icon

Čo najhoršie urobila vaša svokra?

brenda2222
7. jún 2024

Ahojte, mňa by zaujímalo, čo najhoršie vám vyviedla svokra? Kedy ste si povedali, že už fakt dosť a nastavili si nejaké hranice a pomohlo to alebo sa vám aj tak montovala do života?

Strana
z2
katkati
18. jún 2024

@555doka555 Návštevy manželových rodičov iba na pozvanie? Fíha. Tak potom nie je až taký zlý, keď na toto pristúpil a podľa všetkého sa musela prispôsobiť aj svokra. Vy k ním tiež len na pozvanie?

555doka555
Autor odpoveď zmazal
555doka555
Autor odpoveď zmazal
monulik52
19. jún 2024

@brenda2222 ked sa mi narodila prva dcera a velmi zle spavala od 7 vecera pravidelne do 1 hodiny rano plakala ,cele dni sa chcela len pestovat a teda jedneho dna chcela svokra prist na navstevu o 4 rano ked isla cez nase meso zaniest syna na letisko ze si pride pozriet vnucku. A kedze som jej to nedovolila lebo to bol cas kedy som si mohla oddychnut tak bol ohen na strechce odvtedy ma nemusi ale respektuje ma. O deti sa sic enejak nezaujima ale mne to nevadi v zivote sa to ludom vrati ked vyrastu a stratia o nu zaujem. Zial niektori ludia nepochopia starosti inych a myslia si ze vzdy vsetko bude clovek robit len tak ako oni prikazu a budu skakat ako si zelaju.zial nie som cvicena opica aby mi niekto v dospelosti organizoval moj cas.

555doka555
Autor odpoveď zmazal
pipistrel13
19. jún 2024

pri svokre som pochopila,ze naozaj existuju ludoa,ktori su skutocne zli a s ktorymi sa nijako vyjst neda...
ale ak mate svokru nie dobru,je vinny jedine manzel,ze nenastavi jasne pravidla..
u nas chcel stretavanie ukoncit okamzite,ale ja som najivna a verila som,ze to pojde,mylila som sa a 8rokov nam vnasali do zivota akurat nepokoj,a tak som manzela pocuvla a uplne sekla stretavanie...
a jedna co tu mala koment,ze ako sa spravame od toho to zavisi,ma v biemtorych pripadoch mozno pravdu,lebo uprimne aj zwny nevesty su dost hrozne (poznam zopar),ale teda ta moja a jej podobne naozaj dokazu nicit a ak muz je slaboch a neschopny to zastavit,hoci aj za cenu,ze sa nebude s nimi stretavat,manzelstvo sa rozbije

cakanka22
19. jún 2024

Na prvom zoznámení sa so svokrou vytiahla otvorený dezert, dala na stôl, aby som sa ponúkla 😄 pýtala sa či chutí, a ja zo slušnosti hovorím, že môže byť.. A ona veselo hovorí, super,t ak si ho zjedz celý, nam vôbec nechutí, aspoň sa ho zbavime Konečne 🙈
Máme podľa prvého stretnutia celý náš vzťah 😄

rarasok
21. jún 2024

@luccija moja svokra si vymyslela v deň našej svadby (po 10 rokoch chodenia )smrteľnú chorobu, so švagrinou odišli skoro ráno z bytu, keď môj budúci manžel vstal, zistil, že ich niet, nedvíhal mu telefóny, potom švagriná napísala, že s mamou je zle, nepovie mu, ale čo jej, že je v nemocnici, on všetko obiehal, lebo u nich spala aj krstná a jej dospelé deti, všetkých rozvážal po kaderníctvach, kvetinárstvach, keď už bolo 2 hodiny do svadby, oni stále nikde, neodpovedali na mobil, nakoniec svokra zavolala môjmu budúcemu manželovi, že ma zrušiť svadbu, lebo inak ona zomrie a bude to len jeho vina, on jej povedal, že 10 rokov, nie je týždeň a jeho slovo mne dané je pre neho sväté, nakoniec prišli, svadba bola a ona vyskakovala v 61 rokoch do rana do 4 ako prepelička, dodnes ma nemusí, keď som jej porodila jediné vnúča - chlapca, tak mi na návšteve v pôrodnici povedala, že ma nikdy nemala ani nebude mať rada, sme spolu už 15 rokov 🤪

Strana
z2