Čo bola posledná bodka pred rozvodom?
Co bola posledna bodka, ked ste si povedali a dost a odisli od muza ked v manzelstve boli aj male deti ?
Pre mňa by to bolo fyzické násilie. Buď na mne alebo na deťoch. Na to by som sa nedokázala pozerať a raz by ma udrel a mala by som zbalene veci.
Ked som si uvedomila, ze sa zanho hanbim a ze je mi cudzi.
Keď syna zmlátil krhlou a skončili sme na úrazovke.
@pesmaxipes bože, toto by som nedala, bola by som schopná niekoho podplatiť, aby ho dobil ako psa, kľudne sa do mňa pustite, ale keď niekto ubližuje deťom, starým ľuďom a zvieratám, to nedávam
Dva roky som ho živila a kým sa on doma nudil, ja som makala na dvoch frontoch.. povedala som mu, že ak to nemieni zmeniť, môže sa vrátiť k mamičke.. vysmial ma.. ja som ťahala domácnosť, dcéru, všetko.. on nič..
na Vianoce som nedostala žiadny darček.. s plačom som mu vykričala, či si nezaslúžim aspoň čokoládu.. on predsa nemá peniaze a ja som povinná sa oňho starať, lebo som prisahala v kostole.. skončila som na operačnom stole a keď som sa vrátila domov, povedal mi len "tak ti treba". To bola posledná bodka.
@nikaeli ja sa ti divím, že si ho dva roky živila a on sa doma nudil. Pri mne by mu to rozhodne nehrozilo.
@elizabet173 tiež sa čudujem, že to zena dopustila dva týždne by bol doma a išiel by do Tesca vykladať tovar a nie že dva roky to je iná vydrz
@zuzubb007 alebo by bol pár mesiacov na podpore, ale zatiaľ by vymaľoval dom, položil dlažbu na terase, urobil nový plot...
Násilie na komkoľvek.
Sice sme neboli manzelia ale u mna bola posledna bodka ked som nasla v posteli dlhe cierne vlasy /ja blond/ a v kupelni cudziu zubnu kefku.
@elizabet173
@zuzubb007
iný problém sme nemali, len ten, že nemá prácu.. a zvládali sme to.. až som si časom uvedomila, že všetko riešim iba ja a on je ako moje druhé veľké decko.. milovala som ho, verila som, že o nás stojí a že urobí maximum pre to, aby sme boli všetci spokojní, v rovnováhe.. moje prvé varovanie prišlo skôr, nie po dvoch rokoch.. návrh som podala skôr, no kým sme dostali termín a kým sa konečne vysťahoval, trvalo to dva roky.. nevadí, bola to pre mňa lekcia, ktorá mi dala veľa.. snáď bude pre niekoho výstrahou .
Prvá ktorú som predychala a dala druhu šancu keď si platil prostitútky počas môjho druhého tehotenstva. Druhá a finálna, keď ma 7 r na to vyhodil z našej firmy a doma mi držal päsť pred tvárou a natáčal si nás na telefón ako s deťmi plačeme...zbalila som sa s deťmi, odišla z domu, rozvod, úprava styku a ahoj.
Lockdown a ročný pobyt a práca na 70 M2 . Do špiku kosti odkryla ,že sme sa po 20 rokoch vzťahu zmenili z partnerov čo sa dopĺňajú ako protiklady na nekompatibilnych jedincov.
@retatka mali problémy, kto nemá... Ale nebol už priestor na psychohygienu. Na činnosti ktoré by doliali pohodu, úsmev. Na zmenu ktorá by prekryla realitu. Ostali sme v holej pravde. ... Stáva sa to aj párom ktoré sa sústredia na male deti. Tie keď podrastu a žena sa teda obzrie späť na partnera, a ten ťam už nieje, taký aký bol pred érou deti...

No ja som sice vydata, ale urcite by to bola u mna nevera