Čo dokážete ponúknuť pre kvalitný vzťah?
Cauko. Čo znamená vedieť niečo ponúknuť mužovi? Čo mu treba ponúkať? Čo sú vaše kvality alebo veci ktoré viete ponúknuť? Prečo by si muž kvalitný muž mal vybrať práve vás? Mňa ta otázka zaskočila a neviem. Pracujem som samostatná ale to asi 90% žien. Nepijem nefajčím som reprezentantivna co sa prejavu v spoločnosti týka nie som vulgárna ani hystericka. Ale to je veľa žien. Aké kvality muži chcú?
@anonym_autor Neviem ako ostatní, ja chcem lásku, správnu hierarchiu hodnôt (resp. podobnú ako mám ja), rovnocennosť, dobrý sex, pozornosť, vďačnosť, uznanie, aby vyzerala k svetu, spoločný účet, malé príležitostné potešenia, spoločný čas, nejakú obetu aj zo strany ženy.
To asi čo sa týka mňa a asi aj v tomto poradí.
A vzdy drzala hubu a suchala nohami.
Co by si este chcela ponuknut,preco by si mala nieco ponuknut.To je co OBCHOD???Nema to byt prave laska,co aj hory prenasa.Neviem teda,som s muzom 20r ale taketo bludy sme fakt neriesili.
Čo viem ponúknuť? Spoločnosť, svoj čas, svoju lásku, svoju energiu a všetku svoju pozornosť.
Lojalitu. Na môjho muža som ani v návale najväčšieho hnevu nepovedala nič škaredé alebo zhadzujuce pre inými ľuďmi. Lokalita, úcta a láska. To je to, čo je medzi nami
@anonym_autor Neviem ako ostatní, ja chcem lásku, správnu hierarchiu hodnôt (resp. podobnú ako mám ja), rovnocennosť, dobrý sex, pozornosť, vďačnosť, uznanie, aby vyzerala k svetu, spoločný účet, malé príležitostné potešenia, spoločný čas, nejakú obetu aj zo strany ženy.
@thirstymonk To,čo si vymenoval,je len z tvojej strany. Čo tak sa opýtať aj tvojej polovičky,nie len z
tvojej polovičky potrieb? Ináč,vraví ti niečo hamovať? 😏
@thirstymonk To,čo si vymenoval,je len z tvojej strany. Čo tak sa opýtať aj tvojej polovičky,nie len z
tvojej polovičky potrieb? Ináč,vraví ti niečo hamovať? 😏
@anonym_1ac1d0 Hmmm, počkaj. A nebude to asi tým, že téma sa týka toho, čo očakávajú MUŽI OD ŽIEN? Kľudne založ svoju temu, čo očakavate od mužov, rád si prečítam aj prispejem.
“ Nepijem nefajčím” mi pridu kriteria jak z hornej malikovej. Uz chyba len “co chces, ved ta nebije”
Ja si teda prilezitostne vypijem a ked som sa dala dokopy s teraz uz manzelom, aj som fajcila.
A aby som to uz uplne dorazila, ja by som 100% abstinenta asi nechcela. Vsetci ktorych poznam su zvlastni. Ja si chcem dat s muzom veceru a vinko 🤷♀️
@anonym_autor kto ti dal tuto otazku?
Ja napr.nic neponukam a ani neocakavam nejake "ponukane kvality". To mi pride ako z Peliskov ked ten Sasa prisiel "s nabidkou kvalitniho sexu" ...to by som hned zvädla.
Pri vztahu ide o spoznavanie ci sa k sebe hodime. Nic menej, nic viac. Ja nechcem ponuku nejakych kvalit, ja chcem cloveka spoznat. A aj na prvy pohlad "kvalitny clovek" ma vobec nemusi zaujat.
@anonym_autor nikdy som sa nad tým nezamýšľala, že by som mala niečo mužovi ponúknuť, alebo, že by mal niečo ponúknuť on mne, veď tu nejde o ovchodný vzťah. A každý muž predsa očakáva od ženy niečo iné. Nechápem, na čo sa niekto vôbec zamýšľa nad týmto, to si taká zúfalá, že nemôžeš nájsť partnera? Možno práve tá zúfalá snaha, ktorá z teba kričí, muživ odrádza, možno ich priťahuje prirodzenosť a bezstarostnosť-
Tiež som sa nad tým nikdy nezamýšľala takto, že čo ponúkam ja, čo ponúka on... ale zjavne ponúkam presne to, čo môj muž potrebuje, páčim sa mu fyzicky, rozumieme si, kvalitne spolu trávime čas, jeden druhého vždy vypočujeme, pochopíme, utešíme, povzbudíme, ale aj na rovinu uzemníme keď treba, klape nám to v posteli, máme spoločné koníčky, témy na rozhovor, pohľad na život, na budúcnosť... jednoducho máme funkčný pekný vzťah... ale to je tým, že sme si sadli a nie tým, že by sme mali nejaké super výnimočné vlastnosti... pri takom tom prvom zoznamovaní určite pomôže byť upravená a byť niečím zaujímavá, teda mať niečo o čom vieš hovoriť, potom ide už len o to, či si sadnete aj na ďalších úrovniach
Aby pekne vyzerala a mala rada sex.
@personality smutné nie? Toto stačí dokedy tak? Do 50?a potom čo keď príde vyšší vek? Žiadny človek už v 70 nie je sexy ani náhodou potom čo rozvod?
@thirstymonk spoločný účet? Zaujalo 😅
A vzdy drzala hubu a suchala nohami.
Co by si este chcela ponuknut,preco by si mala nieco ponuknut.To je co OBCHOD???Nema to byt prave laska,co aj hory prenasa.Neviem teda,som s muzom 20r ale taketo bludy sme fakt neriesili.
@anonym_9deec7 no ale kvoli niečomu si ta vybral. Niečím si vynikala spomedzi ostatných. Niečím si bola výnimočná
“ Nepijem nefajčím” mi pridu kriteria jak z hornej malikovej. Uz chyba len “co chces, ved ta nebije”
Ja si teda prilezitostne vypijem a ked som sa dala dokopy s teraz uz manzelom, aj som fajcila.
A aby som to uz uplne dorazila, ja by som 100% abstinenta asi nechcela. Vsetci ktorych poznam su zvlastni. Ja si chcem dat s muzom veceru a vinko 🤷♀️
@anonym_01713f mne to netreba 🤷♀️ tak to isté čakám aj od chlapa ale... Som z alkoholickej rodiny a mám predispozície takže sa držím od alkoholu čo najďalej
@anonym_autor kto ti dal tuto otazku?
Ja napr.nic neponukam a ani neocakavam nejake "ponukane kvality". To mi pride ako z Peliskov ked ten Sasa prisiel "s nabidkou kvalitniho sexu" ...to by som hned zvädla.
Pri vztahu ide o spoznavanie ci sa k sebe hodime. Nic menej, nic viac. Ja nechcem ponuku nejakych kvalit, ja chcem cloveka spoznat. A aj na prvy pohlad "kvalitny clovek" ma vobec nemusi zaujat.
@tykat no keď som sa chcela poradiť ohľadom vzťahov tak padla niekoľkokrát otázka čo mám mužovi ponúknuť aby si vybral práve mna ze existujú aj exkluzívnejsie ženy ako nejaká introvertka ktorá sa zaujíma o tie hlbšie duchovné veci atď ze nie som zaujímavá. Tak reku čím.
@thirstymonk vsetko pekne, ale spolocny ucet by mi spustil vsetky alarmy 😂 na kieho boha chce mat chlap spolocny ucet so zenou? Ani po svadbe by som na to nepristupila a uz vobec nie vo vztahu.
@anonym_autor nikdy som sa nad tým nezamýšľala, že by som mala niečo mužovi ponúknuť, alebo, že by mal niečo ponúknuť on mne, veď tu nejde o ovchodný vzťah. A každý muž predsa očakáva od ženy niečo iné. Nechápem, na čo sa niekto vôbec zamýšľa nad týmto, to si taká zúfalá, že nemôžeš nájsť partnera? Možno práve tá zúfalá snaha, ktorá z teba kričí, muživ odrádza, možno ich priťahuje prirodzenosť a bezstarostnosť-
@anonym_c62096 zúfalá nie som. Netlačím na pílu. Nehľadám. Nie som na zoznamke mužov neuhanam. Som dlhodobo single a som na 95 percent spokojná a neviem si predstaviť spolužitie s mužom. Ale nejaký vzťah oporu blízkosť atď by som možno cítiť chcela. Som single vyše 8 rokov.. Tak je trocha prirodzene ze by som chcela byť lubena a aspoň raz v živote zažiť skutočnú lásku. Nič viac
Tiež som sa nad tým nikdy nezamýšľala takto, že čo ponúkam ja, čo ponúka on... ale zjavne ponúkam presne to, čo môj muž potrebuje, páčim sa mu fyzicky, rozumieme si, kvalitne spolu trávime čas, jeden druhého vždy vypočujeme, pochopíme, utešíme, povzbudíme, ale aj na rovinu uzemníme keď treba, klape nám to v posteli, máme spoločné koníčky, témy na rozhovor, pohľad na život, na budúcnosť... jednoducho máme funkčný pekný vzťah... ale to je tým, že sme si sadli a nie tým, že by sme mali nejaké super výnimočné vlastnosti... pri takom tom prvom zoznamovaní určite pomôže byť upravená a byť niečím zaujímavá, teda mať niečo o čom vieš hovoriť, potom ide už len o to, či si sadnete aj na ďalších úrovniach
@lindous pekne zhrnuté 🩷 ďakujem
@thirstymonk vsetko pekne, ale spolocny ucet by mi spustil vsetky alarmy 😂 na kieho boha chce mat chlap spolocny ucet so zenou? Ani po svadbe by som na to nepristupila a uz vobec nie vo vztahu.
@anonym_f0765c aj mne to napadlo 😁 ze prečo toto patrí do jeho priorít
@anonym_9deec7 no ale kvoli niečomu si ta vybral. Niečím si vynikala spomedzi ostatných. Niečím si bola výnimočná
@anonym_autor bola som sama sebou,nehrala som sa na nic a na nikoho
@anonym_autor Velmi nesuhlasim s tvrdenim, ze 90% zien su samostatne, nepiju, nefajcia, nie su hystericke a vulgarne. Praveze su. A zial, je ich pomerne dost.
@anonym_autor Na to nie je univerzálna odpoveď lebo každý muž je iný tak ako je každá žena iná. Niektorému mužovi stačí že mu pravidelne "dáš" niektorý majú omnoho väčšie nároky rovnako ako pri ženách. Každopádne by mala platiť rovnaká miera a teda u človeka čo má vysoké nároky a očakávania od svojho partnera/partnerky by rovnako mal mať vysoké nároky na to čo vie ponúknuť on sám.. na to však treba dobrú sebareflexiu a tú veľa ľudí nemá.
@anonym_c62096 zúfalá nie som. Netlačím na pílu. Nehľadám. Nie som na zoznamke mužov neuhanam. Som dlhodobo single a som na 95 percent spokojná a neviem si predstaviť spolužitie s mužom. Ale nejaký vzťah oporu blízkosť atď by som možno cítiť chcela. Som single vyše 8 rokov.. Tak je trocha prirodzene ze by som chcela byť lubena a aspoň raz v živote zažiť skutočnú lásku. Nič viac
@anonym_autor to chápem, ale keď píšeš, že si nevieš predstaviť spolužitie s mužom, tak máš trochu obmedzené možnosti. V zahraničí je čoraz populárnejšie žiť si každý vo svojom a mať priateľa na výlety, koncerty, dovolenku, sex atď. len u nás je to skôr ojedinelé. Ale tak, ako niekto napísal nado mnou, na nič sa nehraj a buď sama sebou. Jeden muž ocení dračicu v posteli, pre iného nie je sex až taký dôležitý, iný ocení výbornú kuchárku, ďalšiemu je to fuk, ako a či vôbec varí, ale ocení jej športové výkony, sú muži, ktorých priťahujú ženy semostatné, iných to odpudzuje a ocenia ak im žena dáva najavo, že sa bez nich nezaobíde a takto by sme mohli pokračovať do nekonečna
@anonym_autor výbornú sviečkovu, teplé ručne strikovane ponožky na mieru a nekonečné debaty o nesmrteľnosti chrusta...
@personality smutné nie? Toto stačí dokedy tak? Do 50?a potom čo keď príde vyšší vek? Žiadny človek už v 70 nie je sexy ani náhodou potom čo rozvod?
@anonym_autor aj v 70 moze byt clovek sexy, ale nie pre všetkých, iba pre milujúce oči
Mila, vtipna, inteligentna, stihla😃
@anonym_autor Ako chlap ti to poviem takto: Hľadám ženu, ktorá je osobnosť a je mi sympatická. Je veľa typov osobností... Potom, keď s ňou hovorím, musí sa „chytať“. Na toto muži aj ženy používajú flirtovanie. Je to taký test osobnostnej inteligencie. Musí mať výzor taký, aký sa páči mne. A hlavne – musí mi byť inšpiráciou. Sex je rovnako dôležitý. Toto sú podľa mňa hlavné veci... zvyšok je len taká omáčka okolo toho 🙂
@tykat no keď som sa chcela poradiť ohľadom vzťahov tak padla niekoľkokrát otázka čo mám mužovi ponúknuť aby si vybral práve mna ze existujú aj exkluzívnejsie ženy ako nejaká introvertka ktorá sa zaujíma o tie hlbšie duchovné veci atď ze nie som zaujímavá. Tak reku čím.
@anonym_autor to s kym si sa radila? 😃
@anonym_autor V podstate ak nehľadáš nikoho tak ti to môže byť jedno. Ak hľadáš niekoho tak je dobré svoje vlastnosti a to čo od vzťahu očakávaš a to čo do neho môžeš priniesť mať ujasnené a skôr či neskôr sa nájde muž alebo viacero čo chcú to isté alebo podobné a kontaktujú ťa, alebo môžeš kontaktovať aj ty ich (teda ak hovoríme o zoznamke alebo reálnom kontakte).

Aby pekne vyzerala a mala rada sex.