Čo pomáha obnoviť libido po pôrode?
Ahojte, čo vám pomohlo nakopnúť libido? Som vyše roka od pôrodu, a vyslovene mi až vadí myšlienka na intimnosti. Samozrejme za ten čas boli nejaké, aj ked manžel tvrdí ,že ma chápe a nenuti ma do ničoho, mne je hrozne ,že mu neviem dať čo chce, žial riešila som to už aj s gynekológom, pila som bars jake byliny čo mi odporučil, ale nič. Jendoducho ja už po celom dni s dcerou fakt nemam večer chuť na nič, som rada že som rada. Vzťah máme taký taliansky , ale viem že sa na 100000% milujeme. Ak ste tu nejaká s podobným problémom, potrebujem radu. Ďakujem 🙂
A čuduješ sa? Celý deň a každý deň si v jednom kole. Potrebuješ jednoducho dovolenku, povoliť v režime. Lebo takto aj keď sa k niečomu dostanete, tak predpokladám, že aj v tej posteli rozmýšľaš na tým čo všetko treba urobiť na ďalší deň a podobne.
Zbaľte sa s mužom, dieťa dajte na víkend niekomu a vy si spolu užite spoločný čas. Príroda, kino, obchoďák - proste spoločná oddychová aktivita, ktorá vyvrcholí v horizontálnej rovine vás dvoch 😉.
A skús pouvažovať na tým, čo z toho čo denne robíš je fakt nutné. Ono mať 100% domácnosť aj postarané o dieťa a ešte byť vždy usmiata a naladená je akurát tak možné v americkom filme a nie v realite. Zostručni domáce práce, nájdi si viac času na svoj aktívny oddych.
Skúste ranný sex, než sa dieťa zobudí, to by si mala byť ešte čerstvá. Alebo dieťa k babke a urobte si čas len pre vás dvoch. Lebo takto to muž dlho nevydrží. A samozrejme treba muža zapojiť do starostlivosti o dieťa.
@janickacrazy ze ranny sex, akoze...mozno je autorka oddychnuta a dieta jej spi celu noc a do 8, ale mne to prislo ako scifi. Ani jedno z deti mi nespalo dlhsie ako ja, vzdy ma budili o 5 alebo 6 rano, v zime niekedy o 7, ale opovazil by sa ma dakto budit na ranny sex, tak ho tresnem dacim po hlave. 🤪
@nevenka tak nevieme, ako jej dieťa ráno vstáva, moji dvaja vstávali normálne o 8-9, jeden o 4 ráno, takže môže to byť naozaj rôzne
@nevenka mne ani v noci nespí od narodenia, bavime sa tu o tom ,že je hore aj 4-5x za noc a muž vstava okolo 4-4:30 zaleží ako robí, takže aj keby ma budil o 7 nie ale talto už vobec 😃😃

No sama si si odpovedala. Si po celom dni skrátka unavená, vycicana z energie a to je hlavný dôvod, prečo ta nebaví "posteľová rozcvička".
Manžel sa ako angažuje v starostlivosti o dieťa? Kúpanie, uspávanie atď? Trebárs večer by malu mohol okúpať a uložiť on, ty zatiaľ sa zrelaxovať. Ale nie umývanie kuchyne a varenie večere. Ale vaňa, kniha, hocičo, co ti "nabije baterky"
Máte babky, dedkov, tety, proste niekoho, kto by postrazil malú a ty by si si oddýchla za ten čas?
Lebo v zásade iná rada nie je, keď si unavená, tak iba oddych.