icon

Cítite sa podvedené, ak je váš muž na fóre?

hugger
10. feb 2024

Ženy ak by ste po mesiacoch alebo rokoch vzťahu zistili že váš muž je aktívny na MK cítili by ste sa podvedené?

Chceli by ste to vedieť alebo nech si to radšej nechá pre seba lebo niečo také je na mužovi totálne neatraktívne?

Strana
z5
grof_monte_christo
14. feb 2024

@tamitamitami Zasmiala by si sa teraz, lebo si to nedokážeš predstaviť. Ale keby si zistila, že tvoj muž je sexuológ (teraz nemyslím zrovna autora) na koníku, by ťa to začalo sakra zaujímať, čo na MK robí.

tamitamitami
14. feb 2024

@grof_monte_christo Ak by bol sexuológ v rámci slušných medzí tak by mi to bolo úplne jedno 😂. Som si viac ako istá že by si nehľadal milenku na modrom koníkovi, takže by som za tým nehľadala nič viac ako naozaj je 🙈. Mne by to bolo smiešne lebo si ho neviem proste predstaviť že by mal v náplni dňa návštevu modrého koníka. Ale teda aj keby náhodou niečo takéto zistím tak asi mám z toho skôr srandu ako dôvod na drámu.
Kopu žien tu vypisuje omnoho horšie veci ako tých pár chlapov čo tu je.

grof_monte_christo
14. feb 2024

@tamitamitami Tak mne by toto napr. vadilo. Ďalšia vec, ty svojho muža za tie roky poznáš a vieš, co je zač, aj keď mužom niekedy začína dobre prepínať. Zato autor je v inej pozícii, začína nový vzťah a takáto vec by mohla ich vzťah doslova zlomiť.

majarumm
14. feb 2024

@lulupulu tu sa dá vôbec nejako flirtovať? 😀 nie určite nepotešila, nič také neakceptujem 🔨

lulupulu
14. feb 2024

@majarumm predstav si ze dá. Veľa krát som tu videla také komenty..

damianam
15. feb 2024

@hugger Môj muž je tu aktívny, skôr číta diskusie, čo nové v meste, alebo názory.. Občas sa aj niečo opýta.. Ako on hovorí "ŽENY VEDIA VŽDY VIAC 🙂 🙂
Tieto fantasmagórie čo tu robí, hneď 😕 myslíš že tu flirtuje hmm

oliolijanka
6. mar 2024

@hugger Ked teda spominame tuto temu v inej, tak ma napadlo sa opytat, ako si dopadol. Priznal si sa?(Pardon, ak je to uz napisane v diskusii, nepamätam, ci som citala do konca a nemam teraz cas a som zvedava🙂

hugger
autor
6. mar 2024

@oliolijanka zatiaľ nie ale nemyslím si že to takto budem chcieť nechať a jedného dňa túto tému otvorím

rachel978
23. máj 2024

@grof_monte_christo
Online svet je plny nastrah, pokuseni, tajomna, vyziev... Spokojny chlap nema potrebu pismenkovat s cudzimi zenami.
Clovek vo vztahu nepotrebuje virtualny svet, ak je stastny, ziari v realnom svete.
Zit vo viacerych svetoch, ktore su oddelene, je prejav neuprimneho spravania, otazkou ostava, ci toto preferuje aj druha strana alebo ako dlho je ochotna to akceptovat.
Pozri si film "naprosti cizinci", original "Perfect strangers".

niekto2hy
25. máj 2024

@rachel978 Zajtra na STV2.

rachel978
26. máj 2024

@niekto2hy nerozumiem
Ako to ze niekto napisal tento prispevok.
Ja som ho urcite nepisala.

rachel978
26. máj 2024

@rachel978 tento príspevok nie je môj

niekto2hy
26. máj 2024

@rachel978 Ten film,bol dnes na STV2.

vevapeto
26. máj 2024

@hugger Môj chlap na MK? By mu muselo dobre kúrovať v tej hlave. Už keď má byť na niečom modrom, tak radšej na modrej streche😂

Strana
z5