Čo robiť, keď partner plánuje tajné stretnutie?
ahojte, riešim v sebe takú dilemu.... čo by ste robili, keby sa náhodne dozviete, že váš partner, s ktorým riešite spoločnú budúcnosť, sa má za vaším chrbtom stretnúť so svojou bývalou kvôli nejakej (nazvime to) práci.... keď som to zistila, tak som začala dobiedzať, pýtať sa a proste JU zatajil... viem, že mali dosť vážny vzťah, bola to veľká láska a niečo sa pokazilo a skončili. každý má už svojho partnera, ale nedá mi to. hlavne to, že tají a vlastne ma klame, že niekde ide s ňou niečo riešiť... náš vzťah je taký, že intímností veľmi málo (jeho nízke libido) a tak si potom stále myslím, že má v hlave niekoho iného (najskôr túto dotyčnú). máme 40+ a sme spolu takmer 3r. Na začiatku nášho vzťahu mi povedal, že je to už mimo neho, ale proste mi vadí to zatajovanie... hlavne, keď to idú realizovať práve vtedy, keď budem odcestovaná pár dní... ako ho konfrontovať?? núti ma to nedôverovať mu + tá absencia sexu do toho...
ciže, on očakava, že ak by ti to povedal, tak ze ta vytočí?
@zmrzlinka2021 dôvera tam je, resp. bola obojstranná... teraz som na vážkach. ale zaujímavé je, že keď pred ním poviem na iného chlapa, že je sympaťák, tak pozerá na mňa škaredo a vadí mu to..
@magic08 zrejme si to myslí.... hlavne, keď tam pri tomto stretnutí ona ani nemusí byť a budú osamote! ako som písala vyššie, normálne som mu už vysvetlila, že radšej nech ide vždy s pravdou von, ako by som to mala potom zistiť....
ked niekto sa proste nediva za kopec...
Možno ti to nepovie, lebo vie ako budeš reagovať.
A odkiaľ si sa to teda dozvedela keď tam budú len oni dvaja? Keby s ňou niečo nekalé neplánoval nemal by problém povedať. Hlavne keď ani nebudeš doma.
@vyrovnanaosoba snažím sa takéto veci riešiť s chladnou hlavou, aj keď doteraz veľa toho nebolo. nevrieskam, neplačem, nehysterčím... skôr si to v sebe urovnávam, že čo robiť a ako to akože odhaliť...
@januska12323 nie je dôležité odkiaľ to viem... "možno" ona to niekomu povedala.
@vyrovnanaosoba pravda je, že väčšinou hádže nás ženy do jedného vreca a vždy povie, že my robíme z komára somára, veci nafukujeme atď.... ale za ten čas by mohol vedieť, že nie som taká... a tiež mohol povedať, že ok, pôjdeme tam, keď sa vrátiš, ak ti nevadí aj ona...
ale on presne zvolil termín, kedy nebudem doma.. a pritom sa to mohlo zrealizovať aj dnes, kedy doma ešte som.
tak si doma dnes, alebo na sluzobke? Na začiatku si pisala, ze si na služobke
@magic08 ja som napísala, že budem odcestovaná pár dní.... ešte nie som, až zajtra.
tak doslo ku komunikačnej chybe potom. myslela som ze si teraz prec a ked sa ma on s nou stretnut budes zase prec.
ale k veci... Prečo mu to nepovies hned? na čo to odkladas? ja nechapem tomuto. Tak mam nieco co ma trapi voci partnerovi a nepoviem mu nic, mam z toho bolesti brucha a neriesin, len fabulujem. Ved mate 40+, tak chod za nim a spytaj sa napriamo, ze ako to mas chapat, tento jeho plan
@magic08 ale neviem mu povedať, odkiaľ to viem... 🤷
A odkiaľ to vieš?
Máte 40, on male libido a predpokladám, že ty si zdravá. Co aký problém bude, budes žiarliť, hnevať sa a vymýšľať príbehy. Pokial po 3 rokoch nefunguje sex a dôvera, je to vzrah o nicom. Hladaj ineho alebo pokračuj na svojom sebavedomí.
@svetlonos ďakujem. dobre si to napísala....
vsak to nie je podstatne odkial to vies
A prečo mu musíš vysvetľovať odkiaľ to vieš? Proste to vieš 🤷♀️. Alebo sa ho opýtaj, či by mu vadilo keby si sa išla stretnúť s exom osamote, ale zatajila by si mu to. Možno mu zapne a pochopí, že sa “zabudol” zmieniť.
Neverila by som mu už len z toho titulu že to zatajuje.. keď niekto nieco zatajuje, nikdy to nie je bez príčiny..
A rozhodne by som zase ja nezatajovala že to viem, splechla by som to do očí hneď..
Autorka, keby mal ciste svedomie, tak ti normalne povie, že zlatko zajtra mam/pripadne dnes som mal pracovne stretko s mojou ex Julou... ty sa spýtať čo a ako, on ti odpovie a bodka. Ale nie toto.
Akoze aby sa mi partner za chrbtom stretával s ex a zo mna robil blbú, ze je to "len" nejaká náhodná známa... tak to asi ťažko.
@jana_eyre_2 presne tak. Preto pisem, ze vobec nie je podstatne, ani dolezite odkial to vie
Autorka, ty ho potrebujes kontrolovat? On je nesvojpravny alebo ma sestnast? Ako som napisala pred tym, vztah nez dovery hnije zvutra. Raz zhnije uplne
@viestta nie, nepotrebujem.... a keby mi povie pravdu, tak mu ešte aj zakývam na cestu a neriešim to. ide o to, že som sa schválne ponúkla, že pôjdem aj ja, lebo som čakala reakciu... a povedal, že dá sa akurát len vtedy, keď nebudem doma... ale rozmýšľam, že to urobím, ako píšu baby - proste sa to na rovinu opýtam a bodka.
Autorka, najprv napises, ze ho potrebujes mat pod kontrolou, potom, ze nepotrebujes. Vies ty vobec co ches? (nie nemusis mi odpovedat, spravas sa ako stihacka a aj mas aj argumenty stihacky aby si to zdovodnila)
@viestta a kde píšem, že ho potrebujem kontrolovať??? ja len chcem počuť pravdu tak, ako mu ju ja vždy servírujem, keď niekam idem. potom nech sa stretávajú hoci aj každý mesiac... to je celé.
@viestta aha, no to bol preklep... konfrontovať samozrejme bolo myslené.
Autorka tvoj frajer zrejme vie ,čoby nasledovalo keby ti povedal pravdu , tak sa tomu chce vyhnúť .A predstav si vyzretí ľudia môžu ostať v kontakte so svojimi ex.Poznám x-ľudí .Či keď je niekto zadaný uz nemôže s opačným pohlavím ani prehovoriť ?Tak potom veľa šťastia v živote .Pokiaľ človeku nedôveruješ ,ten vztach je chorý .Základ je dôvera a nie kontrolovať ,vyzvedat ,lašovať v mobile ,hysterčiť.Takýmto správaním doženieš chlapa do náručia tej druhej .Žiaden chlap nebude tolerovať kontroly ,či výstupy,majetnícke správanie .Partneri môžu mať okruh svojich známych /aj ženské pohlavie /v civilizovanej spoločnosti .
@viestta rieši v rámci svojej činnosti kopec iných akcií do noci, kde je kvantum žien. ani raz som to nepotrebovala riešiť, alebo kontrolovať ho. lebo som mu verila. ale keď sa dozvedám, že teraz a s touto babou mi niečo zatajuje, tak sa mi to nepáči.

@viestta ja viem, čo chcem a on vyzerá, že tiež... ani nemám problém s priamou komunikáciou s ním. len potrebujem mať všetko v hlave zoradené, aby som ho vedela kontrontovať. minule mi priznal, že sa s ňou má stretnúť (kvôli tej robote.. napr. ide previezť niečo na náklaďáku). povedala som mu, že má šťastie, že sa priznal, že teda som s tým ok.... no a teraz má ísť pred tým prevozom ešte omrknúť ten priestor, kam to odvezie (kde môže ísť aj len on sám), ale ona ide! no a to mi povedal, že ide s niekym iným (nie s ňou).
@magic08 pýtala som sa ho, čo bude robiť, ke´d budem preč... a on, že pôjde hento omrknúť. a ja že aj ja som tam chcela ísť s ním tiež, či nemôžme ísť, inokedy... a on povedal, že ide s niekým iným (napr s niekým komu tiež mal ničo prevážať a ten dotyčný inokedy nemôže....). čiže je jasné, že buď ma s tým nechce vytáčať, alebo chce byť s ňou osamote....