icon

Čo darovať mužovi na Vianoce?

7. dec 2024

Baby poraďte čo dať chlapovi pod stromček
- nič nechce všetko má čo je aj pravda.

Strana
z2
autor
7. dec 2024

@thunderdome no on nechodí nikde rodicom sme s bratom už takého darčeky kúpili cez zlavomat. Poviem úprimne že niesme v najlepšej fáze vzťahu takže daky welness alebo niečo spoločne sa mi vôbec nechce riešiť

tim23
7. dec 2024

Ja môjmu kupujem väčšinou parkside veci.. Uťahovacka, uhlová brúska atď 😁 a k tomu dostal buď koženú peňaženku (ta jeho bola na šrot), pyžamo, župan, obľúbený parfém, bezdotykovu led čelovku, hodinky.. Tento rok dostane bundu čo si chcel kúpiť (kúpil si radšej topánky) ešte dostane ďalšie pyžamo, také špeciálne, a samozrejme ponožky pracovné a ponožky merino z ovečkárne 😁 ponožky musia byť

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
7. dec 2024

@thunderdome Zlato, a ty komu ideš darčeky kupovať?

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
7. dec 2024

@thunderdome Nechcem rýpať, ale bude z čoho? V tvojej situácii by som sa vážne zamyslela nad tým, či si to môžem dovoliť...

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
7. dec 2024

@thunderdome Dobre. Som rada.

tim23
7. dec 2024

@earlgrey v akej situácií?

earlgrey
7. dec 2024

@tim23 To už vie on, nebudem tu vyťahovať jeho súkromný život, ale tak možno sám napíše.

tim23
7. dec 2024

@earlgrey ani netreba. Našla som diskusiu z 2.12 tak mi je všetko jasné

janka27101988
Odpoveď bola odstránená
janqa27
8. dec 2024

Ak sa rad hra na playku, tak co tak nejaky novy ovládač? 🤔 alebo taky stojan na playko, kde moze dat playko, hry a aj ovládače a rovno ich aj nabije? 🤔 manžel tiez take dostal 🙂

romino
9. dec 2024

Neporadim ti. Ja som tiez clovek co ma vsetko. "Zboznujem" ked si ludia v okoli myslia ze trafia, priklad, ake oblecenie potrebujem/chcem na bicykel.
A ono v prvom rade ani nepotrebujem.
Takze cisty materializmus. Max. teda dake poukazky, nech si sa nieco kupi co on uzna za vhodne, hocikedy neskor cez rok.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2