icon

Cítite sa nepohodlne kvôli ohováraniu? Pozrite, čo robiť!

13. máj 2024

Ahojte..začína mi to liezť na nervy.Som trocha iná povahovo podľa niektorých ľudí a mnohí má skutočne riešia,ohovaraju.No ja už mám zlý pocit,len keď sa niekde zastavia dvaja traja a pozerajú mojím smerom.Ach,nechcem to riešiť.Niekedy sa dokážem povzniesť,no niekedy sa mi ani nechce vyjsť von a zas čeliť tomuto...

Strana
z2
autor
14. máj 2024

dnes som zistila,že to nedokážem pozdraviť s úsmevom.Akoze keď ideme oproti sebe,tak zdravim.Tak som si robila svoje na záhrade ,venovala sa dietatu,hlavní ohovaraci sedeli v záhrade oproti a na diaľku aj tak nezdravom..to je tak 30,40 metrov a viac od nich.Som započula:ona není normálna podľa mňa,od jedného.Za čo?že si to im svoje a pre mňa sú vzduch?Asi keby ma videli skrusenu a znepokojení tak budem podľa nich normálna,najmä splním ich denný cieľ.Citit sa lepšie,keď niekoho pohejtujem,dám svoju dávku klebiet a idem domov..

autor
14. máj 2024

Som úprimne nahnevaná,akože človek si užije na sebe hľadať diagnózy,lebo nerozumie týmto ľuďom...ktorí majú tiedg asi skôr...

anouschka5
17. máj 2024

@ckocka to je správna odpoveď - ľudia už sú raz takí, že sa rozprávajú o iných - no a čo ? Keď sa pekne usmeješ a pozdravíš tak im vezmeš vietor z plachiet

autor
17. máj 2024

@anouschka5 to je pravda.No niektorí sú taký level,že neodzdravia.Preto riešim skôr to,že ako to hodiť za hlavu a nemať z toho blbý pocit

autor
17. máj 2024

@anouschka5 no aj na túto variantu,ako sa zachovať a ako to brať budem myslieť,čo pisete

zdekasun
20. máj 2024

Ahoj. Aj ja som ina a aj mňa riešili. Napíš mi prosím viac o tom ako iná si - možno ti budem vedieť pomôcť sa pozrieť na veci inak.

autor
21. máj 2024

@zdekasun ahoj,rada napíšem.No nejde mi moc komunikácia,som introvert.Hoci pokecám pár viet aj s cudzími,no strážim do svoje súkromie a nikoho neohováram,ani sa nepripájam.Niektorým sa nepáči moja vizáž a považujú má aj za hlúpu alebo naivnú,či šiši.Starám sa o zťp dieťa a skutočne mám radšej pokoj od všetkých, no bolí ma,keď ma riešia a v mnohých prípadoch vôbec neberú do úvahy,že možno robím veci najlepšie,ako sa dá,minimálne ako viem.

zdekasun
21. máj 2024

Ahoj. Ďakujem za odpoveď. Spomeniem si na teba najbližšie pri mojich modlitbách. Verím, že sa to zlepší. Daj potom vedieť ;)

autor
21. máj 2024

@zdekasun ďakujem 😊 To je najviac.🙏❣️

Strana
z2