Čo motivuje ženy klamať o tehotenstve?
Ahojte co si myslite o zenach ktore klamu o tehotenstve? Mozno aby ich muz neopustil, aby zaujali-sama neviem. Ved take nieco sa po case prevali ze zena nieje tehotna
Ono to je skor psychicka porucha, ked si zena vymysla nieco takeho... tam to beriem " s rezervou" a vynasanie sudov mi prijde - predcasne a zbytocne... chorobne upnutie na partnera a boja sa straty, roky rokuce snazenie o babatko bez vysledku, tych moznosti, co to spusti je vela... ano prevali sa to samozrejme, je to len otazka casu... ale su aj take, co to dotiahli v psychoze o level vyssie a niekde v porodnici ukradli babo :(
Akoze koho si chce udrzat chlapa? Odkial zoberie to babo- tato loz ma kratke nohy- tak max 3 mesiace a potom co? Ak sa chce s nou rozist, tak sa rozide par dni, tyzdnov po fingovanom potrate.
odkiaľ zoberie bábo?
keď sa narodila dcéra bola som už na izbe po pôrode a manžela som poslala nech ide za sestričkou aby mu ukázali malinkú.
a on došiel s ňou na rukách bezradný že sestrička mu dala bábo na ruky a zabuchla dvermi. že oni idú na obed...
nechcel stáť na chodbe, tak išiel za mnou na izbu - aj s 2 hod. novorodencom.
na chodbe nikoho, všetky dvere otvorené dokorán - horúco , leto.... mohol kľudne odísť a nikto by si to ani len nevšimol.
doteraz nato spomíname.
Tak existujú aj ženy, ktoré nechcú klamať vedome, ale tak túžia po bábätku, ze doslova oklamu ony samy svoje telo - a presvedčia samu seba, ze naozaj ide o tehotenstvo.Tu by som to nepovažovala za klamstvo,to je psychická porucha, ktorá sa musí liečiť
Potom pravdaže iná vec je keď žena vie, ze nie je tehotná ani tomu neverí, ale robí to zo strachu, ze ju muž opustí, alebo chce od neho získať peniaze alebo záujem. To už je klamstvo a to vyjde najavo skoro
Alebo pokračuje vo forme, ze bude tvrdiť, ze potratila
Ja poznám iba jednu feťáčku čo si tak chcela udržať chlapa.
Kočka sa vydala, potom naozaj reálne otehotnela. Každý vie počítať do 9. Už sú rozvedení🤓
Nepoznam take 🙂
Je to typ človeka, ktorý potrebuje pozornosť. Najskôr je tehotná, následne potrati....neustále aby ju ľutovali..
Viem aj o takej, co bola zahadne tehotna 12 mesiacov 🙃. O to lepsie sa otehotnieva, ked chlap prestane vytahovat. V tomto pripade obaja mladi a obaja blbi. Ona ze taku blbost vymyslela a on ze jej bud uveril ale o to aspon predstieral. Predpokladam, ze nevedela, co zo zivotom. Otec alkoholik, vzdelanie bieda, praca v nedohladne, tak si chela priputat chlapa, co ju uzivi. Ale to je taky povrchny pohlad.
Stretla som sa s tym len vo filmoch a tusim aj tu bola raz davno taka tema, ze baba chcela chalanovi nahovorit, ze je tehotna. Nepoznam niktoho v reali, kto by mal potrebu si nieco take vymyslat. Ak si niekto take nieco vymysli, tak je bud psychicky chory alebo padnuty na hlavu.
Tvrdí,že je tehotná a nie je?Lebo tak to vyznieva z príspevku No asi si chce nasilu udržať chlapa,alebo chce byť zaujímavá.A možno jej hormóny robia v hlave šarapatu.
Zúfalī ľudia,, robia zúfalé činy.
@anonym_autor jedna holka češka tak kamoša naťahovala asi mesiac že ma pozitivne tehotenske testy, že to musi rozdychať, za boha k lekarovi nešla (vraj potom bola čo pochybujem). Že jej 2 mesiace MS meška..a nakoniec vysvitlo, že si z neho robila dobry deň, chcela vedieť ako zareaguje, že či ju necha ako chlapec, s ktorym otehotnela v 17 tich... momentalne ma baba 32 rokov. A take robí.

skôr mladé kočky zatajujú pred rodičmi.....