Čo by ste robili, keby váš partner klamal o kurzoch?
Baby, co by ste robili keby ste zistili, ze vas muz sa polroka tvari, ze chodi 2 x do tyzdna na jazykovku a vy zistite, ze do ziadnej jazykovky nechodi...blba nahoda a ja som zistila, ze v tom case v danej jazykovke kurz nie je, potvrdili mi to v jazykovke....kam muz chodi v tom case - to netusim....🙄
Povedz mu, ze by si chcela chodiť tiež, ze ci prijímajú...
Seriózne - začni rozmýšľať a plánovať ako sa zariadiť...
Mozno trenuje jazykom,ale nieco ine🤔
@tundra nemam ten pocit, ze by niekoho mal....ale ja som v soku.....
Kľúčové by bolo, kde chodí?
Posilka? Kurz varenia? Tanečná škola? Frajerka alwbo frajer?
@anonym_autor všetci vieme kam chodí a vy nie ? Divne. Každopádne máte 2 možnosti - buď miesto vypisovania sem prídete za ním a natvrdo , píšem naozaj natvrdo bez možnosti prípravy nejakých výmyslov to z neho vytĺcť, alebo sa tváriť že nič a ísť ho sledovať a podľa toho sa zariadiť. Nezávideniahodna situácia, môže sa to stať každej z nás. Držím vám palce, nech sa z toho zotavite po psychickej stránke čo najskôr
@anonym_autor asi si zlyhávala ako manzelka ..aký eú váš intímny život?
@anonym_c6642e omg intímny život nie je najdôležitejší. Fakt fakt nie.
Kľúčové by bolo, kde chodí?
Posilka? Kurz varenia? Tanečná škola? Frajerka alwbo frajer?
@pribinak netusim kde chodi a ani neviem ako to zistit...tanecna nie, tancovat vie 😁 varit aako-tak tiez....nikdy nechodieval nejako extra na pivo s kamosmi (nikdy som mu nezakazovala) ....
@anonym_c6642e omg intímny život nie je najdôležitejší. Fakt fakt nie.
@anonym_e3983f pre ženu nie
Nezostáva ti nič iné ako sa opytat: Michal jazykovka nie, tak kde si ??
@anonym_e3983f pre ženu nie
@anonym_c6642e to je skutočne dobrá poznámka. Lenže žena musí mať aj energiu z ktorej dostane chuť. Ak doma robí všetko tak ...
@anonym_autor si si 100% istá, ze ma chodiť do danej jazykovky? Nemáte v okolí viacero?
@haley7897 na 100% viem do ktorej jazykovky akoze chodi.
@anonym_c6642e nie všetci chlapi podvádzajú lebo sa im doma nedostáva... tieto mk analýzy by mali byt zakázané 🫠
@anonym_autor isla by som ho sledovat.
@haley7897 na 100% viem do ktorej jazykovky akoze chodi.
@anonym_autor ako, môžeš sa ho opýtať na priamo, osobne by som tak urobila az ked viem ako sa v prípade, ze by sa mi odpoveď nepáčila zariadim. Detto ak máte deti. Zlé uz očakávaš, prekvapiť ta môže len pozitívne. Pol roka je dlhá doba a y ti tajne chystal prekvapenie alebo pod blbosť...
a možno chodí inde na kurz… ale ako sa poznám, ja by som sa ho rovno spýtala čo za kurz to má…
Nezostáva ti nič iné ako sa opytat: Michal jazykovka nie, tak kde si ??
@pribinak ano, na to sa pripravujem....ale je to tvrdenie proti tvrdeniu. Co mu poviem: v jazykovke mi potvrdili, ze taky kurz v tom case ako chodis ty, tak nemaju? Proste potrebujem nejaky "uchopitelky" dokaz. Lebo ma vysmeje a povie, ze: jooj, ved oni tam maju tolko kurzov, ze isto sa pani pomylila ked si sa jej pytala... a zrazu bude obozretnejsi....
Nevieš sledovať polohu mobilu? 😬
mas 3 moznosti -nanstalovat mu sledovanie do mobilu -napriklad life 360... alebo dat air tag ak ma iphhone do vacku a sledovat kde bude... 2) sledovat ho sama 3) konfrontovat a dufat ze hovori pravdu ...
a prečo si volala do jazykovky?
@pribinak netusim kde chodi a ani neviem ako to zistit...tanecna nie, tancovat vie 😁 varit aako-tak tiez....nikdy nechodieval nejako extra na pivo s kamosmi (nikdy som mu nezakazovala) ....
@anonym_autor 3 dni pred vianocami mate zarobene na totalny pruser...a ty sa rehoces?!...asi uz mame dovod, preco chodi, kam chodi
@anonym_autor 3 dni pred vianocami mate zarobene na totalny pruser...a ty sa rehoces?!...asi uz mame dovod, preco chodi, kam chodi
@anonym_d6f729 kurzy smiechu?
@anonym_d6f729 čistá trúba, ta "jazykovka" je ich najmenší problem
Počkaj ho akože po kurze vonku, že prekvapenie. Potom mu zavolaj, kde je, že ho čakáš 😂.
Neviem, v akom vesmire by som sa tvarila, ze to neviem a hrala mrtveho chrobaka. Ci kym to nevybali sam od seba, tak vsetko je ok?
@anonym_autor ja neviem, ale keby mi manžel chodil niekde, kde netuším, tak by som určite nedávala vyrehotaný smajlík a rovno by som sa spýtala jeho. Ale tu zjavne vo vašom vzťahu nefunguje asi nič.
Povedz mu, že si sa chcela prihlásiť na ten istý kurz v tom istom čase ako chodí on. Aby ste chodili spolu. A čo cert nechcel? No lož má krátke nohy
Sledovať ho, ak je to možné a potom konfrontovať

Mozno trenuje jazykom,ale nieco ine🤔