icon

Čo by ste robili so zlatým náramkom od bývalého?

29. nov 2022

Zdravim, ex mi dal zlaty náramok na narodeniny, vraj že aby som na neho nezabudla a aby som vedela že ma bude navždy milovať aj ak bude s inou ženou. Ja ho nemozem vystáť, najradsej by som ho už nikdy nevidela ale mame spolu dieta takze bohužiaľ budem ho mat na očiach casto. Nenosím ten náramok, odložila som ho a on je na to urazeny. Je mi to ale jedno. Moja otazka znie čo by ste robili vy, rozmyslam nad tým že ho predám. Viem že sa to nerobi ale on mi tak ublížil ako nikdy nikto a fakt sa mi protivi.

Strana
z2
alantroj
29. nov 2022

ved to ti ani nenavrhujem

simca06022011
29. nov 2022

no inak neviem, komu sa paci, podla mna ma ako muz dost infantilny vkus :D toto by som nikdy nenosila, vyzera to ako bižu z aliexpressu (nevravim ze je...)
Mozno ho syn raz daruje nejakej frajerke🙂

maryetta
29. nov 2022

Z toho hladiska ze mate spolu dieta by som si ho nechala.
Ved isty cas ste sa mali radi. Dala si vam spolocne dieta.
Ak ho nechces nosit teraz tak si ho odloz. Uvidis co bude neskor. Ci uz je to kolko rokov od vtedy? Tym ze naramok predas aj tak nezmenis to ze bude chlap pred tvojimi ocami.

7miriam77
29. nov 2022

Predala by som ho a kupila za peniazky nieco dieťaťu, bicykel, ...alebo nieco hodnotnejsie, co by sa prave zislo

lienka.7
29. nov 2022

Neprehanas to tak trosku??? Nemám problém tak si ho vyrobím??? Hm???
co takto ho "odlozit" dietatu? Alebo ho predaj, resp.vymen si za niečo iné. Len potom tu znovu nepis ze náramok od exa si vymenila za náušnice a v podvedomí ti ho aj tak pripominaju🤦‍♀️

januska12323
29. nov 2022

Odložila by som a keď bude syn starší môže ho dať frajerke.

ivangeline
29. nov 2022

Ja kludne hodila do kosa. :D To som aj spravila s vecami od byvaleho..

mk1111111111
29. nov 2022

To sa naozaj neoplati predavat. Za to v podstate nic nedostanes, je to male mnozstvo zlata, nemalo to velku hodnotu, ani ked to kupoval. Naozaj odloz alebo niekomu daruj.

thoughtfulweirdo
29. nov 2022

Ponúkla by som ho na FB na darovanie 😁 podľa mňa je nevkusny, gycovy, takže nádeje, že ho niekto bude chcieť kúpiť, by som si nerobila.

77daniela77
29. nov 2022

V Safine dostanes za neho peniaze za cenu zlata a znicia ho pred tvojimi ocami.....je lahky,tak vela necakaj.....odloz ho,vobec ta to nesuri teraz riesit.

veselo_neveselo
29. nov 2022

Nepredavala by som, nechaj na neskor. Ked bude mat syn raz frajerku, co budes mat rada, moze jej syn podarovat 🙂
Alebo ked mas dcerku, tak ona ho moze ponosit. Vyznam to ma, ked je to vyjadrenie lasky otca k tebe/vam, tak to ma symboliku. Za par rokov, ked sa ukludnia emocie to bude ok.
Alebo si daj z toho spravit nieco pre seba, ale podla mna to za tu ostaru nestoji.

oliolijanka
29. nov 2022

Aky to ma punc?

domca1408
29. nov 2022

ked ho nenosíš kludne ho predaj...peniaze sa zídu a čo si myslí on ti môže byť šumáč...

gladys_07
29. nov 2022

Vratila by som mu ho. Aj to, ze si si ho nechala, mu dava urcity signal

zoeeoz
29. nov 2022

Ja nic, taketo debiliny mi nastastie frajeri nedavali a ani manzel..vie ze keby mi taku chobotinu doniesol tak mu ju rovno hodim do cela

zooeynka
29. nov 2022

Viacere ste napisali ze vratit mu ho. No to urcite! (A on ho da novej priatelke, nie?). Nechapem autorka, to ti tak velmi doma tato tenka blbost zavadzia? Ved odlozim kamsi do krabicky a viac neriesim. Len by skusil byvaly sa pytat preco nenosim naramok od neho!:D

jaond19
29. nov 2022

Nechaj ho dietatu.... raz si za to moze dat spravit napr obrucky. Ja som takto do zlatnictva davala zlate nausnice a stary prsten, vycislili a zvysok ceny sme doplatili.

miadi
29. nov 2022

Podla mna to moc prezivas a beries to ako on povedal ze je to ako jeho nekonecna laska k tebe. Je to len naramok nic viac . Dala by som ho do krabicky a na 1o rokov zabudla ze ho mam. Si plna vasni k ex. Pochybujem ze mà cenu ako tu pisali ze 80e zeby za to Niekto dal este z druhej ruky,

aneetra
29. nov 2022

Osobne by som mu ho vratila. Ale ak ho chces predat je to tvoja vec, teoreticky si ho nema co pytat naspat, lebo ti ho daroval. Takze je to len na tebe, co s nim spravis, no nutit ta, aby si ho nosila ta nemoze

athom
Odpoveď bola odstránená
klea1993
29. nov 2022

Ak by sa mi páčil určite by som si ho nechala...raz šperk je šperk sme ženy predsa 🙃ale toto je ozaj gýč...vymeň ho v záložni za niečo čo sa ti bude naozaj páčiť 🙂👍

bubik6x
30. nov 2022

Ja som svoju dala kamoske, ešte keď sme boli spolu tak mi hovorila že keď sa rozideme a nebudem ju nosiť tak si ju kľudne vezme 😂 a keďže môj terajší tu retiazku nemohol vystáť tak sa aj tak stalo 😂

kiki234
30. nov 2022

Ukazala by som ho jeho najblizsej partnerke 😀 ale nie, vratila by som mu ho

lenkadenisa
30. nov 2022

Choď do záložne a nechaj ho tam.

monika2012
Autor odpoveď zmazal
monika2012
1. dec 2022

Záleží na rýdzosti zlata (750, 585, 333) a hlavne na váhe. Pri predaji rátaj pri rýdzosti 585 s cenou cca 40 € za gram. Ak budeš mať mega šťastie, tak ho možno predáš aj za 50 € za gram, ale o tom dosť pochybujem.
Ak máte dcérku, nechaj ho jej ako niečo od biologického otca. Ty ho nosiť nemusíš.

hedviga2
1. dec 2022

Ja by som to tiez ulozila do zadnej casti skrine pre dieta. Neoplati sa predavat

darinks01
1. dec 2022

@hedviga2 Akurát som to chcela napísať. Tiež by som ho nechala dieťatu

mirco50
Odpoveď bola odstránená
alazala
2. jan 2023

Určite by som ho nevracala, však si nechaj , ako niekto vyššie písal , záloha na horšie časy ☺️ keď sa ti super protiví tak ho predaj

Strana
z2