icon

Čo robiť, keď nájdete kompromitujúce fotky a správy?

20. jan 2024

Mam partnera 2 roky
V mobile som mu našla fotku kde si ho fotil… len tak, a našla som mu v mobile konverzaciu s mužom, sexualnu…
Mam pocit že je gay, pytala som sa ho či je hetero na 100% a povedal že ano, neviem čo mam robit , trasem sa a je mi zle, bojim sa a neviem naozaj čo robiť, pytala som sa naozaj či nieje bisexual a on že nie , čo mam robiť?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

Ako ho mas prinutit? Co takto mu ukazat dokazy, ktore si nasla? Ale podla mna blbost cokolvek riesit - ty sa teraz pekne objednaj na testy, lebo to, ci s niekolkymi muzmi realne aj nespal, sa nemas sancu dozvediet, toboz ci pouzival ochranu. A potom ukoncit vztah. Chces si kazdy den lihat do postele s latentnym gayom, ktory sniva o inych chlapoch? Nechaj ho im.

autor
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
22. jan 2024

O com bola ta konverzacia ?

stanielka17
22. jan 2024

Tie nie, ze nemyslis, ty dufas. Dufas, ze s nikym nespal a upinas sa na tuto nadej. Tak nemysli, ale riskujes svoje zdravie a mozes mat dozivotne nasledky.

autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

No a ak si v tom videochate dohodli aj stretko (predpokladam, ze nahravku nemas), kde beries istotu, ze nic neprebehlo aj osobne?

autor
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
22. jan 2024

Tak osobne stretnutie nemuselo byt, mozno na to nema odau ani a skusil to takto cez videochat. Skoda ze sa nechce priznat

stanielka17
22. jan 2024

Nuz dobre, tak he vlastne vsetko v poriadku. Rozist sa nechces, s dokazmi ho konfrontovat nechces, je ti verny ako pes. Tak preco sa rucas?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

Takze odchadza do zahranicia a uz si tam hlada frajerov, vyborne. Moja a ty cakas na co konkretne, na pozitivny HIV test? Lebo ci je gay alebo bi je uplne fuk, staci, ze za tvojim chrbtom spava s chlapmi, alebo sa na to chysta.

mk22
22. jan 2024

Nech klame sam seba.. Ty rieš to načo si prišla, a nie ze bude klamať ďalšie ženy.. Rieš seba.

mk22
22. jan 2024

Píšeš ze ma stres z novej prace, ide do zahraničia.. Tam sa bude nie len ukajat ale aj stretávať, užívať, žiť a sulozit.. Je to jeho život jeho rozhodnutie..
2. Šancu??
To vážne? Odíde do zahraničia a bude si robiť čo chce.. Budeš mu denne volať, písať a dúfať ze dodrží sľub kt ti dal ze sa nebude ukajat cez chat?

autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

@mk22 Smutne je, ze jedine, co autorku zaujima, je ci je len na chlapov, alebo aj na chlapov aj na zeny. Ide uplne mimo ju, ze totalne nerespektuje ich vztah, zahyba a ako keby sa nechumelilo si hlada uz nove znamosti v novom bydlisku. Bolo by mi uplne jedno, akeho pohlavia su jeho zalety.

autor
Autor odpoveď zmazal
juliacenc
22. jan 2024

Vies co dobre… budes mat cas a klud to sama spracovat a ked sa vrati tak sa mozno uz aj prizna

mk22
22. jan 2024

Využíva a klame ta, ubližuje.. A ty tu píšeš o druhej šancí?

autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

Autorka, lebo milion chlapov sa este stale hanbi za to, ze su na chlapov. Preto teba a vas vztah pouziva ako maskovanie, aby ho nikto nepodozrieval. Aha, taky Pellegrini alebo Kolenik nikdy nepredstavili ziadnu priatelku zenakeho pohlavia, a vsetci su v tichosti ok s tym, ze su gayi. iny chlap si povie, ze keby sa nikdy neukazal so ziadnou babou, hned jeho orientacia vyjde najavo. Mozno aj preto ide ten tvoj do zahranicia, aby mal vacsiu volnost, sa vyzivat.

Neupinaj sa na sex, ktory ma s tebou. Vo svojom okoli mam muza, ktory najprv splodil 4 deti, kym sa priznal, ze je gay.

autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

Ved dovod nemusi byt len jeden, a sice peniaze. Ty si naozaj naivna, ked si myslis, ze tam bude kludny ako baranok, a pritom vies, ze ho to taha k chlapom a bude v prostredi, kde je to viac tolerovane a mimo tvojho dohladu.

autor
Autor odpoveď zmazal
mk22
22. jan 2024

Tu rok starú konv si nasla teraz?
Ci vedela si o nej?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
mk22
22. jan 2024

Ako si ju našla, len tak jednu zabudnutú? To si cielene hľadala iný dôkaz?