icon

Cítite výčitky svedomia vo vzťahu s otcom detí?

16. feb 2024

Tie, ktoré ste zažili niečo podobné… mali ste niekedy výčitky svedomia, že deťom klamete keď s tým človekom zotrvávate, ale roky spolu nežijete ako partneri? Muž žije skôr so svojimi rodičmi ako s nami. Práve dnes je tomu 12 rokov čo s ním som. Nekomunikuje so mnou v podstate už o ničom. Pre budúcnosť a dobro mňa a rodiny nerobí nič ale rodičom je ochotný pomáhať pri stavbe a vo všetkom. Dohodli sme sa, že spolu zotrváme, kým deti nenastúpia do školy. Mám pocit, že som s ním dokonale zabila svoj život a zničila aj život deťom.

Strana
z2
autor
17. feb 2024

@maciatkolulu on mi je absolútne ukradnutý. Či si niekoho nájde. Pre mňa skončil keď vidím ako nás mnoho raz ponížil.

mk22
17. feb 2024

Neviem odkiaľ si vzala ze menšie deti viac potrebujú pocit istoty..
Si na rd, píšeš o zabitých rokoch.. Posledné dieťa bolo splodene z lasky?
Ja keby roky trpím a muž je mamičkar, posledné čo riešim, je dieťa..
A vyššie je dobre napísané.. 8 ci 9r dieťa bude mať radšej toho, kto mu kúpi nivy telefón, hru ci tablet..

autor
17. feb 2024

@mk22 obe deti boli splodené z lásky (z mojej strany úrčite). Len tam už v druhom tehotenstve nastali zmeny k ešte horšiemu v jeho chovaní. Nikdy síce nebol dokonalý, no dovtedy som veľa veci tak necítila a nevnímala a nehnal ich do extrémov. Niektorí muži sa úkažu naplno a v pravom svetle, keď už je druhé dieťa. Vtedy sa cítia už na koni.

mk22
17. feb 2024

Pozri, keď už dnes vieš, že nechceš s nim byt.. Fungujete, ako Fungujete, možno tie roky, ktoré chceš čakať, že kým pôjdu do školy.. Akože pre dobro deti.. Možno tie roky falošnej hry na všetky strany tvojim deťom ublížia viac, ako keby sa zajtra rozvedies..

autor
17. feb 2024

@mk22 zvažujem veľmi. Nechcem ich sociálne odstrihnúť ak rozumieš čo myslím. V prvom rade sú pre mňa deti. Nemôžem si dovoliť ich ohroziť. Nijak.

mk22
17. feb 2024

Tvoje deti nevidia doma lásku, objatie, tulit sa mamku s otcom.. Nebudú to poznať.. Co z nich vyrastie?

autor
17. feb 2024

@mk22 a keď uvidía strhanú mamu čo z nich vyrastie? Ja už neplánujem ďalšieho partnera takže sj tak to neuvidia.

mk22
17. feb 2024

Ty nevieš čo ti život prinesie.. Vieš čo všetko som ja neplánovala?
Deti potrebujú spokojnu šťastnú mamu.

autor
17. feb 2024

@mk22 ja už mám po 40tke takže už chcem len v kľude vychovať deti. Už nemôžem mužov ani cítiť.

bekind
17. feb 2024

Nehnevaj sa, ale podla toho co pises to vyznieva tak, ze davas prednost skor svojmu pohodliu /aby si nebola "strhana"/, pred dokazanym faktom, ze nefunkcne manzelstvo a toxicky vztah rodicov viac negativne vplyva na psychiku deti, ako rozvod. Deti doma vnimaju, ako sa k sebe spravate, ci a ako spolu komunikujete... ved po rozvode budete mat aj tak nejako podelenu starostlivost, niektore veci si vies zariadit ked nebudes mat deti u seba... vacsi nakup a pod., a exmanzel sa postara o dieta ked pojdes s druhym do nemocnice.

subartic
17. feb 2024

tak sú aj dobrí muži, zas ich nehádžme do jedného vreca. Ale teda po 40+ sa ti nečudujem že nemáš záujem si nikoho potom sťahovať k sebe domov .To by som nerobila ani ja , ale tak nejaký ten vzťah kde je každý vo svojom by si mohla mať. Zas aby sa z teba nevykľula zatrpknutá žena po prechode neskôr.

mk22
17. feb 2024

A čo keď máš po 40ke?

maciatkolulu
18. feb 2024

Takže vadí ti,že by deti videli strhanu mamku... A z čoho strhanú? Z toho,že by si doniesla nákup,že by si išla do práce? Teraz vidia čo? Šťastnú spokojnu mamičku? Nestrhanu? Tak potom klameš. Si len unudena a nevieš,čo od dobroty. A že tí je jedno,tvoj muž. Hmm. Tak by si len bola strhana,kebyže vidíš svojho manžela,ako kvitne šťastím v náručí druhej a zakladá si novú šťastnú rodinu. A ty z minúty na minútu proste musíš riešiť. A deťom vysvetľovať,prečo sa ocko stará dajme tomu o iné deti a nie je s nimi. Gratulujem k správnemu rozhodnutiu. Uprednostniť vyckavaciu taktiku z pohodlnosti a hádzať to na deti,akozeeee,sebecké a neúprimné. A riadne strestnene. A to,že si nevedela aký je a urobila si pred minimálne tromi rokmi ďalšie dieťa,je rovnako kravina. A keď sa to fakt zhoršilo,tak možno bude mať pán manžel viac rozumu a už rieši. Lebo to,že takto vyrastajú deti,je pre ne viac toxické,ako deti rozvedených(slušne ,anooo,ide ti) rodičov. Mala by si si poriadne nacitavat informácie a nie robiť vycuc pre seba vhodných klauzul.
Syn ma 10.

milanemila
18. feb 2024

Ja by som v takom vztahu neostavala, neviem v akom zmysle je to akoze kvoli detom. Tym ako zijeme sme detom prikladom a ja by som nechcela aby si napriklad moja dcera/syn mysleli, ze takto vyzera vztah/laska atd. Pre doeta je dolezite mat stastnu, spokojnu a vyrovnanu mamu.

sinusoida
18. feb 2024

A neviete si sadnúť a porozprávať sa, veď máte malé detu...že on bude mať čas, kedy pomáha rodičom pri stavbe...a čas kedy idete niekde spolu...poprípade choď s ním k jeho rodičom, veď aj deťom sa väčšinou páči byť vonku...veď sama píšeš, keby si mala rodičov, už si dávno pri nich, aj ty spomínaš svojich rodičov...skús si násť cestu k jeho rodičom, dovoľ, aby ti pomáhali, možno zistíš, že to nie je až také hrozné, veď aj ty si nastavená tak, že chceš pomáhať svojim deťom.

Strana
z2