icon

Čo najhoršie urobila vaša svokra?

18. sep 2025

Svokra alebo budúca svokra
Čo najhoršie vám urobila?

Strana
z3
ekira1
18. nov 2025
@bomba36

Ja milujem svoju svokru. To tam ale musíte povedať!

@bomba36 chidí to tu čítať? 😅

mikadooo
18. nov 2025

@anonym_autor mám veľmi dobrú svokru. Pár vecí zabolelo, ale to by určite vedela aj ona o mne povedať. Proste nevhodne vyrieknuté vety v nevhodnej situácii. V kontexte, ako by to ona zvládla lepšie, dokonalejšie atď atp. Ako vravím, myslím si, že ona by o mne mohla povedať to isté, určite som sa aj ja jej niečím niekedy dotkla, ale je to v medziach, že si to vieme odpustiť a zabudnúť, takže detaily si nepamätám.

ekira1
18. nov 2025

Iba jednu vec? Základný problém zrejme bol, že mala utkvelú predstavu, že som jej dieťa a treba ma vychovávať a vo všetkom radiť, pretože som mladá a nič neviem. Takže klasika, organizovala nám svadbu koho máme pozvať, ako si ju urobiť. Organizovala mi skrine, kam čo si mám dať. Radila mi ako sa starať o dieťa, pretože ona sa tak starala, ako mám variť, pretože ma to mama nenaučila, pretože varím inak ako ona. Dobré bolo i to, že som ukradla a skazila jej syna, ona ho dobre vychovala. Dobre vychovala = dojná krava a poskok. Som neschopná matka, pretože dieťa v 1,5 roku malo plienky, to sa jej nestalo, ona bola dobrá matka, jej deti už v roku plienky nenosili, chcela trojmesačné dieťa kŕmiť dospeláckym jedlom, ona v takom veku deťom už dávala halušky.. rozprávanie, dohováranie nepomáhalo, nakoniec som prerušila s ňou kontakt len na to najnutnejšie raz dva krát do roka a mám pokoj.

Strana
z3