Čo môže byť pre muža dôvod, pre ktorý sa nechce rozviesť?
Čaute baby,
sme s priateľom necelý polrok, zatiaľ spolu nebývame, ja mám svoj byt, on svoj, ja som rozvedená, on už 4 roky s manželkou nežijú, ale stále nie sú rozvedení.
Na začiatku som to nejako neriešila, poznám pár takých ľudí, ale už tomu nejak nechápem, prečo sa nerozvedú. Napadajú vám nejaké logické argumenty, prečo sa nerozviedli? Žijú od seba už dávno, deti si striedajú, všetci ich blízki vedia, že už nie sú pár...
Cítim, že ma to žerie, pri debate o veci mi povedal, že im sa to len za ten čas nechcelo riešiť s právnikmi, po súdoch, ale veď rozvod nie je taký problém.
Čo si myslíte?
Vďaka.
Kym nie su rozvedeni, nemaju svoj vztah definitivne ukonceny, na toto pametaj. Tvoj chlap ma teda vztah s dvomi zenami, tebou - milenkou a manzelkou. Verzia o nerozvode, ktoru poznas ty,nemusi byt pravdiva.
@elizita achh, nepotešila si ma teda, ach :D
My sme spolu tiez nezili asi 4r.moj terajsi,to sem tam nadhodil,ci sa nerozvediem.mne sa to tiez nechcelo riesit.na sud som prisla mesiac pred porodom.inak by som to neriesila asi ani doteraz.pre mba nepodstatna vec, s ex si rozumieme lepsie ako ked sme boli spolu.dokonca tam chodieva aj moje dieta z terajsim partnerom.
Jeho bývalá ešte nie je jeho bývalá. Pochádza z bohatej rodiny? Možno je dôvod nerozvodu ten, že by práve on skončil s holou prd....
Nečítala som všetky príspevky no za seba ti poviem ,že nerobila by som rohožku niekomu pri kom by som nevidela jasný cieľ. Ja som tiež rozvedená a mám s ex aj syna a pravdaže dva roky sme sa súdili skrz majetok. No pekne som si upratala a keď som bola v pohode začala som nový vzťah. No keby vidim že môj súčastny manžel má dáke výhovorky ohľadom svojho života so mnou tak v tom prípade dovidenia. Aj tie jeho deti ako potom môžu ísť pripravené do života keď vidia ze otecko je manžel mamičky a má milenku 🤦. To budú brať ako niečo normálne aj vo svojich vzťahoch ??? Ale to je môj názor a keď to tebe vyhovuje 🤷
Chlapi sú pohodlní, môj bol lakomý, nechcel zaplatiť súdny poplatok... 😂

nechcem ta strasit, ale poznam par, co sa rozisiel asi tak po 25r manzelstva.. on mal milenku, a aj dieta s nou, tak jasny rozchod.. ale nie rozvod.. vraj kvoli majetkom.. a teraz, ked sa rozkmotril aj s milenkou, funguju ako par s byvalou zenou.. sice byvaju oddelene, ale dovolenky spolum chodi jej pomoct s domom ked tam daco treba a aj vselico ine 😀