icon

Čo je správne v manželstve pri bývaní?

31. okt 2024

Ahojte chcem vediet nejaky nestranny nazor na nasu situaciu…S manzelom sme spolu uz par rokov mame aj dieta, problem je ze ja si myslim ze by sme my ako rodina mali mat vlastne byvanie. Momentalne byvame v dome svokrovcov. Muz to nechce riesit tvrdi mi ze ja som nevdacna a ze ci si myslim ze ostatni ludia maju vsetko svoje. Muz z toho domu nechce odist lebo sme tam dali aj dost penazi tak ja som mu navrhla ze teda nech ten dom odkupime. Lenze vidim ze sa mu moc do toho nechce a mna to mrzi ze nechce somnou ako s jeho manzelkou riesit nejake vlastne spolocne byvanie. Tak sa pytam ci teda naozaj chcem od neho vela a nenala by som to riesit alebo je to normalne ? vzdy ked sa koli tomu pohadame mam len vycitky svedomia :(

Strana
z2
thirstymonk
1. nov 2024

@fantaghiro21 To maš teda ukažkových rodičov. Už by som po nich ani nepachol a nechal ich na stare kolena zhniť v najhoršom ustave.

lilitela
1. nov 2024

@fantaghiro21 Presne tak, teraz uz nepomoze, ci mali vtedy viziu a aku. Bud to ostane ako je, alebo bude hrat sama za seba, ale zrejme nema taku poziciu, aby si mohla vyberat.

gnotek
14. nov 2024

Ja ťa nechcem strašiť ale poznám prípad, kedy muž predčasne zomrel a svokrovci nevestu aj s dvomi deťmi vysťahovali z domu. Možno to nebude tvoj prípad ale mali by ste vyriešiť aspoň to, aby to bolo vaše. Tiež mám ten názor, že je trochu neskoro. Ale, ak sú financie, šla by som radšej do svojho.

Strana
z2