Čo robiť, keď chýba zamilovanosť na začiatku vzťahu?
Stretavam sa s jednym mužom, 3 rande sme mali. Je zo mňa úplne paf, dotýka sa ma, očný kontakt, pozorný, úplne ožil. Ale ja to zatiaľ až tak necítim, že by som bola z neho paf, ani motýliky v bruchu nič. Ale ja som taka opatrná a nehrniem sa do vzťahov po hlave. Môže ta Zamilovanosť ešte prísť lebo 3 rande to je nič. Odradza ma to, že rodine sa až tak nepáči lebo sme z rovnakej obce atď inak je slušný pracujúci všetko
@anonym_autor tri rande sú nič. Pokiaľ ťa vyslovene neodpudzuje tak sa s ním stretávaj ďalej a uvidíš.
@anonym_autor kazdy to má trošku inak. u mna zamilovanost a velké motýle v bruchu natsupia vždy až po nejakej dobe, ked niekoho už poznám, nie hned na prvom rande.
ale iní ludia to maju inak.
Hádam nie rodičia ti budú vyberať partnera
Láska sa buduje. Ale chémia musí byť už v úvode. Ako sa môže čokoľvek vyvíjať, ak prítomnosť toho človeka s tebou nič nerobí?
@anonym_autor to je stretnutie zo zoznamky, ci vas niekto dohodil na rande?
Lebo zvycane ludia idu na rande, ked uz nieco k sebe citia.
Ak je to take "rande na slepo", tak naozaj tam nemusi hned preskocit iskra. A kludne moze az neskor. Ak sa udeju nejake situacie, ktore ti poskytnu pocit bezpecia pri nom.
Vacsina zien sa totiz zamiluje do tohto. Ze sa citia s nim v bezpeci a v pohode.
@anonym_autor to ze sa nepáči rodine by som neriešila. Ja by som tomu ešte dala šancu, niečo tam predsa musí byť, keď ste sa stretli už 3x 🙂 držím palce
@anonym_e2e31e dakujeem akože nie je mi nepríjemný nič, cítim sa s nim dobre, len viem ze ja potrebujem na všetko čas. Mne málokedy prídu motýle pri niekom ale prídu až keď ho fakt spoznám tak sa mi aj začne páčiť vyzorovo ✨️🥹😄
@anonym_autor kazdy to má trošku inak. u mna zamilovanost a velké motýle v bruchu natsupia vždy až po nejakej dobe, ked niekoho už poznám, nie hned na prvom rande.
ale iní ludia to maju inak.
@anonym_c8833c anoo aj mne, to iste keď ho spoznám sa mi začne aj páčiť neskutočne výzorovo, viem, že som schopná zamilovať sa ale po čase a nie tak hŕ, vidím, ze on ma oči len pre mňa a bojím sa ze stratí záujem
@anonym_autor tri rande sú nič. Pokiaľ ťa vyslovene neodpudzuje tak sa s ním stretávaj ďalej a uvidíš.
@anonym_da6c84 neodpudzuje, smejeme sa aj sa cítim v jeho blízkosti fajn
@anonym_e2e31e dakujeem akože nie je mi nepríjemný nič, cítim sa s nim dobre, len viem ze ja potrebujem na všetko čas. Mne málokedy prídu motýle pri niekom ale prídu až keď ho fakt spoznám tak sa mi aj začne páčiť vyzorovo ✨️🥹😄
@anonym_autor tak vidíš, určite by som to nezahodila. 🙂
Láska sa buduje. Ale chémia musí byť už v úvode. Ako sa môže čokoľvek vyvíjať, ak prítomnosť toho človeka s tebou nič nerobí?
@melanta mne sa paci aj mu opätujem nejaké dotyky atď
@anonym_autor to je stretnutie zo zoznamky, ci vas niekto dohodil na rande?
Lebo zvycane ludia idu na rande, ked uz nieco k sebe citia.
Ak je to take "rande na slepo", tak naozaj tam nemusi hned preskocit iskra. A kludne moze az neskor. Ak sa udeju nejake situacie, ktore ti poskytnu pocit bezpecia pri nom.
Vacsina zien sa totiz zamiluje do tohto. Ze sa citia s nim v bezpeci a v pohode.
@moonlight1210 poznáme sa celý život a teraz sme sa nejako zaplietli do cesty 😄 neviem ci to bolo aj rande, stretávame sa aj chodíme spolu športovať. Poznám sa q viem, že málokedy preskočí iskra hneď pri chlapovi. Potrebujem cítiť bezpečnosť istotu, poznať ho aby som si ho k sebe pustila a aj pustila city k nemu
Stále si hovorím, že lepšie keď on je zo mňa paf ako ja a nebolo by mi to opatovane a ja by som sa trápila
@anonym_autor tak vidíš, určite by som to nezahodila. 🙂
@anonym_e2e31e lebo milého dobrého pozorneho chlapa málokedy nájdeš v dnešnej dobe tak preto ho nechcem púšťať, lebo viem ze takého muža by som v budúcnosti chcela pri sebe 🥹
Aj keď ideme von tak cítim také chvenie buchanie pri srdci, ale motýle nie city
@anonym_e2e31e lebo milého dobrého pozorneho chlapa málokedy nájdeš v dnešnej dobe tak preto ho nechcem púšťať, lebo viem ze takého muža by som v budúcnosti chcela pri sebe 🥹
@anonym_autor ak vieš, že takého muža chceš pri sebe,tak v tom pokračuj. U mňa to tiež začínalo opatrne,bez motylikov, bez trémy pred každým stretnutím. A hľa, už sme spolu presne 9 a pol roka,lebo som mu dala šancu ma "dobyjat " a postupne prišla aj zamilovanosť
@anonym_autor ak vieš, že takého muža chceš pri sebe,tak v tom pokračuj. U mňa to tiež začínalo opatrne,bez motylikov, bez trémy pred každým stretnutím. A hľa, už sme spolu presne 9 a pol roka,lebo som mu dala šancu ma "dobyjat " a postupne prišla aj zamilovanosť
@breznica určite viem, ze nechcem nejakého agresora, narciastu co mysli len na seba 😄 vidím, že jeho to aj baví ma dobýjať a pomaly postupujeme ďalej ďalej
@breznica len teda mam strach, že ťa zamilovanosť nepríde, ale zas poznám sa a viem, ze potrebujem čas
@anonym_autor ak ti s ním je fajn, určite by som tomu dala šancu. Ale pokiaľ už od začiatku nemáš aspon minimálne také toe motyliky, tak to nemá význam. Budeš sa len naťahovať
Daj na radu rodičov, oni naňho pozerajú inou optikou. Veľa ľudí, či mužov, či žien, si po pár rokoch vzťahu povedia, že mali počúvnuť radu rodičov. Mám príklady v rodine. Vysoká rozvodovosť hovorí o tom, ako si ľudia nesprávne vyberajú partnerov. Ak nie si zaľúbená, choď od neho.
citate prilis vela zamilovanych romanov.
vztah sa buduje, laska prichadza postupne - ked toho druheho lepsie spoznas.
ani ja so nebola hned paf z mojho priatela, ale postupne to proste prislo.
a je to najlepsi muz, akeho si dokazem predstavit 🙂
a teraz ho vnimam uplne inak, ako na zaciatku...ale ze uuuplne inak 🙂
Tiez som z tych postupnych ludi, po 15 rokoch sa mi paci viac ako na prvych rande. 🤣
@binarypete nepáči sa mu jeho rodina. Proste si predstavovali pri mne úplne iný typ muža aj postavením aj vyzorovo všetko
citate prilis vela zamilovanych romanov.
vztah sa buduje, laska prichadza postupne - ked toho druheho lepsie spoznas.
ani ja so nebola hned paf z mojho priatela, ale postupne to proste prislo.
a je to najlepsi muz, akeho si dokazem predstavit 🙂
a teraz ho vnimam uplne inak, ako na zaciatku...ale ze uuuplne inak 🙂
@nyusika práveže aj ja to tak mam s mužmi, zo začiatku sa mi fakt nepáčia pomaly ani vyzorovo a keď ich spoznám tak je to úplne niečo iné. Lenže ja mam pocit ze on je z toho smutný ze to takto rýchlo ešte neopatujem
Tiez som z tych postupnych ludi, po 15 rokoch sa mi paci viac ako na prvych rande. 🤣
@majka99999 jeeej tak nech ste šťastní. Len mam pocit ze je smutný z toho, že neopatujem mu to všetko rýchlo aj tie dotyky, potrebujem čas na spojenie aj som mu to hovorila povedal ze chápe ale neviem neviem
@nyusika práveže aj ja to tak mam s mužmi, zo začiatku sa mi fakt nepáčia pomaly ani vyzorovo a keď ich spoznám tak je to úplne niečo iné. Lenže ja mam pocit ze on je z toho smutný ze to takto rýchlo ešte neopatujem
@anonym_autor povedz mu to.
Že si proste žena, ktorá na všetko ide pomalšie, že to, čo sa mu môže javiť ako nezáujem, je iba budovanie si dôvery.
Ze ti je s ním úžasne, ale nevieš byť po tak krátkej dobe až taká intímna.
A oni to príde 😉
@anonym_autor povedz mu to.
Že si proste žena, ktorá na všetko ide pomalšie, že to, čo sa mu môže javiť ako nezáujem, je iba budovanie si dôvery.
Ze ti je s ním úžasne, ale nevieš byť po tak krátkej dobe až taká intímna.
A oni to príde 😉
@nyusika naznačila som mu ze potrebujem na všetko čas. Ale vidím, že je taký smutnejši z toho. Však keď cíti, že to chce nechať tak, tak nech nechá nemôžem ho silou mocou držať. Akože on navrhuje stretnutia atď rozmýšľam, ze by som mohla aj ja navrhnúť nech vidí ze mam záujem aspoň trochu
Ze nie, že sa mi nepáči len potrebujem čas
@nyusika naznačila som mu ze potrebujem na všetko čas. Ale vidím, že je taký smutnejši z toho. Však keď cíti, že to chce nechať tak, tak nech nechá nemôžem ho silou mocou držať. Akože on navrhuje stretnutia atď rozmýšľam, ze by som mohla aj ja navrhnúť nech vidí ze mam záujem aspoň trochu
@anonym_autor nenaznačuj, komunikuj priamo 😉

@anonym_autor to ze sa nepáči rodine by som neriešila. Ja by som tomu ešte dala šancu, niečo tam predsa musí byť, keď ste sa stretli už 3x 🙂 držím palce