Čo by ste robili na mojom mieste?

5. máj 2024

Ahojte. Píšem sem zato že sa neviem rozhodnúť a popravde som na vážkach čo sa danej situácie týka. Tak ma zaujima aj názor iných žien. Zoznámila som sa cez internet s chlapom, ja mám 3 ročného syna, on tiež. Veľmi sme si sadli, píšeme si už týždeň ( viem ešte krátka doba) každý deň , posielame fotky že čo robíme , volali sme spolu. A ide o to že sme sa dohodli že keďže je stredu sviatok že by sme išli spolu von. On, ja a naše deti. Lenže dneska mi napísal že vymyslel miesto ( Liptovský Mikuláš kontaktná zoo) a že pôjdu s nami aj jeho dvaja najlepší kamoši s manželkami a deťmi. Kukám či dobre vidim? Poviem pravdu, dosť mi to vadí chcela som s ním byť prvý krát sama( s deťmi) proste má to byť naše prvé stretnutie. Som sklamaná, a neviem čo mám robiť či ísť či nie. Vôbec sa mi do toho už nechce, všetko to nadšenie opadlo keď mám byť s ním a ďalšími x ľuďmi. Išli by ste či nie? Ďakujem za vaše názory.

petracandle
5. máj 2024

Áno, je to divné z jeho strany. Nečudujem sa, že si sklamaná. Ale divné mi príde aj stretnúť sa s niekym 1x v živote a hneď do toho ťahať aj deti...

egonsk
5. máj 2024

no neviem ako stare ma deti, ale mozno len chce, aby hned nevideli, ze aha oco ma novu mamicku... vo vacsom pocte to beru ako stretnutie kamaratov a nesustredia sa na to kto je v akej pozicii, vratane samotnych deti medzi sebou.

melanta
5. máj 2024

To skôr tvoj plán nebol absolútne dobrý. Tak malé dieťa by som takto v úzkom kruhu zoznamovala s niekým, koho už osobne dobre poznám. Jeho nápad mi príde ako lepšia alternatíva, presne ako píše egon, dieťa bude mať pocit partie, nie nejakého nového uja pri maminke.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
5. máj 2024

Nuž mas ústa tak mu treba povedať ze nápad so zoo je fajn ale ze by si sa chcela stretnúť s ním len sama, celkovo na prvé stretnutie ťahať aj deti mi príde cez a ešte aj kamošov s rodinami dupľom....

anketkarka
5. máj 2024

Ja by som nešla ani s deťmi prvýkrát. Najprv spoznať jeden druhého, až potom do toho ťahať deti. Ak obaja chcete aj s deťmi hneď, tak mi to príde férové pre deti, že idete takto skupinka a deti to nebudú riešiť potom ako rande len ako obyčajný výlet.

evkamotka
5. máj 2024

Suhlasim s egonsk, mozno chcel rozbit pozornosť deti.
Každopádne ak si chcela na prvy raz sama, Uplne normalne slusne asertivne mu povec, ze na prvy raz by si sa rada zoznamila bez dalsich kamosov. Nic sa nedeje. Ved si pisete tyzden, ani on nemoze vediet ako to vidis, mohla si to povazovat tiez za super nápad. Ked nepovazujes, urcite ho neodpisuj. Len povec ze chces sama ved co. Ale teda hore pisu logicky, aspon sa deti rozptylia, podla mna to bude uvolnenejsie v skupine.

lubkovaandrejka
5. máj 2024

@melanta suhlasim s tymto nazorom aj s tym,co pisal
@egonsk . Akurat sa jej mohol opytat ci by jej to neprekazalo, resp. Navrhnut nech aj ona vezme este nejaku kamosku. Nie ju postavit pred hotovu vec. Ale na prve stretnutie je to cele divne. Mal navrhnut stretnutie len vo dvojici,ze na ten cas by si vybavili strazenie deti.

pribinak
5. máj 2024

Ja sa čudujem aj tebe. Ideš sa s ním stretnúť 1x a už ťaháš aj dieťa
Za mna veľmi odvážne

butterflyeffect
5. máj 2024

Urcite by som na prve stretnutie nesla s detmi, s kamoskami a manzelkami a podobne… najskor by ste ste sa mali spoznat vy dvaja, mat moznost komunikovat len medzi 4 ocami… mna muz predstavil detom az po par mesiacoch ked uz sme vedeli se na com sme my dvaja a se chceme spolu zit( tak sme dobodli obaja na zaciatku) pre deti to nie je tiez dobre ze im privediete do zivota cloveka a potom ak to nebude fungovat im ho vezmete…a znamym ta chce predstavit ako co-kamosku, priatelku? Urcite by som nesuhlasila.

mareka49
5. máj 2024

Konaj podľa svojej intuície.
Odmietni na teraz.
Ak nabudúce navrhne podobne skupinové stretko máš čas rozhodnúť sa, či áno.
Skôr ma asi záujem o kamošku s dieťaťom ako o priateľku s dieťaťom.
Nabudúce navrhni niečo ty a pozvi len ich dvoch.

nikaeli
5. máj 2024

Nič si nevymýšľaj, žiadne výhovorky. Napíš mu to tak, ako nám - nehnevaj sa, ale moja predstava o našom prvom stretnutí je iná. Chcela by som byť s tebou a s našimi deťmi sama. S tvojimi priateľmi sa rada zoznámim neskôr 😉

Za mňa - ako rozvedenú matku s dieťaťom (a už druhýkrát vydatú) odporúčam prvé stretnutia bez detí. Až to bude medzi vami vyzerať ako tak fajn, zapojila by som deti a potom aj priateľov.

ivanaks
5. máj 2024

Mne sa, naopak, jeho nápad páči. Žena sama s mužom , ktorého nikdy nevidela (a po týždni písania si) - to zaváňa "prúserom". Možno chcel prelomiť možný strach (ja by som sa bála ísť na stretnutie s mužom, ktorého vlastne nepoznám - môže sa z neho vykľuť úchyl - a ťahať do toho ešte aj dieťa...) a zachoval sa empaticky (z jeho pohľadu), keď pozval aj kámošov (nech sa nebojíš, že chce Teba alebo Tvoje dieťa zatiahnuť niekam do kríčkov). Nemohol vedieť, že Ty sa nebojíš a chceš ho stretnúť osamote (pardón, s dieťaťom). Tak mu to povedz a uvidíš, či sa na oplátku nezľakne on...

egonsk
5. máj 2024

@lubkovaandrejka nuz zrejme hodil rybu do vody a chce vidiet, ci bude vediet dobre plavat. Mozno si povedal, ze naco stracat cas so zenou, ktora ked je v strese, tak bude z nej uzlicek nervov, ktory sa nevie na nic a nikoho sustredit? Takto uvidi, ako sa bude chovat aj voci bemu a aj voci dietatu, ked si bude ako 3orcne vydobijat podchvilou svoju pozornost. A zaroven overi spravanie sa dietata v kolektive viacero deti, co moze ukazovat na povahu (ak sa mu nieco nepaci) dietata aj matky. Je to dost silny krok, ale ak ho urobil vedome, tak moc dobre vie co robi. Druha moznost je, ze ho to ani len nenapadlo a ako bambula proste kyvol aj kamosom, ze sa mozu pridat a spravit si vyletny den s nim. Tazko povedat kde je pravda. Autorka vsak uz mohla urcite drobnosti mat s nim vyjasnene si myslim...

maranta_leuconeura
5. máj 2024

Ked si neviete veci povedat na rovinu, takto vztah nevybudujete.
Ty cakas nieco ine, on caka nieco ine. Tahat deti na prve stretko mi pripada odveci, ale su to vase deti a do toho ma nic. Mozno naozaj chcel prelomit lady, ze vas bude viac a nebudes sa citit ohrozena alebo neprijemne, zjavne urobil presny opak. Lebo nevie komunikovat a nevies to ani ty.

lubkovaandrejka
5. máj 2024

@egonsk ja skor suhlasim nad moznostou c.2,ze nad tym velmi nepremyslal a jednoducho kyvol. :D, ale uznaj,ze ak je autorka nahodou typ, ktory stresuje, ked sa ide spoznat s niekym novym, tak ked tych novych ludi bude zrazu 8, tak ten stres u nej bude rozhodne badatelnejsi. Ano,mohli mat tieto veci vyjasnene,ale zas tyzden spoznavania sa je dost kratka doba.

julka188
5. máj 2024

Nesla.

petronelag
5. máj 2024

Ja by som tam išla, aspoň by som videla ako reálne vyzerá on a dieťa a bol by to vlastne len taký výlet. A nemusíte chodiť všade celá skupina spolu, môžte sa aj odpojiť od jeho známych.

jaskolka
5. máj 2024

Mne príde celkovo divné po 1 týždni písania sa ísť stretnúť hneď aj s deťmi. To ako sa tam chcete viac, "spoznávať"rozprávať sa,, keď na 99,9%budete sa hlavne venovať deťom? Ani staršie deti by som nebrala na prvé stretnutie, nie ešte také malé, ktoré si budú vyžadovať vašu plnú pozornosť.

sissy27
5. máj 2024

Za mna na prvy dojem ze “ufff divne” ale ked sa nad tym trochu zamyslim, tak to nie je az taky zly napad. Rovno spoznas aj ludi, s ktorymi travi cas a bude uvolnenejsi, prirodzeny, nebude sa pretvarovat len kvoli tebe. Zaroven je to lepsie pre deti, proste idete von s kamosmi, tvoje dieta nebude vnimat len noveho chlapa v tvojej blizkosti. Ak to nevyjde, tak ok, ziadna trauma pre deti, proste kamosi byvaju daleko, tak sa uz nestretnete.

svetlonos
5. máj 2024

Nie nesla. Ved to máš problém sa porozpravat s 2 trojročnom detmi, ešte prvý krát. Povedala by som mu, že kludne nech ide s kamošmi. A ze my sa stretneme len s detmi. A naviac neviem ako tvoj maly, môj by v tom veku a cudzej spolocnosti vysel len na mne.
Nevidím v tom absolutne zmysel. Na prvom stretnutí s muzom chcem ako tak spoznať jeho a urobiť si obraz. Nepotrebujem tam mat rušivé elementy v podobe kamosov.
Zrejme bude nevyzrety a dieta máva len na víkendy.

gribka1
5. máj 2024

Na prvé počutie, by ma to tiež šoklo. Ale napriek tomu, je to tak nezáväzné stretnutie, kde vlastne vidím pozitívum. Máš možnosť ho vidieť osobne, možnosť vidieť ho v spoločnosti kamarátov a to ako sa bude medzi nimi správať, ako sa bude správať k tebe, a deti budú mať výlet. Takže ak to nedopadne dobre, nikto nebude trpieť. Neviem, či aj to stretnutie vás samých s deťmi by nebolo dosť odvážne.

januska12323
5. máj 2024

Nešla by som a povedala mu aj prečo. Chce ísť na rande alebo predstavovať novú možnú frajerku ako trofej všetkým kamošom? Keby bol gentleman navrhol by aby si zobrala kamošku a on kamoša aby sa mal kto postarať o deti a vy sa môžete aj porozprávať. A nie XY tebe cudzích ľudí.

martul
5. máj 2024

Poznáte sa týždeň, ja by som na prvé stretnutie ani deti nevodila. Ktovie aká bude realita, možno to hneď skončí, načo s tým ,, zaťažovať deti ". Absolútne na prvom stretnutí by som nechcela kamošov, ani mojich ani jeho

klotildabazarik
5. máj 2024

Ja by som osobne nešla a povedala mu to ze si chcela ísť len s nim a s vašimi detmi

kristinapetronela
5. máj 2024

Nešla by som .ani za svet

kitycat
5. máj 2024

Spytaj sa jeho, ze co ti znami, ci vam daju ak sukromie. Ze prve osobne stretnutie si si predstavovala komornejsie

silvike
5. máj 2024

Nie, v takom pripade by som urcite nesla. Ved ani vy dvaja ste sa este ani nevideli. Take cudne to je, ze to takto naplanoval aj s tymi jeho kamosmi s manzelkami s detmi. No, tiez by som chcela ako prve stretnutie s niekym byt s nim vo dvojici a nie v skupine. No, uz by som bola rezervovanejsia celkovo, keby som vedela ze ma takyto pristup.

autor
5. máj 2024

Ja som introvert a preto sa toho bojím. No on býva sám s dieťaťom a ja tiež sama, mne ho nemá v stredu kto strážit a navrhli sme to preto tak že sme obaja pracujúci ľudia a v stredu je ten sviatok - voľno. Viem že úchyl nie je, normálny mladý chlap 32 ročný. Len proste mne tam zrejme budú vadiť ti kamoši, manželky, deti...také mi to ozaj príde divné preto som sa pýtala

autor
5. máj 2024

@martul máte pravdu, možno tomu dám čas v tom zmysle že týždeň je ozaj málo, a môžeme sa stretnúť trebárs po mesiaci alebo tak...