Čo robiť, keď partner plánuje tajné stretnutie?
ahojte, riešim v sebe takú dilemu.... čo by ste robili, keby sa náhodne dozviete, že váš partner, s ktorým riešite spoločnú budúcnosť, sa má za vaším chrbtom stretnúť so svojou bývalou kvôli nejakej (nazvime to) práci.... keď som to zistila, tak som začala dobiedzať, pýtať sa a proste JU zatajil... viem, že mali dosť vážny vzťah, bola to veľká láska a niečo sa pokazilo a skončili. každý má už svojho partnera, ale nedá mi to. hlavne to, že tají a vlastne ma klame, že niekde ide s ňou niečo riešiť... náš vzťah je taký, že intímností veľmi málo (jeho nízke libido) a tak si potom stále myslím, že má v hlave niekoho iného (najskôr túto dotyčnú). máme 40+ a sme spolu takmer 3r. Na začiatku nášho vzťahu mi povedal, že je to už mimo neho, ale proste mi vadí to zatajovanie... hlavne, keď to idú realizovať práve vtedy, keď budem odcestovaná pár dní... ako ho konfrontovať?? núti ma to nedôverovať mu + tá absencia sexu do toho...
@macatt hej, aj môjmu vždy poviem, keď riešim s exom deti (aj to veľmi sporadicky), ale inak ma jeho život absolútne nezaujíma. a už vôbec by ma nenapadlo ho obhajovať a kvôli nemu sa pohádať so súčasným partnerom...ja sa proste snažím môjmu priateľovi vždy dokázať, že žiadni bývalí ma nezaujímajú, aby vedel, že mám všetko v sebe vysporiadané a nemám potrebu nič tajiť.
@magic08 no a tým, že on vtedy tak prudko a zbrklo reagoval na jej klamstvo a hneď to ukončil, má asi výčitky, alebo to ľutuje, neviem....
Autorka, mala som s ex podobný problém... jeho tiež otravovala jeho ex, s ktorou sa on rozišiel (podviedla ho) no ale stále mala ona potrebu ho kontaktovať s hocijakom hovadinou... naozaj. A on samozrejme nemohol odolať, vsak lebo sa cítil dôležitý. Nakoniec to aj tak nemalo zmysel, lebo on to akoze nechápal, co mi vadí. Nechápal, ze si z neho urobila psíka na retiazke... cize som to ukončila. A s odstupom času som rozmýšľala, ze prečo nie aj skôr a strácala som s nim dalej čas. To sú proste také typy ľudí.
no ocividne to nema vysporiadane v sebe ani jeden. Priprav sa na to, ze je dost mozne, ze tento "boj" mas vopred prehraty. Ak sa vratia k minulosti pri spolocnej kave, vydiskutuju si ten rozchod, je dost mozne ze sa k sebe vratia
Přítel je pořád nazlobený? Chápe vůbec svoje chování a co tím způsobil nebo je stále urazeny?
@jizanka bol a bolo doma riadne dusno.. ale teda otvorila som debatu a vysvetlila mu, ako som to vnímala ja....že viem, že to bola jeho veľká láska a to zatajovanie mi nerobilo dobre. ale že pre neho je to uzavreté, ani na ňu nemyslí, ani si ju nespája s minulosťou. nechcel aby som tam išla pre moje dobro, že by to bolo trápne (pre mňa). len proste mi to mohol normálne otvorene povedať. takže už je u nás všetko ok a dúfam, že už bude komunikovať len otvorene.
Nemysli na nu, nespaja si ju s minulostou a klame ti pre tvoje dobro... ach jaj 🙈
a prečo by to malo byt trápne pre teba? Ved ona je minulost, tak nechapem ake trapno
čiže v realite, by bolo trapne jemu, lebo ma za ušami?
@magic08 ukázal mi msg, aj celú komunikáciu, že naposledy mu písala pred 4mes, kedy si ho objednávala na túto robotu a min.týždeň, keď to potrebovali doklepnúť. ale tak oči mám na stopkách...
Podla neho ti narozprava cokolvek, len aby mal doma klud a servis.
Predstav si, ze tu toto co si napisala citas od inej zienky alebo ti tuto verziu bude rozpravat tvoja kamaratka. A predstav si, ze on toto bude hovorit alebo pisat tej svojej exke, ako to doma krasne vyriesil...
@beloved veď to je jasné, že dôvera je tam už naštrbená a budem mať oči na stopkách.... ona má krátko pred svadbou, tak snáď... aj keď dnes je už všetko možné.
Tak snad když už se vdává tak bude klid, ale stejně bych si nebyla jistá, že kdyby kývla,jestli by tvůj přítel jí nedal přednost. On si vůbec asi neuvědomuje jak moc tu důvěru pokazil. A že ty máš právo být na něj naštvaná i mu nevěřit. Hlavně když sám nesnáší ty lži....Držím pěsti,ať ti to v životě vyjde a jsi šťastná a spokojená.
@jizanka presne tak... vedela som, ako mu záleží na tej úprimnosti a veľmi si na to dávam pozor, aby som ho nesklamala. a on vodu káže a víno pije 🙄 a ešte bude urazený. ďakujem pekne, uvidíme, čo život prinesie...
@beloved myslíš, ze aj po 8r by to mohlo pretrvavat?? 🤔
Aj po 20 rokoch 😔
Autorka, určite, ako pise
@beloved aj tak dlho. Môjho ex otravovala jeho ex este aj po 12tich rokoch! A vyslovene vyhľadávala rôzne príležitosti. Stale sa mu pripomínala, q on ju proste nedokázal poslať do riti. Napr.chcela som ti len napísať, že dnes som na križovatke videla tvoje auto a pod. Alebo mu písala, ako ide vyberať kachličky do kupelne... proste nemo ti konca-kraja. Vydatá síce nebola, ale mala chlapa a 7 rocne decko tuším...
Cize ja to dobre nevidím... on ti pravdu nepovie, obzvlast, kedvtetsz vie, že ti to vadí... by som ho upozornila, že pokiaľ sa to bude este opakovať, je proste koniec.
@beloved 😱🤐
@lienka.7 no, som zvedavá... Akože tento môj je taký neriesitel, keď už niečo uzavrie. Predtým mal problém sa s ňou stretnúť (asi 2r po rozchode), keď tiež potrebovala takúto službu od neho... Teraz mi povedal, ze už s tým nemá problém, ani vidieť a spoznať jej nastávajúceho... 🤔 Ale presne ako píšeš, tiež keď mňa nemal, mu vypisovala veci typu "dnes som išla okolo tvojho baraku, vždy pozriem na tvoj balkón", "videla som ťa so psom" atď... 🤦Stále otvárala komunikáciu, stále ho nabadala, nech sa ozve, ze popišu. A viete, co sa mne stalo? Jeden chalan, co sme sa kedysi pokúšali o vzťah sa mi včera ozval, ze ide na jednu akciu, ci by som nešla s ním... Samozrejme vie, ze som zadaná a hneď napísal, ze doma nemusím povedať, co bolo medzi nami... Ja som ho odmietla s tým, ze nebudem klamať priateľa...
Tak to řekni doma,žes měla nabídku a odmítlas. Ať popřemýšlí jak by se mu to líbilo.....
@jizanka pýtala som sa ho uz na to minule... Vraj keby to je čisto pracovné stretnutie a za finančnú odmenu, tak nemá problém...
Keď poviete na druhého, že je sympaťák, tak pozerá škaredo? No najžiarlivejší sú takí, ktorí sami robia alebo majú sklon robiť niečo, čo by nemali.

jaaaj no tak tu bude pes zakopany. Ona ho nechce pustit a on ako taky somarik...