icon

Čo robiť, keď dostanem žiadosť od dievčaťa, ktoré sa mi páči?

petercen
16. máj 2025

Zdravím,
už nejakú dobu vo fitku stretávam jedno dievča, ktoré sa mi páči. Neviem ani presne ako ale začali sme sa zdraviť ale nikdy nedošlo ku nejakej konverzácií. Včera mi poslala na fb žiadosť o priateľstvo čo ma celkom prekvapilo lebo reálne nevie odkiaľ poznať moje meno, čiže neviem ani ako k nemu prišla..

Zistil som, že je robí fitnes trénerku a že vraj už aj niekoho má ale týmto nie som 100% istý, Chcem sa ale spýtať, že ako by som to mal brať ? Mal by som jej niečo napísať, prípadne keď ju opäť stretnem vo fitku sa jej prihovoriť ? Alebo to brať úplne z nejakého "kamaratského" hľadiska ? Som hanblivý čo sa týka konverzácie s dievčatami, ktoré sa mi páčia, nechcem si to u nej nejako pokaziť čiže za každú radu budem veľmi rád.

Strana
z2
loliki
16. máj 2025

@petercen Tak ako si napísal sem, napíš jej na FB. Dozvieš sa viac, keď sa budeš baviť - písať s ňou.

dzulli1980
16. máj 2025

Poslala Ti "žiadosť o priateľstvo" alebo Ti prišiel "návrh priateľstva" ... to sú dve úplne odlišné veci.

mimi2018
16. máj 2025

@petercen brala by som to z kamarátskeho hľadiska. Myslím si, že neurobila dobre, čo spravila.

kavasmliekom
16. máj 2025

@petercen neviem koľko máte rokov, ale dcera bezne posiela žiadosti aj chlapcom na fb, neznamená to, že chce byť ich frajerka. Len zbiera sledovatelov 🙈 môžeš jej ale napísať.

petercen
autor
16. máj 2025
@dzulli1980

Poslala Ti "žiadosť o priateľstvo" alebo Ti prišiel "návrh priateľstva" ... to sú dve úplne odlišné veci.

@dzulli1980 Nechcem vyznieť drzo ale myslím, že som jasne napísal, že "dievča mi poslalo žiadosť o priateľstvo" a nie, že mi vyskočil návrh priateľstva - to by som tu isto nepísal

@kavasmliekom no ja mám 26 a ona môže mať o pár rokov menej. Teraz možno vyzniem trochu divne ale keď mi aj prišla žiadosť o priateľstvo od nejakého dievčaťa, tak to väčšinou boli fake profily a teraz táto situácia ma celkom prekvapila.. Ešte viac ma zaujíma ako sa dopátrala k mojemu menu.

lija22
16. máj 2025

napis. jej ahoj, my sa vidavame v posilovni. Ides zajtra cvicit?..
to na zaciatok staci.drzim palce ;)

vilma7
16. máj 2025

Nebrala by som to nijako, keďže nevieš za akým účelom to urobila.
Keby chce, správu ti vie napísať,
Niekto zas len zbiera ľudí a čím viac, tým lepšie ale nikdy s nimi neprehodia ani jednu správu...
A keďže robí aj fitnes trenerku a ty chodíš do fitka, možno si len chce robiť cez teba reklamu, ale teba získať ako ďalšieho zákazníka.

rozculena
16. máj 2025

@petercen veď len akceptuj žiadosť bez písania správ a uvidíš

evcagabi
17. máj 2025

Co robit? Nic.

hellionka
17. máj 2025
@petercen

@dzulli1980 Nechcem vyznieť drzo ale myslím, že som jasne napísal, že "dievča mi poslalo žiadosť o priateľstvo" a nie, že mi vyskočil návrh priateľstva - to by som tu isto nepísal

@kavasmliekom no ja mám 26 a ona môže mať o pár rokov menej. Teraz možno vyzniem trochu divne ale keď mi aj prišla žiadosť o priateľstvo od nejakého dievčaťa, tak to väčšinou boli fake profily a teraz táto situácia ma celkom prekvapila.. Ešte viac ma zaujíma ako sa dopátrala k mojemu menu.

@petercen k Tvojmu menu možno z Facebooku teda ak nemás nejaký tajný profil bez fotky. Stačí že sa “vaše telefóny často stretli” a jej už vyhodilo “ľudi ktorých možno poznáte”, kde Ťa spoznala a poslala Ti žiadosť. Tiež mi takto polku firmy vyhadzuje. Čiže vôbec nejak nemusela pátrať po Tvojom mene.

tinqua
17. máj 2025
@petercen

@petercen ale prosím ťa... jediné čo musela urobiť na zistenie tvojho mena je niekoho sa opýtať, keď je trénerka tak jej stačilo zbehnúť registrácie ...a áno páčiš sa aj ty jej.

xnatalkax
17. máj 2025

Napis jej, spravila prvy krok, urcite caka ze sa jej ozves. Uzivaj si zivot, neber taketo veci velmi vazne. Chces jej napisat? Ano, tak to urob. ✌️ a daj vediet ako to dopadlo

evcagabi
17. máj 2025
@tinqua

@petercen ale prosím ťa... jediné čo musela urobiť na zistenie tvojho mena je niekoho sa opýtať, keď je trénerka tak jej stačilo zbehnúť registrácie ...a áno páčiš sa aj ty jej.

@tinqua ako si prisla na to, ze sa jej paci? Mozno poslala z nudy ziadost len tak, ked jej ho vyhodilo medzi navrhmi a zmyslela si, ze aha, toho som asi stretla vo fitku

tinqua
17. máj 2025
@evcagabi

@tinqua ako si prisla na to, ze sa jej paci? Mozno poslala z nudy ziadost len tak, ked jej ho vyhodilo medzi navrhmi a zmyslela si, ze aha, toho som asi stretla vo fitku

@evcagabi Jasné, možno to bol len návrh a možno sa fakt len zasmiala, že ho odniekiaľ pozná a hodila mu digitálny „ahoj“ bez akéhokoľvek záujmu na mŕtvej sociálnej sieti...já ti nevím Karle, ja na takéto kraviny čas nemám a preto nepredpokladám na prvú, že to niekto má inak.

mk1111111111
17. máj 2025

Treneri zvacsa potrebuju co najviac priatelov, lebo ti maju dalsich priatelov a tak sa okruh jej moznych novych klientov zvacsuje. Ak by mala iny zaujem, dala by Ti to najavo priamo v posilke

pl2y
17. máj 2025

@petercen ja by som prijala priateľstvo a potom osobne keď by som ju videla tak sa išla pozdraviť, niečo “keď už sme ti kamosi na FB, tak skusme aj takto osobne..tak ja som XY, čo už asi vieš 😉 a bud sa jej niečo opýtaš ak ta zaujima alebo to nechas len na osobnom zoznámení sa a že isto sa ešte vidíme takto vo fitku”..nenásilne, ale je tam už ten osobny kontakt

zuzinka888
17. máj 2025

Ved a v tom fitku ta nikto nepozna? Nik nevie ako sa volas? Mas tam zapkatenu pernamentku? Jednoducho sa opytala niekoho s kym sa bavis ci na recepcii🤫.

zelenina1
17. máj 2025

To je tu zas mudrych rad. Nerozumiem na zaklade coho ti tu tenske tvrdia, ze jej ide len o novych zakaznikov............ Takto by som to urobil ja:
Najblizsie ked budete v posilke spolu - prehod s nou par viet. Nevnucuj sa, usmievaj sa, uvidis ako bude interagovat.... Potom 1-2dni odmlka - potom jej napis. Podla stylu jej pisania jednoducho identifikujes, ci ma o teba persona zaujem. Ak nebude kecat len o sebe, bude v kumunikacii aj ona aktivna, tak si na dobrej ceste. .... Ak bude skor pasivna, bude kecat najma o cviceni, bude "stroha" pri inych sukromnejsich temach - tak sa na to vyser.

zelenina1
17. máj 2025
@pl2y

@petercen ja by som prijala priateľstvo a potom osobne keď by som ju videla tak sa išla pozdraviť, niečo “keď už sme ti kamosi na FB, tak skusme aj takto osobne..tak ja som XY, čo už asi vieš 😉 a bud sa jej niečo opýtaš ak ta zaujima alebo to nechas len na osobnom zoznámení sa a že isto sa ešte vidíme takto vo fitku”..nenásilne, ale je tam už ten osobny kontakt

@pl2y "ked uz sme kamosi na fb" - ale no tak, nemaju 12 rokov :P .... Ja by som mu poradil trochu tej "milej drzosti"..... s usmevom by som za nou dosiel v style "ty co ma stalkujes na fejsbukoch?" jak si ma tam nasla? .... potom odpovedat nieco v style "boze ty si truba" .... a potom uz pokracovat v milsom spoznavacom style. ukoncit to zas s usmevom "teraz ma uz neotravuj, prisiel som sem cvicit"

zelenina1
17. máj 2025
@mk1111111111

Treneri zvacsa potrebuju co najviac priatelov, lebo ti maju dalsich priatelov a tak sa okruh jej moznych novych klientov zvacsuje. Ak by mala iny zaujem, dala by Ti to najavo priamo v posilke

@mk1111111111 jasne.... trenerka by prisla za nim, zacala by sa hrat s vlasmi a flirtovala by s nim.... takto si to predstavujes?

domkakvet
17. máj 2025

@petercen potvrd ziadost o priatelstvo a napis jej ako sa ma.

pl2y
17. máj 2025
@zelenina1

@pl2y "ked uz sme kamosi na fb" - ale no tak, nemaju 12 rokov :P .... Ja by som mu poradil trochu tej "milej drzosti"..... s usmevom by som za nou dosiel v style "ty co ma stalkujes na fejsbukoch?" jak si ma tam nasla? .... potom odpovedat nieco v style "boze ty si truba" .... a potom uz pokracovat v milsom spoznavacom style. ukoncit to zas s usmevom "teraz ma uz neotravuj, prisiel som sem cvicit"

@zelenina1 toto hádam nie?..dúfam že si robis srandu 😀lebo každú normálnu babu by toto fakt že odradilo 🙈

zelenina1
17. máj 2025
@pl2y

@zelenina1 toto hádam nie?..dúfam že si robis srandu 😀lebo každú normálnu babu by toto fakt že odradilo 🙈

@pl2y ja mam inu skusenost 🙂 ak to hovoris s usmiatou tvarou a nema to hulvatsky podtext, prave takyto prejav je magnetom pre zenu..... ale treba to striedat - po takejto drzosti treba prepnut na pozorneho posluchaca s trefnymi poznamkami 🙂

zelenina1
17. máj 2025
@domkakvet

@petercen potvrd ziadost o priatelstvo a napis jej ako sa ma.

@domkakvet "ako sa mas".... prosim prosim, toto nech jej fakt nepise, ak nevyzera jak David Beckham tak je to je uplny vypinak 🙂 ..... lepsie je utrusit nejaku poznamku, na zaklade dostupnych info ktore o nej ma + nieco take, na co sa jej bude lahko reagovat....najlepsie by bolo, keby ju najprv oslovi fyzicky, vedie s nou daky small talk - a o 1-2 dni neskor sa chyti nejakej prkotiny z toho rozhovoru a rozvinie ju do chatu... Ver mi, som pomerne skaredy a nieco o tom viem :D

evcagabi
17. máj 2025

Mne keby niekto povie, ze som truba bolo by mi trapne aj za neho - ale hej, poznam baby, co sa nad podobnymi hlaskami roztapaju ako ladovce.
A @zelenina1, pochybujem, ze 26r panic by dokazal dat do toho milu drzost 😅

domkakvet
17. máj 2025
@zelenina1

@domkakvet "ako sa mas".... prosim prosim, toto nech jej fakt nepise, ak nevyzera jak David Beckham tak je to je uplny vypinak 🙂 ..... lepsie je utrusit nejaku poznamku, na zaklade dostupnych info ktore o nej ma + nieco take, na co sa jej bude lahko reagovat....najlepsie by bolo, keby ju najprv oslovi fyzicky, vedie s nou daky small talk - a o 1-2 dni neskor sa chyti nejakej prkotiny z toho rozhovoru a rozvinie ju do chatu... Ver mi, som pomerne skaredy a nieco o tom viem :D

@zelenina1 vychadzam aj z toho, ze autor napisal, ze je hanblivy, cize nechcem aby nejako hrotil konverzaciu, nakolko by sa v jeho pripade mozno necitil dobre a nevedel by pokracovat. Ale inak od toho co si napisala ty je asi lepsie uplne vsetko, aspon mna osobne by to totalne odradilo.

pl2y
17. máj 2025
@evcagabi

Mne keby niekto povie, ze som truba bolo by mi trapne aj za neho - ale hej, poznam baby, co sa nad podobnymi hlaskami roztapaju ako ladovce.
A @zelenina1, pochybujem, ze 26r panic by dokazal dat do toho milu drzost 😅

@evcagabi presne 😀keby mi niekto povie, že som trúba alebo že teraz neotravuj, tak si to isto nepreložím ako záujem, ale že si chlapec zvyšuje ego urážaním bab😀

zelenina1
17. máj 2025
@pl2y

@evcagabi presne 😀keby mi niekto povie, že som trúba alebo že teraz neotravuj, tak si to isto nepreložím ako záujem, ale že si chlapec zvyšuje ego urážaním bab😀

@pl2y Nie - ked pred tym "uz ma neotravuj" je faza pozorneho posluchaca s trefnymi poznamkami 🙂 Citajte s porozumenim damy. 80% prijemny spolocnik, 20% mily drzan 🙂 Ja hovorim tak, ako to je. Nemusite mi oponovat.

evcagabi
17. máj 2025
@zelenina1

@pl2y Nie - ked pred tym "uz ma neotravuj" je faza pozorneho posluchaca s trefnymi poznamkami 🙂 Citajte s porozumenim damy. 80% prijemny spolocnik, 20% mily drzan 🙂 Ja hovorim tak, ako to je. Nemusite mi oponovat.

@zelenina1 ja uplne chapem, co tym chces povedat ale ver, nie na kazdu to funguje a najma nie na taku, co ma tieto strategie nacitane 😅

zelenina1
17. máj 2025
@evcagabi

@zelenina1 ja uplne chapem, co tym chces povedat ale ver, nie na kazdu to funguje a najma nie na taku, co ma tieto strategie nacitane 😅

@evcagabi Ale ved v poriadku, my sa zhodneme. V podstate je dolezite akymkolvek sposobom ukazat, ze ten chlap je sebavedomy, samostatny a uvedomuje si svoju hodnotu. Musi to byt autenticke, nehrane a spontanne.... Ja som bol vzdy trochu uprimny , drzy a aktivne som pocuval. To posledne je klucove. Pamatat si detaily, kadejake drobne nuansy a vo vhodnom case ich zapracovat do konverzacie. Nie je lepsi sposob, ako prejavit zaujem resp. zistit, ci ma niekto zaujem o mna. Pamata si detaily.

Strana
z2