Čo robiť, keď rodičia uvidia súkromné fotky?
Baby je mi normalne zle.. rodicom , dochodcom som kupila tablet, samozrejme sparovala s googlom atd.. a dnes mi hovori mama, ze sa omylom sa preklikli na google fotky. Aj ked si triedim fotky tak len z galerie ale nie z googlu fotiek. Dnes som uz dala vypnut zalohovanie .. no k podstate idem. Ze oni pozerali fotky, videli fotky deti atd. Ale aj veci, ktore vidiet nemali, tak ja som sa zlu , ze co tam take intimne veci nase som im dala atd.. no hanba ako svet.. hned som to pomazala, vsetko vypla.. je mi uplne zle , ze take nieco videli moji rodicia.. som sa prisla len asi vyrozpravat.. no verim, ze zajtra na to zabudnu
@ina2405 na svete je skoro 8miliard ľudi a sú všelijakí.. aj taki, čo hovoria vulgárne v dôchodkovom veku..
stalo sa co uz… su to tvoji rodicia uz len preto sa budu tvarit akoze nic a postupne na to zabudnu… posledne co potrebujes je vycitat aku chybu si urobila… podla mna sa nic take strasne nestalo je to neprijemne ale o par dni si na to nikto nespomenie. Stavaju sa aj horsie veci v zivote. Hlavu hore kazdy robi chyby
Som zvedavá koľko ľudí dnes vymaže fotky či presunie niekam😉
@luccija tak ono zasa, je to ako palica, tiež má 2 konce, pre ľudí ako autorka to môže znamenať aj to, že ak im ten tablet dala povedzme pred rokom, urobila im radosť, oni priebežne sledovali aké fotky a videá si pridáva ich dcéra ale zároveň aj ona mohla pozerať ich fotky, keďže to šlo do jedného, ak bolo všetko intímne z jej strany, tak mohli mať veľkú radosť a priznali sa až po roku 😂
Kazdy je iny, NIkdy som nebola pruderna, mala som aj dost partnerov, ale taketo fotky som nikdy nerobila....Nikdy nevies, kto to kedy zneuzije a tiez sa mi to zda pomerne trapne, ubohe az detinske, nemozem si pomoct. Kebyze to najdu rodicia, fakt sa hanbim jak pes. Kebyze mam 30+, tak uz totalne. Kebyze mi daky chlap posle takuto foto, rovno konci, zatukam si na celo, ci je kompletny, co je to za trapka a dovidenia.
@mircalla chlapi by takéto fotky posielať nemali, príde mi to divné, ale každého vec, mimochodom, všetky veci okolo zoznamovania a lásky sú tak trochu trápne, skús si pozrieť nejaké svoje správy z pred 10tich rokov čo si posielala nejakému partnerovi a nemusia to byť ani nahotinky 😉
Do týždňa na to určite nezabudnú. Tvoju p.... nechutnú budú mať pred očami do konca života podľa mňa. A teda ani sa nečudujem, že sa hanbíš. 🤢🤢🤢🤮
NIKDY by som takéto fotky nemala na svojom ucte. Keby som si intímne miesta fotila za účelom zistenia nejakého zdravotného problému, okamžite by som ich potom zmazala. Je to trapas jak svina.
no tvarme sa tu vsetky ako puritanky ... Autorka , je to ok, rozoberat sa to nebude, zabudne sa na to ... vsetko je vymazane a tym to konci 🙂 nemas tam dole nic vynimocne, co nikdy nikto nevidel, tvoji rodicia vedia ze to tam mas, a ze si si to odfotila ? a co ? aj moj manzel a dokonca aj ja mam nejake intimne fotky v telefone, a stalo sa, ze som mame daco ukazovala a proste sa to tam zjavilo :D no co, zasmiali sme sa a hotovo :D intimita patri k zivotu ...
@simona1306 Tak takúto matku máš možno ty. Moja by toto týždne komentovala a verim tomu, ze na to ani nikdy skutočne nezabudla. A nemá to s puritanstvom nic spoločne.
@simona1306 Kazdy ma tie hranice niekde inde. Takze to, ze na to tvoja matka zabudne a dokonca sa na tom zabavi neznamena, ze kazda.
@weronika171717 najnechutnejsie sú podľa mňa takéto úbohé urážky.. snáď si toto nebudeš myslieť aj o svojich deťoch..
Citajuc tuto diskusiu chapem preco je tolko zien, co nemaju ziadne zabrany hodit svoje nahe ci polonahe fotky kdekolvek vratane roznych for ako pokec, a davaju k nim pristup roznych uchylakom....Vsak co, je to predsa prirodzene a kazdy uz take videl
@andrea1809 ako vždy na mk sa podstata diskusie totálne prekrúti a hodí do extrému..
Nuz... Storocie sa zilo s tym, ze kto chce fotky, musi si kupit film a fotak😂samozteje. (Keby aj autorka fotila do fotaku a nestahovala do PC toto sa nestane) Pamatove karty od roku 2000? Fotak v mobile nech 2010,... mladi ,ktori s tym uz rastli ako samozrejmostou, si to neuvedomia, aky je to prekotny vyvoj a ani mozne nasledky. Vsak v reportazi chceli od skolaka, odkedy existuje fb a on ze 1990.😅
Napr. Kazdy, kto mal v zozname telefon. cisel ludi, ktori si pridavali Viber, Whats, app, threemu🤪tak postupne ich maju dvojmo, trojmo. Tiez som mala obavy sa v niecom preklepnut a poslet nieco omylom inde, vymazala som desiatky cisel a mozno zabranila nejakemu sice menej pikantnemu, ale trapasku...
@jana_eyre_2 prečo o mojom dieťati? Je iné, keď vlastné dieťa kúpeš a vidíš nahé ako nejakú dospelú dcéru, ktorá sa fotí ako keby bola prvotriedna štet"a s holou p...... . Nechutné. 🤮🤮🤮
@weronika171717 tvoje dieťa ktoré je teraz malé, raz bude dospelé a to teda bude úžas keď si toto o nej budeš mysliet.. najmä pri fotke ktorá ani nebola pre tvoje oči..
@jana_eyre_2 chvalabohu nemám dcéru (vždy som túžila mať syna), ale teda budem sa snažiť vychovať svojho syna tak, aby nerobil zo seba úbožiaka. 😉

@jana_eyre_2 no tak zrovna jej mama natrafí akurát na holé fotky asi aj s jej ksichtom pri vagíne, vulgárne to okomentuje, hneď jej to tak aj zreferuje a autorke to je také trápne, že sa o to podelí na MK... Akože môže sa to stať, ale pripadá mi to ako dobrá storka na rozprúdenie diskusie, však to tu práve robíme.