icon

Čo robiť, keď chýba chémia vo vzťahu?

4. júl 2024

Stalo sa vám už že ste spoznali muža s ktorým ste si skvelo rozumeli, vkuse ste sa mali k čom rozprávať aj písať z smiali ste sa spolu, sadli ste si, má ako muž také vlastnosti ktoré od muža chcete ale ani za svet nedošlo k tomu aby vás priťahoval. Stretli sme sa 2x ale nič. Predtym sme si písali nejakú chvíľu a boli to veľmi dlhé správy a stále sme mali o čom tak sme sa dohodli že sa stretneme. Má aj rovnaky pohľad na život ako ja a aj chce od života to čo ja. Nemôžem si proste pomôcť ale nie je tam z mojej strany žiadna chémia a neviem si k nemu nájsť cestu ako k mužovi ktorý by mal byť môj partner aby som po nom aj túžila. Možno má tu niektoré aj ukamenujete že čo vy by ste dali za dobrého muža ale ruku na srdce...bez príťažlivosti? Tá je z mojej strany nulová voči nemu . Mňa to aj mrzí že to nezaiskrilo z mojej strany ale nemôžem to len tak privolať.
Stalo sa vám to už niekedy? Že ste v podstate spoznali muža ktorý vám ľudský úplne sadol aj s názormi atď ale jednoducho vás vôbec nepriťahoval.
Cítim sa zle aj voči nemu lebo vidím na ňom ze on by veľmi chcel a chystám sa s ním aj úprimne porozprávať aby vedel čo cítim a ako to vnímam a to čo najskôr kým je to len začiatok. Nechystám sa ho vodiť za nos

Strana
z2
sense
5. júl 2024

Proste bude to kamarát.... Ak bude stáť o kamarátstvo....

milos81
5. júl 2024

Ako som čítal tvoju reakciu, spomenul som si, raz mi jedna na rande v kaviarni vravela, keď šla na záchod, že mala rande,z ktorého chlap odišiel potom, čo šla na wc a po návrate zistila že tam už nie je, samozrejme to musela zaplatiť ona, som stará škola a je jedno či bude ďalšie alebo nie, keď pozývam tak platím, navyše, vždy na prvé nosím buď kvety, alebo bonboniéru, no a tuším len raz sa mi stalo, že ma žena ponúkla, dosť ma to vtedy prekvapilo, nečakal som to

libertz
5. júl 2024

nuz tak treba doniest zapalky nabuduce a bude aj iskra... jakoze srsly co cakas po dvoch stretnutiach... taketo neco mavaju bad boykovia taky ten sarm a s tym aj iskra. U tych normalnejsich chalanov to moze trochu dlhsie trvat.

marca12
5. júl 2024

Ano,stalo sa mi to aj som s takym chodila dokonca 5 rokov. Rozumeli sme si vo vsetkom,najlepsi kamarati... Zvolila som vztah z rozumu,ale casom to bolo pre mna trapenie. On ma lubil ako kona,zlomila som mu srdce,ale musela som to ukoncit. Kde nie je chemia tam to nebude fungovat. Su zeny,ktore volia vztahy z rozumu,ale ci su skutocne aj stastne,neviem. Kazda zena potrebuje zazivat dobry vasnivy sex s muzom,ktory ju pritahuje

autor
5. júl 2024

@libertz chápem čo chceš povedať ale "Bad boykovia" ma nelákajú veru. Skôr naopak.

libertz
5. júl 2024

tak v tom pripade tomu treba dat viacej casu, dve stretnutia je podla mna ozaj malo

Strana
z2