Čo by ste robili, keby váš partner klamal o kurzoch?
Baby, co by ste robili keby ste zistili, ze vas muz sa polroka tvari, ze chodi 2 x do tyzdna na jazykovku a vy zistite, ze do ziadnej jazykovky nechodi...blba nahoda a ja som zistila, ze v tom case v danej jazykovke kurz nie je, potvrdili mi to v jazykovke....kam muz chodi v tom case - to netusim....🙄
Ja by som išla pred jazykovku a zavolala mu ze prekvapenieeee cakam ta vonku zájdeme spolu na kavu.
@anonym_c8891a predtým mu ale treba zavolať alebo poslať text "máš dnes jazykovku?"
Inak by sa vedel vykrutit. "Oh, zabudol som ti povedať, ze dnes jazykovku nemáme..."
A aky " jazyk" sa "akoze" uci? Ja by som urcite uz po 1.hodine bola zvedava na ucebnice, zosity, poznamky, co sa naucil. Aj by som ho z " jazyka vyskusala"😆
Náš známy, bývalý kolega môjho manžela tresol manželke že si robí ďalšiu It certfikáciu.
Čo bola pravda, ale nerobil si ju po pracovnej dobe.
Po pracovnej dobe klátil kolegyňu čo mal pod sebou.
Prasklo to tak , že môj manžel chodil normálne domov po pracovnej dobe.
A manželka toho známeho je moja kamarátka.
Neda sa odsledovat platba? Ci platil, ak ano, kde..
Ved 2x tyzdenne to nebude lacny peniaz..
kamosky milenec tvrdi, ze chodi na hokej, ale chodi s nou trtkat, takze cim skor ho konfrontuj
Tak sa ho to opýtaj .Možno chodí niekde kde by nemal a možno je tam iný dôvod
@anonym_autor Niekoho ma. 2x do tyzdna je proste vela, aby to bolo nieco nepodstatne.
by som ho počkala autom pred jazykovkou.
@anonym_autor peniaze vám nechýbajú možno chodí gemblit.Spytala by som sa ho ako mu to ide, aký je lektor najprv nenápadne, že či si bude vymýšľať bájky, alebo nebude mať chuť odpovedať až sa mi nechce veriť doteraz si sa nepýtala koľko ich je, čo preberajú...zober si dovolenku a chod ho po práci sledovať, keď ma mať jazykovku a potom ho pred ňou pockaj
Aký jazyk sa akože učil? Nadrvila sa ho a začala s nim vieš diskusiu...a najbližšie ho do tej jazykovky odprevadila, až po triedu.
Kolko hodin je z domu? Kurz hodina ci viac? To by ma nebavilo byt s milenkou iba hodinu a utekat.
Když ti lže kam chodí, tak ti pravdu neřekne a udělá z tebe žárlivku a blázna. Jedině ho sledovat kam jde....a vyfoti nejlépe. Pokud nemůžeš ty nepomohla by nějaká kamoška?
@anonym_e3983f pre ženu nie
@anonym_c6642e aj pre ženu je dôležitý. resp. je to individuálne
@anonym_c6642e aj pre ženu je dôležitý. resp. je to individuálne
@anonym_43f5b5 pre väčšinu žien nieje, keby bol tak pán manžel nechodí na jazykovku
Tak toto je riadne divne, neviem si predstavit ze by mi robil toto manzel. A ako si na to prisla? Do mobilu sa mu nevies dostat, na banking?
Když ti lže kam chodí, tak ti pravdu neřekne a udělá z tebe žárlivku a blázna. Jedině ho sledovat kam jde....a vyfoti nejlépe. Pokud nemůžeš ty nepomohla by nějaká kamoška?
@jizanka vidis super napad, nech ho posle sledovat po kamoske
@jizanka tohto sa bojim, ze zo mna urobi blbu a preto ho potrebujem nejako "pristihnut".
@anonym_autor peniaze vám nechýbajú možno chodí gemblit.Spytala by som sa ho ako mu to ide, aký je lektor najprv nenápadne, že či si bude vymýšľať bájky, alebo nebude mať chuť odpovedať až sa mi nechce veriť doteraz si sa nepýtala koľko ich je, čo preberajú...zober si dovolenku a chod ho po práci sledovať, keď ma mať jazykovku a potom ho pred ňou pockaj
@anonym_4914c2 toto mi napadlo skor ako nejaka milenka...
Tak ho sleduj,zober dovolenku tak aby nevedel a sleduj kam vyrazi,kde pojde.Ak do panelaku tak vies,ze isto k milenke,mozes aj odsledovat do akeho bytu a potom tam surovo po chvilke zaklopat a uvidis.Prichytis ho priamo.Ako inak ho chces prichytit,este mozno nejako zdielat jeho polohu mobilu a tak tiez zistis,kde bol.
A nemá nejaké individuálne kurzy?
A nemá nejaké individuálne kurzy?
@anonym_dfa80d 🤷♀️Jasné a o tých jazykovka tiež netuší...
Inak on za tie kurzy musi aj platiti ci? Tak niekam musia ist tie peniaze? Kolko to je mesacne?A doma nema nijake knihy, zosity z kurzu?
Buď sama alebo sa zdôveriť spoľahlivej osobe, aby pomohla sledovať a odfotiť. Už kus času pred hodinou kurzu odkiaľ kam ide, až po svete vášho obydlia. Môžeš využiť aj detektívnu službu, nebude to za 5 €, ale preveriť tie dva dni nebude taký zahul, prípadne + 2 ďalší týždeň a potom podľa výsledkov buď ukončiť objednávku alebo potiahnuť v kuse týždeň ( od odchodu od teba po príchod).
Chápem a Radim podľa toho, že píšeš - potrebujem uchopiť, lebo vždy dá môže vykričať " že to inde chodí, odpadla im hodina, učiteľ ochorel, zmenili adresu učebne, teraz to má súkromne inde a blablabla) zažila som také rozprávky, že Andersen, Grimmovci aj Dobšinský dohromady boli suvix. A nebola v tom žena !

Ja by som išla pred jazykovku a zavolala mu ze prekvapenieeee cakam ta vonku zájdeme spolu na kavu.