia ako on? Podotýkam, môj typ nie sú drobní chudí muži .ale akosi mi do života prišli práve takí .a ti konkrétni sa mi veľmi páčili. Vnímala som, že je chuducky, útly ale páčil sa mi taký, ako bol a skôr som sa ja cítila zle pri ňom.keď som videla že mám 2-3x taku nohu ako on, ruky, brusko. Zatiaľ čo on sama šľacha, napnuta koza. Mala som problém najmä v intímnych chvíľkach v niektorých polohách.hanbila som sa. Vedela som, že pri väčšom chlapovi by som toto vôbec neriešila a bolo by všetko ok. Tiež som si povedala aj to, že keby sa mu ja nepacim, tak asi so mnou nie je. No cítila som veľký tlak so sebou niečo prehnane robiť., pritom aj keby sa extrémne snazim, nikdy by som zrejme nebola taká útla a veľmi stihla.
Tak ma zaujíma, či ste toto niektorá riešili a ako ste sa cítili, teraz nehovorme o tom, keď ma nejaký muž preferencie vo väčších ženách pretože toto nebol ten prípad, tak ako ja nemám preferencie v chudých mužoch.

any_soj
9. mar 2026
@anonym_f49124

@any_soj A takýto kresťanský fanatici ako Ty nám tu podsuvaju svoje názory ... To, že si mala sex až po svadbe je tvoja vec ale nikoho ineho to nezaujíma. Normálny človek si mačku vo vreci nekúpi. A tie ďalšie veci čo si popísala no tiež hrôza.

@anonym_f49124 a presne preto som si zobrala za manžela niekoho, kto nehľadal mačku, ale ženu, vzácnu a seberovnú, hodnú lásky preto, že som, nie preto, že si ju musím nejako zaslúžiť.

marci9
9. mar 2026

Chudí chlapi ma absolútne nepriťahujú. Ak muž nemá minimálne 180 cm výšku a 90 kg váhu, nemá u mňa šancu. Žena očakáva od muža ochranu a pocit, že je s ním v bezpečí a ja by som sa s malým chudým chlapom proste necítila bezpečne.

lenja1
9. mar 2026

Tak ja mám 187 95 som asi tucko ale brucho nemám. Vždy som mal partenrrku max do 55-60 kilo. Teraz mám taku čo mám tých kíl viac a vyhovuje mi najviac. Cize aj preferencie sa môžu časom zmeniť.

autor
9. mar 2026
@lenja1

Tak ja mám 187 95 som asi tucko ale brucho nemám. Vždy som mal partenrrku max do 55-60 kilo. Teraz mám taku čo mám tých kíl viac a vyhovuje mi najviac. Cize aj preferencie sa môžu časom zmeniť.

@lenja1 takze je možné, že keby opises ideálnu partnerku podľa tvojich ( vyzorovych) preferencii ( kľudne v čase, kedy si partnerku nemal) mala by inú postavu no tvoja aktuálna ta napriek kilam navyše naozaj priťahuje a nevnímáš to?

autor
9. mar 2026
@marci9

Chudí chlapi ma absolútne nepriťahujú. Ak muž nemá minimálne 180 cm výšku a 90 kg váhu, nemá u mňa šancu. Žena očakáva od muža ochranu a pocit, že je s ním v bezpečí a ja by som sa s malým chudým chlapom proste necítila bezpečne.

@marci9 rozumiem. Každý mame nejaké preferencie a mna samu udivuje, ako to občas vypali v živote že stretneš opak toho a si z neho v riti s prepáčením 😂 ale čo sa týka toho pocitu bezpečia a ochrany tak za mna to je hlavne vec povahy. Poznám mužov, ktorí vzhľadovo pôsobia ochranarsky a sú vykakaní viac ako ja. A potom naopak, chudých čo majú guráž a kopec odvahy. Ale rozumiem ako to myslíš

lenja1
Autor odpoveď zmazal
betulinka1
9. mar 2026

@anonym_autor poznam chlapov chudých, co maju partnerky aj XL. Milujú ich a nikdy neriesili. Keby chcel chudú, tak si taku najde. Zbytocne to riesis. Moj muz, ked sme zacali chodit, on bol chudy, mne sa chudí muzi nikdy nepáčili. Ale tak mal zase ine kvality. No a po 9 rokoch, mu uz ja sama hovorim, napapkaj tolko, lebo uz to preháňaš 🤣🤣🤣 lebo najprv ide brucho a potom vojde on.

anonym_bc388c
9. mar 2026

@anonym_autor ja som aj 2XL, ak nie 3 😀, páčia sa mi štíhli až chudi muži, ale vysokí, lebo ja mám 180 CM, a vždy som aj takého mala. Nikdy som sa nepáčila veľkým mužom, v zmysle väčšia váha. Takže v mojom prípade platí, že protiklady sa priťahujú 😀 Neriešim, čo si myslí okolie, ja som s tým v pohode. Sused minule podotkol, že ten môj je až moc chudý, tak som mu povedala,že u muža je dôležitý iný rozmer 😀, tak sklapol a odvtedy dá pokoj.

ivicatolic
9. mar 2026

@anonym_autor v posteli sa všetko " vyrovná" ...😁😁😁, my sme výškovo rozdielni a vôbec nám to nevadí

anonym_87affc
9. mar 2026

ano ja sa necitim dobre pri muzoch, ktori su nizki alebo chudi.. a to mam 50 kil.. pre mna to nie je chlap.. no a keby som bola 2x taka ako on.. asi by som sa na neho ani nepozrela.

lanka999
10. mar 2026

za mna radsej stihly chlap ako nejaky pupkaty alebo nizky

anonym_c5665e
10. mar 2026
@anonym_dcdde3

@anonym_81881e minimálne 80 kg podľa mňa, ak cvičí a má svaly, tak 90 kg.

@anonym_dcdde3 hehe poriadny chlap má metrák 😅😅😅 heh toto je také každému sa páči niečo iné darmo jej budeme radiť, mne sa páčili nižší muži takí priemer a hádaj čo mám 😅😅 ale k tej váhe áno moj má 182 cm a kým nemal “pupek” 😅 tak 95-100 kg je ideálna váha ak veľa cvičí kľudne aj viac.

anonym_dcdde3
10. mar 2026
@anonym_c5665e

@anonym_dcdde3 hehe poriadny chlap má metrák 😅😅😅 heh toto je také každému sa páči niečo iné darmo jej budeme radiť, mne sa páčili nižší muži takí priemer a hádaj čo mám 😅😅 ale k tej váhe áno moj má 182 cm a kým nemal “pupek” 😅 tak 95-100 kg je ideálna váha ak veľa cvičí kľudne aj viac.

@anonym_c5665e ja s tebou súhlasím, len dotyčný či dotyčná chceli vedieť to minimum koľko má vážiť 180 cm vysoký chlap, aby nebol považovaného za vychudnutého nechlapa

anonym_c5665e
10. mar 2026
@anonym_autor

@any_soj pekne napísané, vďaka. Musím podotknúť dôležitú info-ktorú som neuviedla a to to, že som nedostala jedinú výčitku, komentár ani nič negatívne ani od jedného z týchto mužov. Oni športujú, ale aj prirodzene majú taku postavu, že sú proste utli, ja naopak mám zadok, prsia, boky a to aj keď som bola kedysi uplne stihla. Teraz mám tiež 80kg a už nemám taký chudý pas ako kedysi, mám aj brusko, stehna som mala vždy široké. Sexuálny život mame super, viem že sa mu pacim, ale priamy kompliment na postavu som nedostala. Ale ani žiadny negativny. Možno sa len veľmi strachujem, že nebudem dosť dobrá. Ešte dodam, že muži sa za mnou bežne otáčajú, pozornosť mám, sebavedomie tiež, len keď mi už na niekom záleží, vtedy sa začnem zrejme porovnávať s niekym chudsim.

@anonym_f49124 ty si jaka zakomplexovana, čo Ti sedí na nose, že Tebe sa nepodarilo takto? 😅ty si sexuj ako chceš tiež nás to nezaujíma, napísala pekne k veci len to opísala podrobnejšie a síce napm sa to nepodarilo, nevydržali sme, za to sme mali a máme za celý život doteraz len jeden druhého takže ja ju chápem a viem presne čo myslí a aké pocity opisuje..a určite nie som fanatik 🙈 to je úroveň toto..
@any_soj ja to obdivujem klobúk dole chceli sme tiež vydržať 😊nieže by som sa chcela vyhovárať ale sme sa zoznámili veľmi mladí a tie hormóny 😅😅😅

111anjelik111
Autor odpoveď zmazal
anonym_c5665e
10. mar 2026
@anonym_c8297b

@anonym_autor vidim, ze si dalsia, co si mysli, ze 100kilovy chlap ma normalnu postavu. Ak ma 2 metre, tak ma. Priemerny chlap 180 cm ma mat 80-85 kil. To je kus chlapa, všetko ostatné navyše je tučné. Ak je ten človek ešte nízky, tak naozaj je tam už začiatok nadváhy až obezity. Skús napísať nejakú hmotnosť a výšku aku ma tvoj partner. Možno zistíme, že je to úplne normálny človek. Teraz sú ľudia takí poblázneni, ze nevedia aka je normalna hmotnost. Toľko obezných ľudí behá po vonku, ze ľudia už majú problém rozlíšiť co je normálne a čo nie.

@anonym_c8297b vieš čo toto je blbosť tieto tabuľky ide veľa aj od váhy kostí a stavbu tela a množstvo svalov a ver tomu že takí chlap može mať naozaj metrák aj viac a vyzerá skvelo a nemá nadváhu tukov…

anonym_9897f6
10. mar 2026

Mam takého muža, on maličký veľkosť S, ja vysoká baba L. No, cítim sa, ako keby som mu všetko zožrala 😄.

anonym_c5665e
Autor odpoveď zmazal
anonym_c5665e
10. mar 2026
@anonym_dcdde3

@anonym_c5665e ja s tebou súhlasím, len dotyčný či dotyčná chceli vedieť to minimum koľko má vážiť 180 cm vysoký chlap, aby nebol považovaného za vychudnutého nechlapa

@anonym_dcdde3 👍chápem

111anjelik111
10. mar 2026
@anonym_9897f6

Mam takého muža, on maličký veľkosť S, ja vysoká baba L. No, cítim sa, ako keby som mu všetko zožrala 😄.

@anonym_9897f6 zomrem 😂😂😂

anonym_9897f6
10. mar 2026
@111anjelik111

@anonym_9897f6 zomrem 😂😂😂

@111anjelik111 pritom, pri iných, vyšších a väčších chlapoch nepôsobím ako slon, nemám ani nadváhu. Ale jemu to nevadí, on to má rád...

anonym_5163b1
10. mar 2026
@anonym_1c1d4e

Mne sa vzdy pacili mensi a utlejsi muzi v zmysle "menej masa, menej potu a smradu" , aj ked teda ani ja nie som ziadna hrombaba, taka normalna zena, co ma rici aj cici, a frajerov aj manzela som mala a mam zhruba rovnakej vysky ako ja a stihlych. Komplexy som nikdy nemala ziadne, ja sa pacim sama sebe, mam vysoke ego.
Vysoki, statni chlapi ma vyslovene odpudzuju

@anonym_1c1d4e ježišii😁 tiež to mám tak, ex bol stále spotený, statný chlap a to som si povedala, že nikdy viac spotená posteľ a smrad.
Teraz mám menej masa, len 69kg má a je to pre mňa ideálne👌

anonym_dcdde3
10. mar 2026
@anonym_5163b1

@anonym_1c1d4e ježišii😁 tiež to mám tak, ex bol stále spotený, statný chlap a to som si povedala, že nikdy viac spotená posteľ a smrad.
Teraz mám menej masa, len 69kg má a je to pre mňa ideálne👌

@anonym_5163b1 to neni o poteni. Moj muz ma 100+ a on vobec nesmrdi ani sa nepoti. On sa poti len na hlave. Ja som bola zvyknuta na otca, ten furt spoteny, nohy smradlave a to pritom bol bezna vaha.
Takze neplati pravidlo ze velky chlap sa viac poti a smrdi

anonym_5163b1
10. mar 2026
@anonym_dcdde3

@anonym_5163b1 to neni o poteni. Moj muz ma 100+ a on vobec nesmrdi ani sa nepoti. On sa poti len na hlave. Ja som bola zvyknuta na otca, ten furt spoteny, nohy smradlave a to pritom bol bezna vaha.
Takze neplati pravidlo ze velky chlap sa viac poti a smrdi

@anonym_dcdde3 😊 no veď OK, exovi smrdeli aj nohy, sex v lete čistá katastrofa, jemu kľapkalo z čela aj v zime.
Ja som pri výbere partnera toto naozaj svedomito sledovala, niekomu sa potí riť, niektorí majú mapy pod pazuchami atď. Mojmu sa nepotí nič, rovnako ani mne.
Keď to píšem znie to čudne, ale byť v niekoho vlastnej šťave ma desí.

any_soj
10. mar 2026
@anonym_c5665e

@anonym_f49124 ty si jaka zakomplexovana, čo Ti sedí na nose, že Tebe sa nepodarilo takto? 😅ty si sexuj ako chceš tiež nás to nezaujíma, napísala pekne k veci len to opísala podrobnejšie a síce napm sa to nepodarilo, nevydržali sme, za to sme mali a máme za celý život doteraz len jeden druhého takže ja ju chápem a viem presne čo myslí a aké pocity opisuje..a určite nie som fanatik 🙈 to je úroveň toto..
@any_soj ja to obdivujem klobúk dole chceli sme tiež vydržať 😊nieže by som sa chcela vyhovárať ale sme sa zoznámili veľmi mladí a tie hormóny 😅😅😅

@anonym_c5665e úplne rozumiem 🙂 my sme mladí neboli, a ani spomínané kúpalisko by sme nezvládli :D

111anjelik111
10. mar 2026
@anonym_9897f6

@111anjelik111 pritom, pri iných, vyšších a väčších chlapoch nepôsobím ako slon, nemám ani nadváhu. Ale jemu to nevadí, on to má rád...

@anonym_9897f6 jasné chápem, ako to myslíš. Hlavne že ste spolu spokojní a šťastní 😊 mňa pobavila Tvoja hláška 😅😅😅ale nám sa tiež smejú naopak že muž mi doma všetko zje a nič sa mi neujde 😅

anonym_1c96bf
11. mar 2026

@anonym_autor
To,že je tintítko možno nevadí,vykŕm si ho,pošli do fitka.
Ale hlavne nesmie byť taký chudučký tam dole,to už by bola katastrofa🤪🤪🤪

anonym_0203f3
11. mar 2026

Nie necítila. Nikdy mi žiadno nedal najavo, žeby som pre neho nebola atraktívna. Skôr naopak.
Zas medzi ženami ktorým trčia kosti a obezitou je veľmi veľke rozmedzie. A orientovať sa len podľa kíl je tiež dosť veľká blbosť, pretože aj dvaja rovnako vysoki a rovnako vážiaci muži/ženy , vyzerajú úplne inak

anonym_ed145b
11. mar 2026

Ja mám susedu, má 125 kg,riadnu nadváhu pri výške 168 CM. Jej muž má 189 a chudý ako palica. Možno 75 kg. Srandovni sú spolu, no hlavne, že im to klape. 🙂

anonym_635775
11. mar 2026
@anonym_c8297b

@anonym_autor vidim, ze si dalsia, co si mysli, ze 100kilovy chlap ma normalnu postavu. Ak ma 2 metre, tak ma. Priemerny chlap 180 cm ma mat 80-85 kil. To je kus chlapa, všetko ostatné navyše je tučné. Ak je ten človek ešte nízky, tak naozaj je tam už začiatok nadváhy až obezity. Skús napísať nejakú hmotnosť a výšku aku ma tvoj partner. Možno zistíme, že je to úplne normálny človek. Teraz sú ľudia takí poblázneni, ze nevedia aka je normalna hmotnost. Toľko obezných ľudí behá po vonku, ze ľudia už majú problém rozlíšiť co je normálne a čo nie.

@anonym_c8297b vies co, je to aj opacne, zena len okolo 50 kg aby mala, nech ma akukolvek vysku, tiez celkom od veci.