icon

Čo pomáha obnoviť libido po pôrode?

15. aug 2024

Ahojte, čo vám pomohlo nakopnúť libido? Som vyše roka od pôrodu, a vyslovene mi až vadí myšlienka na intimnosti. Samozrejme za ten čas boli nejaké, aj ked manžel tvrdí ,že ma chápe a nenuti ma do ničoho, mne je hrozne ,že mu neviem dať čo chce, žial riešila som to už aj s gynekológom, pila som bars jake byliny čo mi odporučil, ale nič. Jendoducho ja už po celom dni s dcerou fakt nemam večer chuť na nič, som rada že som rada. Vzťah máme taký taliansky , ale viem že sa na 100000% milujeme. Ak ste tu nejaká s podobným problémom, potrebujem radu. Ďakujem 🙂

jaskolka
15. aug 2024

No sama si si odpovedala. Si po celom dni skrátka unavená, vycicana z energie a to je hlavný dôvod, prečo ta nebaví "posteľová rozcvička".
Manžel sa ako angažuje v starostlivosti o dieťa? Kúpanie, uspávanie atď? Trebárs večer by malu mohol okúpať a uložiť on, ty zatiaľ sa zrelaxovať. Ale nie umývanie kuchyne a varenie večere. Ale vaňa, kniha, hocičo, co ti "nabije baterky"
Máte babky, dedkov, tety, proste niekoho, kto by postrazil malú a ty by si si oddýchla za ten čas?
Lebo v zásade iná rada nie je, keď si unavená, tak iba oddych.

pinkgirl
15. aug 2024

A čuduješ sa? Celý deň a každý deň si v jednom kole. Potrebuješ jednoducho dovolenku, povoliť v režime. Lebo takto aj keď sa k niečomu dostanete, tak predpokladám, že aj v tej posteli rozmýšľaš na tým čo všetko treba urobiť na ďalší deň a podobne.
Zbaľte sa s mužom, dieťa dajte na víkend niekomu a vy si spolu užite spoločný čas. Príroda, kino, obchoďák - proste spoločná oddychová aktivita, ktorá vyvrcholí v horizontálnej rovine vás dvoch 😉.
A skús pouvažovať na tým, čo z toho čo denne robíš je fakt nutné. Ono mať 100% domácnosť aj postarané o dieťa a ešte byť vždy usmiata a naladená je akurát tak možné v americkom filme a nie v realite. Zostručni domáce práce, nájdi si viac času na svoj aktívny oddych.

janickacrazy
15. aug 2024

Skúste ranný sex, než sa dieťa zobudí, to by si mala byť ešte čerstvá. Alebo dieťa k babke a urobte si čas len pre vás dvoch. Lebo takto to muž dlho nevydrží. A samozrejme treba muža zapojiť do starostlivosti o dieťa.

autor
Autor odpoveď zmazal
nevenka
15. aug 2024

@janickacrazy ze ranny sex, akoze...mozno je autorka oddychnuta a dieta jej spi celu noc a do 8, ale mne to prislo ako scifi. Ani jedno z deti mi nespalo dlhsie ako ja, vzdy ma budili o 5 alebo 6 rano, v zime niekedy o 7, ale opovazil by sa ma dakto budit na ranny sex, tak ho tresnem dacim po hlave. 🤪

janickacrazy
15. aug 2024

@nevenka tak nevieme, ako jej dieťa ráno vstáva, moji dvaja vstávali normálne o 8-9, jeden o 4 ráno, takže môže to byť naozaj rôzne

autor
15. aug 2024

@nevenka mne ani v noci nespí od narodenia, bavime sa tu o tom ,že je hore aj 4-5x za noc a muž vstava okolo 4-4:30 zaleží ako robí, takže aj keby ma budil o 7 nie ale talto už vobec 😃😃