icon

Čo bola posledná bodka pred rozvodom?

1. jún 2021

Co bola posledna bodka, ked ste si povedali a dost a odisli od muza ked v manzelstve boli aj male deti ?

michellia
1. jún 2021

No ja som sice vydata, ale urcite by to bola u mna nevera

aknamorka22
1. jún 2021

Pre mňa by to bolo fyzické násilie. Buď na mne alebo na deťoch. Na to by som sa nedokázala pozerať a raz by ma udrel a mala by som zbalene veci.

dazdovka
1. jún 2021

Ked som si uvedomila, ze sa zanho hanbim a ze je mi cudzi.

pesmaxipes
1. jún 2021

Keď syna zmlátil krhlou a skončili sme na úrazovke.

elizabet173
1. jún 2021

@pesmaxipes bože, toto by som nedala, bola by som schopná niekoho podplatiť, aby ho dobil ako psa, kľudne sa do mňa pustite, ale keď niekto ubližuje deťom, starým ľuďom a zvieratám, to nedávam

nikaeli
1. jún 2021

Dva roky som ho živila a kým sa on doma nudil, ja som makala na dvoch frontoch.. povedala som mu, že ak to nemieni zmeniť, môže sa vrátiť k mamičke.. vysmial ma.. ja som ťahala domácnosť, dcéru, všetko.. on nič..
na Vianoce som nedostala žiadny darček.. s plačom som mu vykričala, či si nezaslúžim aspoň čokoládu.. on predsa nemá peniaze a ja som povinná sa oňho starať, lebo som prisahala v kostole.. skončila som na operačnom stole a keď som sa vrátila domov, povedal mi len "tak ti treba". To bola posledná bodka.

elizabet173
1. jún 2021

@nikaeli ja sa ti divím, že si ho dva roky živila a on sa doma nudil. Pri mne by mu to rozhodne nehrozilo.

zuzubb007
1. jún 2021

@elizabet173 tiež sa čudujem, že to zena dopustila dva týždne by bol doma a išiel by do Tesca vykladať tovar a nie že dva roky to je iná vydrz

elizabet173
1. jún 2021

@zuzubb007 alebo by bol pár mesiacov na podpore, ale zatiaľ by vymaľoval dom, položil dlažbu na terase, urobil nový plot...

katkati
1. jún 2021

Násilie na komkoľvek.

renata1405
1. jún 2021

Sice sme neboli manzelia ale u mna bola posledna bodka ked som nasla v posteli dlhe cierne vlasy /ja blond/ a v kupelni cudziu zubnu kefku.

nikaeli
1. jún 2021

@elizabet173
@zuzubb007
iný problém sme nemali, len ten, že nemá prácu.. a zvládali sme to.. až som si časom uvedomila, že všetko riešim iba ja a on je ako moje druhé veľké decko.. milovala som ho, verila som, že o nás stojí a že urobí maximum pre to, aby sme boli všetci spokojní, v rovnováhe.. moje prvé varovanie prišlo skôr, nie po dvoch rokoch.. návrh som podala skôr, no kým sme dostali termín a kým sa konečne vysťahoval, trvalo to dva roky.. nevadí, bola to pre mňa lekcia, ktorá mi dala veľa.. snáď bude pre niekoho výstrahou .

baskakl
1. jún 2021

Prvá ktorú som predychala a dala druhu šancu keď si platil prostitútky počas môjho druhého tehotenstva. Druhá a finálna, keď ma 7 r na to vyhodil z našej firmy a doma mi držal päsť pred tvárou a natáčal si nás na telefón ako s deťmi plačeme...zbalila som sa s deťmi, odišla z domu, rozvod, úprava styku a ahoj.

hygienka
1. jún 2021

@baskakl jeeemine, toto keď niekto dokáže.... mne sa hnusí aj chlap, ktorý si na chodníku odpľuje na zem. Ja stále obdivujem ženy, ktoré toho toľko zvládnu. Ja by som to asi nedala

fotoarch
1. jún 2021

Lockdown a ročný pobyt a práca na 70 M2 . Do špiku kosti odkryla ,že sme sa po 20 rokoch vzťahu zmenili z partnerov čo sa dopĺňajú ako protiklady na nekompatibilnych jedincov.

retatka
1. jún 2021

@fotoarch Toto má zaujalo .Zaujimavé ,že až Corona odkryla ,ze k sebe nepatríte a to po 20 rokoch vzťahu .Predtým ste nemali problémy žiadne?

fotoarch
2. jún 2021

@retatka mali problémy, kto nemá... Ale nebol už priestor na psychohygienu. Na činnosti ktoré by doliali pohodu, úsmev. Na zmenu ktorá by prekryla realitu. Ostali sme v holej pravde. ... Stáva sa to aj párom ktoré sa sústredia na male deti. Tie keď podrastu a žena sa teda obzrie späť na partnera, a ten ťam už nieje, taký aký bol pred érou deti...