icon

Čo robiť, keď nájdete kompromitujúce fotky a správy?

20. jan 2024

Mam partnera 2 roky
V mobile som mu našla fotku kde si ho fotil… len tak, a našla som mu v mobile konverzaciu s mužom, sexualnu…
Mam pocit že je gay, pytala som sa ho či je hetero na 100% a povedal že ano, neviem čo mam robit , trasem sa a je mi zle, bojim sa a neviem naozaj čo robiť, pytala som sa naozaj či nieje bisexual a on že nie , čo mam robiť?

autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

Neviem co mam robit, ale dobre vies, co mas robit. Ty sa len chytas kazdej slamky a upinas sa na nadeje, ze ten tvoj je mozno bisexual, co na tom, ze ta uz teraz podvadza, ale keby bol aspon bisexual, tak ta mozno z casu na cas pouzije, ked jeho frajer nebude mat zrovna naladu. Klame ti do oci, nema k tebe ani tolko respektu, aby priznal farbu, ked mu strcis dokazy pod nos, ale ty nevies, co mas robit. Gratulujem.

A co ma s tym jeho rodina? Ty si nejaka ich hlasna truba, alebo co? Co vyriesis tym, ked jeho avantury zavesis na nos jeho mamke, babke, sesternici a tete? Si pomozes moja zlata.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
22. jan 2024

@dharmasanata nemal sex s muzom

autor
22. jan 2024

myslite si ze ked sa niekomu na nieco pride ak 1. uz to visc nespravi alebo 2. bude to viac skryvat, dvaat si pozor ??

stanielka17
22. jan 2024

No tak si nahovaraj, ze nemal, a potom sa nestazuj. Ja by som ten stres z toho, ze “co keby” fakt nedala. Autorka mas moj obdiv, ze si ochotna spavat s chlapom, od ktoreho mozes kedykolvek chytit HIV. Ved si pozri statistiky, ake je to rozsirene v ich komunite.

mk22
22. jan 2024

Koľko máš rokov prosím ta?
Ja by som sa zgrcala keby to nájdem objavím zistím.. Ukončila čím skôr.. Véd to nie je posledný chlap na planéte.. Co vôbec chceš?
Nech sa ti prizná a od prísaha ze už to nikdy neurobí?? Toto ti stačí a si opäť šťastná?

mk22
22. jan 2024

A k jeho a tvojej rodine.
Ty nie si povinná vysvetľovať nič.
Oznámim a bodka. Co tu riešiš prodim ta.
Poviem urobil niečo pre mňa neodpustutelne prosím nepýtajte sa ma. Hotovo.

rony2255
22. jan 2024

Nasľubuje hory-doly a bude to robiť ďalej. V tomto prípade určite. Toto je iná kategória...

kat_
22. jan 2024

nemyslim si ze s tym prestane, ak ho to k muzom taha, stale bude chciet skusit ake to je...

autor
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
22. jan 2024

Naco testy? Neexistuje ziaden oficialny psychologicky test na sexualnu orientaciu. Povedal ti, ze je bi, tak je bi. Rozhodla si sa mu verit, ze sex s muzom nikdy, tak mu ver. Ja by som zila vo vecnej neistote a hlavne s pocitom, ze mu ako zena nemozem dat 100% to, co chce, ale kazdy sme iny.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
huxy
22. jan 2024

Autorka, ale toto nie je chyba, chyby robí každý človek. Lenže tieto veci normálny človek ovládať vie. Ak chces s takým človekom žiť, tŕpnuť kedy čo zas spraví, a potom sa trápiť oveľa viac, tak tvoja voľba...

autor
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
mk22
22. jan 2024

Aké ovládať, raz je bi, tak ho to bude lákať a vzrusovat, čo na tom nechápeš.
Co ho ma odborník naučiť??
Proste ti klame, podvádza ta, je to svojim spôsobom nevera, a je to jedno ci si honil s mužom alebo zenou..poza tvoj chrbát.. Teraz si predstav ze dotyčný zahranicny kamoš ma jeho fotky údu v telef.. Kolujú si po svete posielajú si ďalej tie fotky už kdesi visia v rôznych gay skupina h a ďalších x si ju obzeta a sťahuje.. No úžas

huxy
22. jan 2024

Prepáč, ale na silu byť vo vzťahu, lebo nechceš trpieť teraz? Ale neskôr budeš trpieť oveľa viac.
A ty mu uveris čokoľvek ti povie. Tu už niet rady 🤷🏼‍♀️

autor
22. jan 2024

@mk22 ovladat to ze nebude podvadazat.

autor
22. jan 2024

@dharmasanata Pravdepodobne padnem aj tak s niekym inym, ludia su rozny, clovek nikdy nevie

mk22
22. jan 2024

Škoda času niečo písať.
Žiaden odborník nenaučí človeka byt verný, nepodvadzst.
Tvoj priateľ nie je chorý, nemá leukémiu.. Odhalila si mu ze je buď bi alebo aj gay.. Uvidíš časom.
Je na tebe co si ochotná znášať a tolerovať.
Veľa šťastia.
A ta posledná veta ze pravdepodobne spadnem s iným.. No keď to dovolíš, tak áno.
Človek je tvor ze si môže vyberať, rozhodnúť sa.. Iba ty dovolíš ako sa k tebe ľudia budú správať.

autor
Autor odpoveď zmazal
mk22
22. jan 2024

Prečo mu vrátiš všetko zlé?
Znizis sa k čomu?
Otoč sa na päte, a nechaj ho honkat si úd s kým chce, vzrušuje ho to..
Počuj ty ho ešte ľutujes, akoby bol chorý..

autor
Autor odpoveď zmazal