icon

Čo robiť, keď je odlúčenie od partnera ťažké?

10. jún 2024

Ahojte nenadavajte neodcudzujte, nebudem tu písať celú story lebo je to na dlho a niektorý by ste si to zobrali zle a riešili len to. Ale v skratke žili sme u manželových rodičov, a proste stali sa určité veci a musela som odísť k mame som tehotná a znášam to neskutočne zle. U našich môžem byt len ja a malá, a než si nasetrime na depozit to je na dlho nezvládam to psychicky byť bez neho, to som tu len jeden deň a ja sa totálne rútim proste chcem ísť za ním keď snim volám je to ešte horšie. Chcem snim zaspávať a zobúdzať sa, strašne idem dolu vodou nezvládnem byt bez neho, on chce zajtra pre nás prísť že ma nenechá v takomto stave aby sa mi niečo nestalo. Prosím čo mám robiť ? Aby som sa takto psychicky nerutila ja mám v hlave strasne scenáre

gribka1
•
10. jún 2024

Ísť s ním.

krasneleto
•
10. jún 2024

neviem kolko mas rokov... ale vzchop sa.. ked jedej den u svojich rodicov takto tazko znasas, potom si nie som ista, ci si v zivote uz nieco preskakala... ved svet nekonci .. nasetri na depozit a chod s nim. druha vec je si tehotna a nemas inu starost len sa depkovat?

sisska96
•
10. jún 2024

Tvoj manžel je muž. Nech si vybaví podnájom alebo vlastné bývanie. Ste dospelí ľudia, nie deti.

kitycat
•
10. jún 2024

Znies ako skolacka co si vo svojej detskej izbe vytrtkala decko a potom v manzelovej detskej izbe zamiesili druhe. Jedine co ta trapi je kde dnes vecer spocinie on a nejake zazemie pre deti tu je sum a fuk.

No a opustat sa takto po jednom dni je konecna

vler
•
10. jún 2024

Takato zavislost az hrotenie sa u dospelej zeny,mamy alebo buducej mamy?

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
domkakvet
•
10. jún 2024

Tak chod za nim, alebo napis preco si odisla, to je dost podstatna vec.

sissy27
•
10. jún 2024

A on chce byt s tebou?? Tak nech pohne ritou a postara sa o byvanie. Decka robit to hej, ale zodpovednost nikde, len ostat visiet rodicom na krku 🤷‍♀️

maranta_leuconeura
•
10. jún 2024

Nemate ani na depozit, nemate vlastne byvanie, alr dieta ste sa nebali si spravit... Tak snad budete mat aspon na plienky, z toho co pises, ich budrs menit dietatu asi u tvojej mamy

joesvk
•
10. jún 2024

Dúfam, že len hormóny robia túto hystériu.
Inak chudák vaša malá aj to druhé dieťa.

alzbeta311
•
10. jún 2024

Co sa stalo u manzelovych rodicov ze si musela tehotna odist ?

tttbb
•
10. jún 2024

@kitycat to bolo drsne :D

Akoze je super, ze sa maju radi, ze neho nedokaze byt. Ale naozaj by ma skor trapilo,ze kam s dietatom.. A ze nemate na depozit? Zvlastne... Treba zamakat, dieta potrebuje zazemie a istotu a neviem fi Vam niekto povedal, ale aj podnajom je tazke najst s dietatom.

januska12323
•
10. jún 2024

Nemáte žiadne vlastné bývanie ani financie na podnájom a robíte deti do detskej izby? Nezačali ste od druhého konca? Radšej ani nepíš prečo on u tvojich rodičov nemôže ostať lebo to žiadny dobrý dôvod nebude. Pošli ho zarábať a ty sa daj dokopy, nemôžeš takto hysterčiť pri každej blbosti.

vierkainka
•
10. jún 2024

Nepisala si ty uz tu náhodou?Nie si ty ta,co ma dievčatko 7 ročné a si tehotná s chlapom , ktorý ta nechal lebo si mu robila žiarlivostne scény? 🤷Ak nie tak sorry,ale dosť podobny drama psycho príspevok...
Takto sa rútiť kvôli chlapovi???Preco nemyslís na deti? Nemáte kde bývať atd atd...,. hrôza....🤦A inak....dost malo informácií si dala .. iba same vyplakavacky a hystéria kvôli partnerovi..... absurdné 🤮

enmery
•
10. jún 2024

Toto je cele toxické. Autorka asi nebude vôbec psychicky vyrovnaná a dospelá žena. Od jeho rodičov musela odísť, on u jej rodičov byť nemôže🙄To už samo o seba veľa hovorí. Nemajú kde bývať, ani peniaze na depozit, ale dieťa je ok, bude žiť zo vzduchu. A takto sa rúcať po jednom dni bez muža namiesto riešenia problému je také no...celé je to divné. Ľúto mi je len tých detí.

megg1
•
10. jún 2024

@gribka1 k jeho rodicom, ak ju tam nechcu? Autorka, radsejsa porozpravaj s vasimi, ci chvilu nemozte byvat u vasich

gribka1
•
11. jún 2024

@megg1 To nevieme, čo sa tam stalo, jeho rodičia nechcú ju a jej rodičia jeho? Keď nepíše o čo ide, možno nejaká blbosť, keďže jej partner nemá problém ju vziať k nim.

mircalla
•
11. jún 2024

Bez celej story sa radit neda.

beronsche
•
11. jún 2024

Aké strašne scenáre máš v hlave po jednom dni od chlapa?
Pýtaš sa, co robiť. Nuž urýchlene kontaktovať odborníka.
Lebo žiaľ, toto, čo robíš/ ako situaciu prežívas, nie je normálne.
Ries svoj psych.stav aj kvôli chudatkam deťom!

chvostik1
•
11. jún 2024

Toto bude celé zamotané. Vy musíte byt fakt extrémny prípad. A ty zvlášť ak si bývala u jeho rodičov a nakoniec ťa vyhodili aj napriek tomu, že si tehotná. To už si to musela vyhrotiť naozaj do extrému keď si odtiaľ musela odísť nie z vlastnej vôle.

Druhá vec čo tiež pri nej rozum zastane je to, že tvoji rodičia ho u vás doma neakceptujú. To čo za darebáka si si pre boha vybrala a narobila s ním deti?

Nemáte na depozit na nájom a šetriť naň budete ešte dlho. Pracuje ten tvoj amant vôbec? Pracovala si ty vôbec pred tehotenstvom? Či žijete len z dávok? Alebo ako mám chápať to, že evidentne nemáte nič našetrené aby ste mohli do podnájmu hneď? Chcela by som inak vidieť, ktory človek vam dá byt do podnájmu s jedným dieťaťom a ďalším na ceste. Veľa šťastia.

A ty vyhľadaj psychológa. Lebo evidentne nebudeš psychicky vôbec ok keď jedine čo ťa po vyhadzove trápi je to, že si nelahnes vedľa svojho chlapa! Mala by si byť rada, že ťa s deťmi prichýlili rodičia späť a že ma staršie kde spať a že bude v teple a že aj ty s dieťatkom v lone budeš mať posteľ, teplo a navarené. Ale nie. Treba revať za to, že vedľa mňa nebude zaspávať chlap. Ty máš teda životné priority a hodnotový rebríček.... Predstav si, že hodí robiť na turnusy. Možno budeš zaspávať ľahšie.

margotka17
•
11. jún 2024

Ty si nikdy nestratila víkend sama u rodičov s dcérkou? Čo hystercis? Keby tvoj manžel chodil na týždňovky či služobky, to by si chodila s ním, aby ti bol pri zadku? Zbytočne stresujes, zober malú vonku do prírody na vychádzku, užívajte si dní u babky a muž nech sa postará, kde skončíte všetci spolu.

vanilkovazmrzka
•
11. jún 2024

Ked deti maju deti.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
kitycat
•
11. jún 2024

@taynee asi sa za nim soplazila ta nema casu uz 🤦‍♀️